Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam. Potrzebuję kilka informacji:) - Norwegia

Czytali temat:
Lukasz For (4773 niezalogowanych)
2 Posty
Justyna Adamczak
(JustynaPL)
Wiking
Witam wszystkich W najblizszych miesiącach chciałabym przyleciec do Norwegi. Zaczynam skladac juz Cv w sprawie pracy i czekam na odzew. Jednak może ktoś z was wie czy gdzieś nie potrzebują, oczywiscie tylko i wylacznie wchodzi w gre praca na umowie.
Potrzebowalabym tez osobę, nie ukrywam,ze kobietę darzyłabym większym zaufaniem, która pomogłaby mi na miejscu już sie jakoś tam odnaleźć. Możecie polecić gdzie najlepiej wynajac mieszkanie, jakies tanie linie lotnicze? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
www.norwegian.no/
wizzair.com/

nie dyskryminuj mężczyzn po przylocie i nie zostań sprzątaczką bo już całe norge wysprzątane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Ela Ela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
JustynaPL napisał:
Witam wszystkich W najblizszych miesiącach chciałabym przyleciec do Norwegi. Zaczynam skladac juz Cv w sprawie pracy i czekam na odzew. Jednak może ktoś z was wie czy gdzieś nie potrzebują, oczywiscie tylko i wylacznie wchodzi w gre praca na umowie.
Potrzebowalabym tez osobę, nie ukrywam,ze kobietę darzyłabym większym zaufaniem, która pomogłaby mi na miejscu już sie jakoś tam odnaleźć. Możecie polecić gdzie najlepiej wynajac mieszkanie, jakies tanie linie lotnicze? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

ale gdzie przylatujesz?

bo w calej Norwegii napewno gdzies potrzebuja do pracy.....

mieszkanie najlepiej jest wynajac tam ...gdzie jest najtaniej...zalezy od MIASTA, WSI.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to nie tam gdzie drożej ???? było by jakby bardziej luksusowo
aha ......a wyląduje napewno na flesland
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
ola K
(ruda33)
Wiking
Hej,zależy gdzie chcesz mieszkać i dokąd lecieć? ja latam liniami WIZZ są w miarę tanie czasami za 4zł tylko trzeba wcześniej rezerwować .
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Andre ved mark napisał:
www.norwegian.no/
wizzair.com/

nie dyskryminuj mężczyzn po przylocie i nie zostań sprzątaczką bo już całe norge wysprzątane

Sa tez inne linie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
ruda33 napisał:
Hej,zależy gdzie chcesz mieszkać i dokąd lecieć? ja latam liniami WIZZ są w miarę tanie czasami za 4zł tylko trzeba wcześniej rezerwować .
pozdrawiam

...więc ile to tanio jest w twoich liniach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
leć od razu do Kirknes

słyszałem że szukają osób przy dokarmianiu niedźwiedzia polarnego (feriejobb)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
Chyba raczej na złe forum trafiłaś, bo tutaj większość użytkowników wyżywa się nawzajem na sobie z powodu ze im taaak źle w NO, albo przeciwnie - zbyt dobrze
Ale tak to już chyba jest jak ktoś kto miał zawsze swoją małą zagródkę, mieszkał na kupę z całą rodziną i nagle trafia do państwa w którym ni jak nie umie się odnaleźć, no i nie ma mamy ani żony ewentualnie co by zrobiła wszystko co trzeba
Są też oczywiście ludzie z 'najpiękniejszego' miasta w Polsce - w domyśle o Warszawę chodzi (najpiękniejsze? ) no ale oni to już w ogóle, nie dość że w Polsce byli Panami, to teraz są jeszcze większymi bo przecież zarabiają po norwesku. Szkoda tylko że w tym najpiękniejszym mieście Wam tak nie poszło (zaraz się dowiem że poszło i pracujecie na kontraktach u Bill'a Gates'a) i musieliście się ewakuować i teraz pracujecie na jakichś budowach, a reszta życia na forum bo jesteście sami jak palec. No ale, na warszawiaka nie ma cwaniaka
A, zapomniałam jeszcze o tych co inwestują w pracę w NO 200 000 koron? Tak to leciało? Coś w tym stylu, ale to już chyba oddzielny wątek hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok