Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Slawek majcher (2012 niezalogowanych)
72 Posty

(magik473)
Początkujący
optimus reaktywacja mama cię nie przytulała czy tata nie zabierał na spacery?
Uwierz mi, nic się w twoim życiu nie zmieni, nawet gdy przestaniesz bełkotać, bo coś tam słyszałeś przyeczytałeś a tak naprawdę nie wiesz o co chodzi . cwaniakowanie do mnie na tym forum nie zrobi z ciebie "captain America".
Ale nie popadaj też w depresję,bo założę się, że nie jesteś największym głupkiem w okolicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(magik473)
Początkujący
ciekaw jesem po czym wnosisz , ze jestem upośledzony optimus reaktywacja niedoinwestowany intelektualnie koleżko?Radze przybastowac z pisaniem bzdur.Bo tylko potrafisz sprowadzić dyskusje do poziomu szamba .I do tematu nic wniosłeś prócz szamba .!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
magik473 napisał:
ciekaw jesem po czym wnosisz , ze jestem upośledzony optimus reaktywacja niedoinwestowany intelektualnie koleżko?Radze przybastowac z pisaniem bzdur.Bo tylko potrafisz sprowadzić dyskusje do poziomu szamba .I do tematu nic wniosłeś prócz szamba .!

Gdyby przesledzic historie postow, latwo mozna stwierdzic, ze juz w 3 a nastepnie 5 poscie nie szczedzisz mi inwektyw. Pytanie tylko warum? Skoro w swoim pierwszym poscie opisalem jedynie zjawisko dalej udokumentowane publikacjami. Ale coz, czego mozna oczekiwac od osoby ktora robi sobie zdjecie z rybami?

Pytasz po czym wnosze, ze jestes uposledzony? - Czlowieku przeciez dosc spojrzec na ciebie!
Zamiesciles kilka zdjec a na kazdym wygladasz jak 100% obciążony.

W 1932 r T. Browning nakrecil naprawde przerazajacy horror pt. "Dziwolagi" Wszystkie postaci byly prawdziwymi freakami, lecz nie dorastaly ci do piet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]magik473 napisał:

ale napisał,że szuka miejscówek chyba wiesz co to są miejscówki

Miejscówka (dopłata do biletu) – oddzielny blankiet sprzedawany wraz z biletem, za dopłatą, umożliwiający podróż wybranym środkiem transportu na określonym w miejscówce siedzeniu.

Najlatwiej bedzie na jakims dworcu. Mozesz Izzy wytlumaczyc przeslanie plynace z twojego pytana?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(SanLi)
Początkujący
A moze optimus pokaze swoje zdjecie
magik ja jestem pod ogromnym wrazeniem twoich polowow , wraz z mezem nieustannie poszukujemy fajnych miejsc i lowisk , bardzo lubimy wedkowanie ale jeszcze nie mielismy takich fajnych okazow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]Izzy napisał:
magik473 napisał:

ale napisał,że szuka miejscówek chyba wiesz co to są miejscówki

Miejscówka (dopłata do biletu) – oddzielny blankiet sprzedawany wraz z biletem, za dopłatą, umożliwiający podróż wybranym środkiem transportu na określonym w miejscówce siedzeniu.

Najlatwiej bedzie na jakims dworcu. Mozesz Izzy wytlumaczyc przeslanie plynace z twojego pytana?

ale zapomniało Ci się ,że pisałeś w temacie wędkarskim

Miejscówka na ryby - w tym miejscu wymieniamy poglądy dotyczące brań w różnych zbiornikach wodnych na terenie Polski jak też za granicą. W grupach rozmawiamy na tematy gdzie znajdują się dobre miejsca nad jeziorem. Wędkarze preferujący wędkarstwo rzeczne mogą poznać miejscówki nad rzeką zgodnie z obowiązującymi prawami i opłatami z tym związanymi.

Ty teraz już całkiem mnie rozśmieszyłeś tą jedną jedyną definicją....
obiecałam sobie ,że nie będę już się udzielać na tym forum tylko jak ja mam w tym wytrwać czy to nie polisemia i homonimia formy słowa oraz powiązanie pomiędzy jego różnymi znaczeniami,czy te słowa w języku polskim również mają jedyne znaczenie ogarnij jeszcze dział semantyki zajmującym się badaniem znaczenia słów przeciwstawnych sposoby łączenia formy słów z ich znaczeniem nie wszystko jest jednoznaczne i prostolinijne optimusie

Optimus nie ma sobie równych zarówno jeśli chodzi o zdolności bojowe jak i inteligencję. Jedną z głównych jego cech jest współczucie, które okazuje wszystkiemu co żyje. Walczy w obronie słabych i tych, których wolność jest zagrożona. Jego współczucie dla innych jest też jego główną słabością. Optimus znany jest z tendencji do ciągłego poświęcania swego życia w jakimś wyższym celu i zazwyczaj prędzej czy później zostaje w jakiś sposób przywrócony do życia. ale jest młody, porywczy i często ma kłopoty z dostosowywaniem się do sytuacji.

jak ma się do Ciebie ta definicja a szczególnie ostatnie zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
[quote]Izzy napisał:
[quote]magik473 napisał:

Miejscówka na ryby - w tym miejscu wymieniamy poglądy dotyczące brań w różnych zbiornikach wodnych na terenie Polski jak też za granicą. W grupach rozmawiamy na tematy gdzie znajdują się dobre miejsca nad jeziorem. Wędkarze preferujący wędkarstwo rzeczne mogą poznać miejscówki nad rzeką zgodnie z obowiązującymi prawami i opłatami z tym związanymi.

obiecałam sobie ,że nie będę już się udzielać na tym forum tylko jak ja mam w tym wytrwać czy to nie polisemia i homonimia formy słowa oraz powiązanie pomiędzy jego różnymi znaczeniami,czy te słowa w języku polskim również mają jedyne znaczenie ogarnij jeszcze dział semantyki zajmującym się badaniem znaczenia słów przeciwstawnych sposoby łączenia formy słów z ich znaczeniem nie wszystko jest jednoznaczne i prostolinijne optimusie

Optimus nie ma sobie równych zarówno jeśli chodzi o zdolności bojowe jak i inteligencję. Jedną z głównych jego cech jest współczucie, które okazuje wszystkiemu co żyje. Walczy w obronie słabych i tych, których wolność jest zagrożona. Jego współczucie dla innych jest też jego główną słabością. Optimus znany jest z tendencji do ciągłego poświęcania swego życia w jakimś wyższym celu i zazwyczaj prędzej czy później zostaje w jakiś sposób przywrócony do życia. ale jest młody, porywczy i często ma kłopoty z dostosowywaniem się do sytuacji.

Ad. Miejscowki - Sarkazm. Co do polisemii to pojawia sie tu okazja do naduzyc lecz nie bede jej stosowal.
Ad. Defincji - To cechy Prima nie moje - brak mi wspolczucia.

Przyznam szczerze, ze nie mialem pojecia iz jest to dzial wedkarski. Z pewnoscia bym go omijał tak jak mamuski . Niestety zazwyczaj wchodze w "pokaz ostatnie posty" i jezeli jakis temat mnie zainteresuje to sobie komentuje. Wiem, ze wiekszosc Polakow patologicznie tropi szczupaka w Norge. Nasunela mi sie zatem analogia z tym co sie dzialo na wyspach kilka lat temu. Niestety chlopaczyna zamiast sie odniesc zaczal mi ublizac - Odpowiedzialem na to zacietrzewienie w najbardziej humanitarny sposób - ot i caly problem.

Ps To, ze ktos łowi/lapie ryby sportowo jest byc moze sympatycznym zjawiskiem. nigdy jednak nie zrozumiem po co robic sobie z nimi zdjecia. Jednak to nie moj problem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
SanLi napisał:
A moze optimus pokaze swoje zdjecie

Wystarczy, ze zamiescilas swoje - nie sadze, ze forum zniesie jeszcze jedno na podobnym poziomie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]Izzy napisał:
[quote]Izzy napisał:
magik473 napisał:

Ad. Miejscowki - Sarkazm. Co do polisemii to pojawia sie tu okazja do naduzyc lecz nie bede jej stosowal.
Ad. Defincji - To cechy Prima nie moje - brak mi wspolczucia.

Przyznam szczerze, ze nie mialem pojecia iz jest to dzial wedkarski. Z pewnoscia bym go omijał tak jak mamuski . Niestety zazwyczaj wchodze w "pokaz ostatnie posty" i jezeli jakis temat mnie zainteresuje to sobie komentuje. Wiem, ze wiekszosc Polakow patologicznie tropi szczupaka w Norge. Nasunela mi sie zatem analogia z tym co sie dzialo na wyspach kilka lat temu. Niestety chlopaczyna zamiast sie odniesc zaczal mi ublizac - Odpowiedzialem na to zacietrzewienie w najbardziej humanitarny sposób - ot i caly problem.

Ps To, ze ktos łowi/lapie ryby sportowo jest byc moze sympatycznym zjawiskiem. nigdy jednak nie zrozumiem po co robic sobie z nimi zdjecia. Jednak to nie moj problem.

fajnie było się posprzeczać mimo wszystko .
plusik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok