Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

cena biletu kolejowego - Norwegia

Czytali temat:
Angelina Kurzempa łukasz stępniak Mariusz 27 tomasinoik Damian Kołodziejczak cobra71 betiqua Dabu0223 (2441 niezalogowanych)
3 Posty
Jurek T
(ureq)
Wiking
witam,

Sprawdzilem cene biletu miesiecznego NSB relacja Oslo S - Oppegard (taka mnie interesuje) i koszt to ok 1000 koron i tu szybkie pytanie - czy to w jedna strone czy w dwie ? Nie jest to napisane. Czy orientujecie się jak to jest ? Dziękuje za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pomysl

troche.chyba,

ze chcesz dolaczyc,

do forumowych kalek zyciowych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ureq napisał:
witam,

Sprawdzilem cene biletu miesiecznego NSB relacja Oslo S - Oppegard (taka mnie interesuje) i koszt to ok 1000 koron i tu szybkie pytanie - czy to w jedna strone czy w dwie ? Nie jest to napisane. Czy orientujecie się jak to jest ? Dziękuje za odpowiedz

przecież wyraźnie napisane,
Oslo S - Oppegard
a nie że i
Oppegard - Oslo S
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ureq napisał:
witam,

bezmozg ku**a... a co zaznaczyles?? enkel czy tur/retur?? wlacz myslenie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Kup ten tańszy i rżnij polaka przed kanarami, że masz bilet i niech sie odpier......... jak będą coś sapać to drzyj jape że to rasizm i uj....... jak dobrze to rozegrasz może nawet dostaniesz darmowy bilet ..........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok