Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4778 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
jasta102 napisał:
grupa Laokona napisał:

Dlatego nie dziw się teraz ,że poniosłeś porażkę chcąc się przedrzeć jak
meteoryt przez grubą warstwę powłoki ochronnej tego forum. Powłoki, w której
ulegli już spaleniu nie tacy śmiałkowie, jak ty . Jest to specjalna izolacyjna powłoka,
składająca się z najdoskonalszych i najbardziej skutecznych materiałów takich jak:
ludzka niechęć,bezinteresowna zawiść,nieżyczliwość i obficie wylewająca się pogarda
dla wszystkich wokół.

właśnie
jeśli ktoś szuka miłości to
powinien się udać na plebanię kościoła rzymskokatolickiego
w gorszym przypadku do biura jednego z posłów namaszczonych przez Tatę Rydzyka

a nie bliżej do likaona?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
jasta102 napisał:
[b]
właśnie
jeśli ktoś szuka miłości to
powinien się udać na plebanię kościoła rzymskokatolickiego
w gorszym przypadku do biura jednego z posłów namaszczonych przez Tatę Rydzyka

Ta wpajaj ciemnote, ze kosciol pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
beauty napisał:
Dobrze byc zona, czy dziewczyna, kochanka bo wtedy "zaplata"
jest w postaci "rozwierania ud"
.

to kiedy Beauty idziemy na jakas coca-cole, co????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Gabriel Bąk
(Gab)
Wiking
Jasna napisał:

Te Wasze - i + mnie totalnie ziębią.. ale oczywiście ciekawa jestem KTO jest taki desperat by założyć tyyyyle kont by w takim czasie móc dać tyle - ( albo i +)

Pani "Jasna" po wnikliwej obserwacji dochodzę do wniosku...take it "izzy" i nie przejmować się zakompleksionymi osobami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Gab napisał:
Jasna napisał:

Te Wasze - i + mnie totalnie ziębią.. ale oczywiście ciekawa jestem KTO jest taki desperat by założyć tyyyyle kont by w takim czasie móc dać tyle - ( albo i +)

Pani "Jasna" po wnikliwej obserwacji dochodzę do wniosku...take it "izzy" i nie przejmować się zakompleksionymi osobami

Mówisz sama do siebie przez pani i sama sobie byś się nie przejmowała,gdzybym wiedziała ,że aż tak zle z tobą to bym tu wcześniej zajrzała jasna vel Gab
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Gabriel Bąk
(Gab)
Wiking
Izzy napisał:
Gab napisał:
Jasna napisał:

Mówisz sama do siebie przez pani i sama sobie byś się nie przejmowała,gdzybym wiedziała ,że aż tak zle z tobą to bym tu wcześniej zajrzała jasna vel Gab

Ach ..Pani "Izzy", widzę że kompleksy wychodzą Szkoda mojej klawiatury
Ps. sama sobie byś się nie przejmowała...słowniczek do snu... polecam
Dobrej nocki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Izzy napisał:
Gab napisał:
Jasna napisał:

ty ruda jestes jednak pojebana.....

Sie kurwa gamoniu za robote wez, bo gotowanie, sprzatanie i dawanie dupy od czasu do czasu nie czyni cie zoną.....
I tylko patrzec jak cie ten wysportowany lolek kopnie w grube rude dupsko

I wrócisz tam gdzie twoje miejsce > na jebany, brudny Bytom, czyli znów czarna dupa

ps: nienawidze takich ciot, co zakładaja sobie po kilka profili, zeby napinc sam ze sobą!
Które to juz twoje konto chłopska córo ?
Ten z rudym dzieckiem odnalazłem tez bez trudu, wiec bądz czujna, bo w trosce o twoje bezpieczenstwo jestes pod stałym nadzorem kamer video
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek napisał:
Izzy napisał:
Gab napisał:
Jasna napisał:

Sie kurwa gamoniu za robote wez, bo gotowanie, sprzatanie i dawanie dupy od czasu do czasu nie czyni cie zoną.....

I wrócisz tam gdzie twoje miejsce > na jebany, brudny Bytom, czyli znów czarna dupa

ps: nienawidze takich ciot, co zakładaja sobie po kilka profili, zeby napinc sam ze sobą!
Ten z rudym dzieckiem odnalazłem tez bez trudu, wiec bądz czujna, bo w trosce o twoje bezpieczenstwo jestes pod stałym nadzorem kamer video

1. Początku nawet nie będę komentować.. wszyscy wiedzą, że to twój czuły punkt ( brak rodziny u boku)

2. Jesteś strasznie łatwowierny i do tego masz klapki na oczach, i cechuje cię chyba brak umiejętności samodzielnego myślenia ( czego szczerze powiem nie spodziewałam się po tobie), skoro wierzysz w każde słowo, które pada na tym forum... i to jeszcze od "zanionej niewiasty", która weszła na ścieżkę wojenną ze mną. Zacznij myśleć!!

Jeśli twierdzisz, że sam odnalazłeś mój inny profil ( którego zresztą używam tylko do wklejania ogłoszeń odnośnie obróbki zdjęć) to jesteś do tego baaaaardzo mało spostrzegawczy!! Ta ruda dziewczynka na profilu NIJLAJ to zdjęcia jakiegoś dzieciaka z netu i nie ma żadnych cech wspólnych z moją córą!- po za byciem dziewczynką A zamieszczone jest jako przykład tego czym się zajmuję. Jakim więc cudem powiązałeś Sherlocku oba konta??
Oboje ( a raczej cała nasz 3jka) wiemy kto Ci o tym koncie powiedział bo tylko jedna osoba o nim wiedziała.

Na koniec do Izzy.. Ty nie szukaj sensacji i nie wymyślaj, doskonale wiesz, że to nie moja bajka zakładanie 100 kont - o czym zresztą rozmawiałyśmy.
Lepiej zajmij się sklepem bo obie wiemy jak jest.. i jeszcze nie zdążyłam ci napisać ile zapłaciłam za buty dla małej - 350nok. Wiem, ze się zamartwiasz cenami, ale po prostu posiedź na necie i się sporo dowiesz, zamiast docinać i "gnoić" nowych w NO, albo tych którzy się czegoś chcą dowiedzieć. To tak z głębi serca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Jasna napisał:
marianek napisał:
Izzy napisał:
Gab napisał:
Jasna napisał:

1. Początku nawet nie będę komentować.. wszyscy wiedzą, że to twój czuły punkt ( brak rodziny u boku)

2. Jesteś strasznie łatwowierny i do tego masz klapki na oczach, i cechuje cię chyba brak umiejętności samodzielnego myślenia ( czego szczerze powiem nie spodziewałam się po tobie), skoro wierzysz w każde słowo, które pada na tym forum... i to jeszcze od "zanionej niewiasty", która weszła na ścieżkę wojenną ze mną. Zacznij myśleć!!

Jeśli twierdzisz, że sam odnalazłeś mój inny profil ( którego zresztą używam tylko do wklejania ogłoszeń odnośnie obróbki zdjęć) to jesteś do tego baaaaardzo mało spostrzegawczy!! Ta ruda dziewczynka na profilu NIJLAJ to zdjęcia jakiegoś dzieciaka z netu i nie ma żadnych cech wspólnych z moją córą!- po za byciem dziewczynką A zamieszczone jest jako przykład tego czym się zajmuję. Jakim więc cudem powiązałeś Sherlocku oba konta??
Oboje ( a raczej cała nasz 3jka) wiemy kto Ci o tym koncie powiedział bo tylko jedna osoba o nim wiedziała.

Na koniec do Izzy.. Ty nie szukaj sensacji i nie wymyślaj, doskonale wiesz, że to nie moja bajka zakładanie 100 kont - o czym zresztą rozmawiałyśmy.
Lepiej zajmij się sklepem bo obie wiemy jak jest.. i jeszcze nie zdążyłam ci napisać ile zapłaciłam za buty dla małej - 350nok. Wiem, ze się zamartwiasz cenami, ale po prostu posiedź na necie i się sporo dowiesz, zamiast docinać i "gnoić" nowych w NO, albo tych którzy się czegoś chcą dowiedzieć. To tak z głębi serca

Dziewczyno osłabiasz mnie do potęgi entej, jesteś tak potwornie fałszywa, że unikam takich ludzi jak ty ,ponadto zachowujesz się jak byś nie wiadomo co o mnie wiedziała, szukasz kombinujesz doszło nawet do tego, że powiązałaś mnie z mańkiem haha pocisz się, szarpiesz a przy tym miotasz jak rybka w sieci chyba nie sądzisz, że zostawię w Polsce to co mam i na co pracowałam i osiądę sobie na dupie przed laptopem w NO bo wifi już mam pracując w pl .masz tak potworną Schizofrenie, że mi cię żal serio …….i zastanów się trochę nad sobą co ty chcesz tam osiągnąć… jeśli myślisz ,że obierzesz teraz twarz obrończyni utrapionych i tym samym zdobędziesz upragnionych znajomych to ok tylko proszę cię ode mnie wara na 1500 km

Ps. tak interesowałam się cenami bo cała moja rodzina ma hopla na punkcie butów a wydajemy na nie nawet 2500 tyś poza tym spytaj swojego męża bo widział w jakich mój był hahaha paranoja i przestań się karmić tym co u kogo w domu się dzieje a pilnuj swojego...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Litości.. Izzy..

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok