Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(496 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
A tak w ogóle Hilton, dlaczego założyłaś ten wątek? Myślisz, że to coś pomoże?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jak wczesniej napisalam, mam nadzieje, ze nikt mu w norweskim nie pomoze, to raz, a dwa - ze nikt sie juz nie odważy w ten sposob pisac. To bylo ostrzeżenie na razie, bo jesli na prawde by mi sie chcialo w to bawic, to do konca tygodnia znalabym adres i inne dane tego delikwenta i mialby kłopoty ( legalne, nie jakies zastraszanie w jego stylu ). Nie lubie w facetach cwaniactwa na niskim poziomie. Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Luba napisał:
A tak w ogóle Hilton, dlaczego założyłaś ten wątek? Myślisz, że to coś pomoże?

Oczywiście , że pomoże . Czasami nie ma sensu szarpać się na pw . Akurat ta osoba mi nie podpadła ale kiedyś miałam taki chamski przypadek na tym forum , napisałam o tym w wątku i był spokój . Poza tym Luba jeżeli ten Thony napisze do Ciebie to już będziesz wiedziała z kim rozmawiasz i nawet jak będzie się do Ciebie uśmiechał to będziesz miała na uwadze to , że nazwał inną kobietę "szmatą"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Teraz juz wszystko rozumiem dziewczyny. Chociaz pojąc nie mogę, że też się tak chce jednemu z drugim dupę zawracac. Na co taki delikwent liczy? Dziwny jest ten świat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(hejka2)
Wiking
Wiem, że jest Ci przykro, jak jakiś ćwok Cię obraza zrobiłbym wszystko żeby tak nie było!!!
Niestety jest to spowodowane między innymi pobłażaniem takim wpisom, jakich dokonuje Gabriel
Panie "Magielda" ...Pan JKM to nie Kaczka , Która na każdym kroku z Swoich ust robi dupę...
Najpierw chce delegalizacji Partii ... a następnie widząc jej sukces w wyborach , jak najgorsza SZMATA bez Honoru chce się z Ta partią dogadać...!!! .
A FIONA ... a może.. Czpion-a ...niech se walnie ...7-Raz ... , jak Jej z tym SŁOWNYM gównem na ustach jest przyjemnie…
Takie wpisy zachęcają użytkowników do ubliżania kobietom na tym forum, szkoda że nie reagowałaś wcześniej.
Próbowała kobieta wcześniej, ale nikt jej nie poparł:
ja gabrielku, na nikogo sie po katach nie zale
sama zalatwiam swoje sprawy i to juz powinienes wiedziec jakzes mnie po chamsku, bez powodu zaatakowal, to dostales odpowiedz
nie miotaj sie juz cwoku, ogarnij, uzyj nastepnym razem glowy, a raczej mozgu, poki znowu wystartujesz ze swoim chamstwem do mnie i nie badz dziecinny, nie oczekuj kulturalnej reakcji jak wyskakujesz z chamstwem
wzgledem twojego chamstwa, nie stac mnie na milosierdzie
Teraz jest przykro jak to dotyczy Ciebie, ale to wy kobiety musicie bronić siebie i trzymać się razem a my możemy wam w tym pomóc
Pozdrawiam Artur
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok