To urocze jak chcąc się przypierd.. wyłapujecie te naprawdę "istotne" rzeczy!!
Te Wasze - i + mnie totalnie ziębią.. ale oczywiście ciekawa jestem KTO jest taki desperat by założyć tyyyyle kont by w takim czasie móc dać tyle - ( albo i +)
Retier moja córa siedzi ze mną 24/7 naprawdę oczekujesz, że będzie cały dzień spędzać z mamusią? Psycholodzy mówią, że jak dziecko bawi się też samo to rozwija WYOBRAŹNIĘ... ale sposób wychowywania to nie w tym temacie chyba
Izzy.. co do paracetamoli.. to jednak nie będę publicznie pisać nic na temat leków... możesz się jeszcze bardziej obrazić za dwa zdania prawdy ;D
Retier moja córa siedzi ze mną 24/7 naprawdę oczekujesz, że będzie cały dzień spędzać z mamusią? Psycholodzy mówią, że jak dziecko bawi się też samo to rozwija WYOBRAŹNIĘ... ale sposób wychowywania to nie w tym temacie chyba
takie dziecko ma na ogół problem we wspólnej zabawie z innymi później
ale niech się tym psychologowie martwią
Jasna napisał: To urocze jak chcąc się przypierd.. wyłapujecie te naprawdę "istotne" rzeczy!!
Te Wasze - i + mnie totalnie ziębią.. ale oczywiście ciekawa jestem KTO jest taki desperat by założyć tyyyyle kont by w takim czasie móc dać tyle - ( albo i +)
Izzy.. co do paracetamoli.. to jednak nie będę publicznie pisać nic na temat leków... możesz się jeszcze bardziej obrazić za dwa zdania prawdy ;D
pisz jasna pisz zdrów słyniesz z tego by rozwalić prywatne wiadomości ...co chcesz jeszcze wiedzieć,że jak moje dzieci chore to biegiem lecę do lekarza do mojej znajomej doktorki nawet z katarem ,czy może chcesz wiedzieć ,że nie przespałam nocy bo starszy załapał rotawirusa i znowu byłam u lekarza i przy okazji ...doktorka przepisała mi zapasy do nor a teraz wybacz bo mam ruch na sklepie duży a że zbieram na wycieczkę to zajmę się bardziej wartościowymi rzeczami niż gadanie z tobą
a twoja prawda to gówno prawda powodzenia jasna i ciesz się zdrowiem
Nich będzie pochwalony Donad Tusk i jego partia PO ,przewodnia siła narodu,
„.Poprostu ten kraj zaczyna mnie wqrzać sytuacją co tutaj się dzieje ...”
Darts07, a ,co tam się w tej chwili dzieje? Ja śledzę na bieżąco tvn24,polsat i tvp .
Mam podgląd bezpośredni na paru monitorach ,ale nigdzie nie znajduję potwierdzenia
twoich informacji. Wręcz przeciwnie, informacje są optymistyczne,a prognozy dobre.
I jestem przekonany,że jeśli było by inaczej, to tvn24,polsat i tvp zaraz by, o tym powiedziały. Więc chyba układanie sobie życia w Norwegii,pomyliłeś z układaniem włosów,bo pojechałeś na mokro po całości i myślisz ,że sprawę załatwisz. Nie można wchodząc do czyjegoś domu wizytę zacząć od obrażania matki gospodarza,a ty tak zrobiłeś.
Te forum jest obsadzone przez ludzi,dla których Platforma jest jak matka ,a matka,
jak to matka-jest tylko jedna i rządzi, jak potrafi z całych swoich sił i możliwości.
A należało zacząć tak :
Warunki w Polsce są bardzo dobre,wszystko to zasługa
naszego premiera donaldu i nie jest prawdą ,że na stadionie narodowym dach przecieka,
szczególnie,że prawie deszcz nie pada. Premier dba o nas, jak ojciec najlepszy...itd,itp.
Dlatego nie dziw się teraz ,że poniosłeś porażkę chcąc się przedrzeć jak
meteoryt przez grubą warstwę powłoki ochronnej tego forum. Powłoki, w której
ulegli już spaleniu nie tacy śmiałkowie, jak ty . Jest to specjalna izolacyjna powłoka,
składająca się z najdoskonalszych i najbardziej skutecznych materiałów takich jak:
ludzka niechęć,bezinteresowna zawiść,nieżyczliwość i obficie wylewająca się pogarda
dla wszystkich wokół.
Po tym niemiłym doświadczeniu twój zapał pewnie lekko przygasł ale nie martw sięza niedługo wróci znowu ze zdwojoną siłą. Pracując parę lat w branży fryzjerskiej zauważyłeś pewną prawidłowość,z którą mamy do czynienia,a mianowicie taką ,że świat dzieli się na golonych i na tych ,którzy golą i twoje szczęście polega na tym ,że jesteś po właściwej stronie.
Radzę ci wykorzystać twoje atuty,i nie chodzi mi tu ,o to, abyś odwiedził najbliższy
stadion w celu drukowania wyników meczu,ani nie chodzi mi o to ,abyś aplikował nadyrektora najbliższego lotniska,bo jeśli jest to lotnisko gdańskie to szanse masz raczej
słabe, ale chodzi mi konsekwentne trzymanie się fryzjerstwa. Możesz wzorem Drzymały
ulokować swój biznes w wozie objazdowym i oferować usługi w miejscach różnych
i dziwnych. Parę takich salonów na kółkach już tu widziałem.
A ponieważ sezon truskawkowy właśnie się rozpoczyna ,możesz pomyśleć
też i o tym na początku.
Szukamy osoby, która w ciągu ostatniego roku sprowadziła swój samochód z Norwegii do Polski lub dopiero planuje to zrobić.
Oferujemy pomoc w odzyskaniu części opłat.
Jeżeli jesteś w takiej sytuacji, to szukamy właśnie Ciebie!
A może znasz kogoś, kto sprowadził swój samochód z Norwegii do Polski? Daj mu znać, że pomożemy w tej sprawie.
Zapraszamy do wypełnienia formularza.
Formularz
lub kontaktu na ...
grupa Laokona napisał:
Dlatego nie dziw się teraz ,że poniosłeś porażkę chcąc się przedrzeć jak
meteoryt przez grubą warstwę powłoki ochronnej tego forum. Powłoki, w której
ulegli już spaleniu nie tacy śmiałkowie, jak ty . Jest to specjalna izolacyjna powłoka,
składająca się z najdoskonalszych i najbardziej skutecznych materiałów takich jak:
ludzka niechęć,bezinteresowna zawiść,nieżyczliwość i obficie wylewająca się pogarda
dla wszystkich wokół.
właśnie
jeśli ktoś szuka miłości to
powinien się udać na plebanię kościoła rzymskokatolickiego
w gorszym przypadku do biura jednego z posłów namaszczonych przez Tatę Rydzyka
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.