Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca w Norwegii! - Norwegia

Czytali temat:
(2200 niezalogowanych)
4 Posty

(zavisha)
Wiking
Siemka, mam 22 lata. Jestem z Krakowa. Byłbym zainteresowany jakąkolwiek pracą w Norwegii. Wiadomo, w Polsce jest jak jest...a nie tak jak powinno być. Jestem zdecydowany na wyjazd na dłuższą metę. Jeśli któs potrzebuje kogoś takiego jak ja, to zapraszam do kontaktu. +48789373551 lub gg 576754. Pozdrawiam, Rafal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(magicMarcin)
Wiking
Czesc!
Moze napisalbys cos wiecej. Jaki zawod wyuczony, jaki wykonywany, jakies doswiadczenie, umiejetnosci, znajomosc jezykow itp. Wtedy moze innym bedzie latwiej Cie wyreczyc w znalezieniu pracy.

Pzdr!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(zavisha)
Wiking
te informacje podam jak ktoś się zgłosi na priv. dzięki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(magicMarcin)
Wiking
A to przepraszam za swa smialosc i zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Kosmito takich jak ty jest wielu z tym że tu, na miejscu i szukają pracy, a ty myślisz ze ktoś tu czeka z otwartymi rękami na ciebie. Sprawdz skrzynke pewnie pełna już jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
i pewnie na dzień dobry krzykniesz 220nokh. A fachowiec z ciebie żaden i bez języka na 100 %
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czepiacie się
przecież wyraźnie napisał że jest z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no właśnie tak jest
przecież nie jeden już mu tłumaczył za jakich to fachufcuf Polaków wszędzie na świecie uważają
wystarczy tylko łaskawie się zgłosić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(zavisha)
Wiking
no jak chcesz wiedzieć, to jeżyk znam, bo miałem okazje pracować w Norwegii. doświadczenie też w kilku branżach, wiec jak nie wiesz to nie oceniaj no i chłopaki, nie grzejcie się tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
"Jeśli któs potrzebuje kogoś takiego jak ja". Wiadomo ze Rafal 22lata z Krakowa. idz w PL szukać pracy i przedstawiaj tylko takie wiadomości o sobie a każdy 1 lepszy cie wyśmieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok