Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2209 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
noki napisał:
jakis nowy dobry moderator by sie tutaj przydal bo jest tu tylko stado debili i pajacow .powywalac tych przemadrzalych debili.

To ciekawe, ze o moderatora pytają i wciąz skarżą sie tu tylko nowe kołtuny, nowe mameły, którym sie nie podoba,ze ciezko z pracą.....
A przeciez w tvn i na onecie pisali,ze tak bosko jest w Norge i nawet opieka medyczna jest za darmo....
Wracac kołtuny do polandii, bo tu eldorado skonczyło sie jakies 4 lata temu.....
Odkąd na ulicy pojawiły sie samochody o numerach > BLM, BMN, TLW,TJE, NEL (pzdr zyzak),WRA, ESK, trzeba zamykac domy,pilnowac wszystkiego,nawet trzeba zbiornik od paliwa na klucz zamykac,w sklepach kamery przy regale z chlebem pozakladali,etc, etc................

ET go home
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a BMN to z Mońków?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
a BMN to z Mońków?

A jakze.....

Reszte ogarniasz janek ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nad BLM dumam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
zavisha napisał:
Siemka, mam 22 lata. Jestem z Krakowa. Byłbym zainteresowany jakąkolwiek pracą w Norwegii. Wiadomo, w Polsce jest jak jest...a nie tak jak powinno być. Jestem zdecydowany na wyjazd na dłuższą metę. Jeśli któs potrzebuje kogoś takiego jak ja, to zapraszam do kontaktu. +48789373551 lub gg 576754. Pozdrawiam, Rafal.

jak dobrze robisz bara,bara,to mam dla ciebie nornicę 52,lekko zmarszczona,dobrze płaci i jeszcze korytko za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
marianek napisał:
Odkąd na ulicy pojawiły sie samochody o numerach > BLM, BMN, TLW,TJE, NEL (pzdr zyzak),WRA, ESK, trzeba zamykac domy,pilnowac wszystkiego,nawet trzeba zbiornik od paliwa na klucz zamykac,w sklepach kamery przy regale z chlebem pozakladali,etc, etc.....
Tak, a dzisiaj w gazecie czytalam, ze policja radzi ludziom swoje meble ogrodowe pod kluczem trzymac, bo cos ostatnio z ogrodow znikaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mir_rum napisał:
zavisha napisał:
Siemka, mam 22 lata. Jestem z Krakowa. Byłbym zainteresowany jakąkolwiek pracą w Norwegii. Wiadomo, w Polsce jest jak jest...a nie tak jak powinno być. Jestem zdecydowany na wyjazd na dłuższą metę. Jeśli któs potrzebuje kogoś takiego jak ja, to zapraszam do kontaktu. +48789373551 lub gg 576754. Pozdrawiam, Rafal.

jak dobrze robisz bara,bara,to mam dla ciebie nornicę 52,lekko zmarszczona,dobrze płaci i jeszcze korytko za darmo.

to by z Polski nie musiał wyjeżdżać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jasta102 napisał:
nad BLM dumam

Gmina Łomza : )
BL to miasto, a BLM to reszta osciennych artystów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Elise napisał:
marianek napisał:
Odkąd na ulicy pojawiły sie samochody o numerach > BLM, BMN, TLW,TJE, NEL (pzdr zyzak),WRA, ESK, trzeba zamykac domy,pilnowac wszystkiego,nawet trzeba zbiornik od paliwa na klucz zamykac,w sklepach kamery przy regale z chlebem pozakladali,etc, etc.....
Tak, a dzisiaj w gazecie czytalam, ze policja radzi ludziom swoje meble ogrodowe pod kluczem trzymac, bo cos ostatnio z ogrodow znikaja.

głupie norki powinni polskojęzycznych kierowców na granicy w obie strony kontrolować
ile takich rowerów by odzyskano np
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek napisał:
jasta102 napisał:
nad BLM dumam

Gmina Łomza : )
BL to miasto, a BLM to reszta osciennych artystów