Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3209 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
myrdix napisał:
No wiesz, po tych wszystkich hejterskich wypowiedziach, po tej waszej "reklamie" tego jakże cudownego kraju, nie odbiore sobie tej przyjemności, żeby sprawdzić ile tam prawdy w tych waszych postach, lubie wyzwania i nowe przygody, a i jeszcze ile przy tym będzie satysfakcji jesli wrócę z uśmiechem na ustach i opiszę swoją wycieczkę na forum zachęcając do podobnych resztę mniej odważnych forumowiczów. Jak się na początku zastanawiałem czy jechać akurat do NO to teraz jestem już pewien, przekonaliście mnie w 100% że to jest to czego szukam, nie jakieś nudne fałszywe niemcy, czy oklepana Wielka Brytania, Norwegia ! o tak ... kraj pełen wyzwańa i nieskończonych możliwości dla wybitnie zdolnych....

pewnie ,że opiszesz po tym co przejdziesz , nie będziesz w stanie sobie odmówić tej przyjemności
i mam nadzieję ,że zrobisz to we własnym wątku ,nie zgub go czasami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Auto + przyczepa + kierunek okolice Oslo = GÓW///NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Twój wątek...
Tutejsze zazdrosne,zawistne...
Pewnie frustraci...
I wieśniaki na wieki wieków...

Nic nie odkryłeś,dopiero na miejscu odkryjesz,pracodawco-producencie.
Ludzie (tutejsze) piszą na tym forum bo od tego jest,bo taki mają kaprys i ochotę,nawet w TWOIM wątku.
Jaśnie pan pracodawca-producent nie dostał zadowalającej odpowiedzi,nie został przywitany kwiatami- to frustraci,tak frustraci,zgorzkniali do tego hehe,jak można być zgorzkniałym czy sfrustrowanym mając ministerialne pobory za niewiele cięższą prace??!

Tu raczej kto inny jest zazdrosny,zawistny,sfrustrowany,zgorzkniały i marny przede wszystkim,

Nie omieszkam dodać i przypomnieć jak to kilka lat temu na początku masowego opuszczania PL i tzw pracodawców,podniósł się raban w PL,w kontekście ;
emigrant-zły polak i patriota
Do tego nie było tematu emigracyjnego na wszystkich portalach żeby się jakieś dupki i niemoty nie komentowły;
"wy tam w Anglii na zmywakach,nie wracajcie"
A może to wkurwieni tzw. pracodawcy-producenci wypisywali z ukrycia,hę?

Ile tam płacimy dzisiaj robotnikowi w PL? 15zł/h z najniższym ubezpieczeniem,czy bez?

Wiem ,wiem ,oni by płacili jak ludziom a nie jak niewolnikom,tylko sami,biedaczyska są rżnięci przez PL.
Tak,tak-a świstak siedział i zawijał w te sreberka.Znam dokładnie sytuacje kilku lokalnych beznesmenów w PL-kupe huja i reszte dziada,złodziej,bandyta,esesman i kapo w jednym,napluć nawet na kutafona bym nie chciał,a państwo to on rżnie a nie jego,oprócz tego jeszcze lepiej wychodzi mu rżnięcie swoich prywatnych niewolników.I tak wszyscy w okolicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...powiedzcie

do jakiego miasta jechac

+ wskazcie gdzie sie rozbic

+ nagrajcie jakas robotke ?

= nowoczesny,rozrywkowy spontan...