to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo
Rafał M. napisał: to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo
A może jest tak......,że te osoby nie lubią się chwalić....
Jak juz tak rafale narzekasz, to ja sie pochwalę.
Moja pasją jest granie na pianinie, żeglowanie, języki obce, pieczenie bułeczek z otrębów, seks, planowanie wnętrz ( juz kilka bardzo fajnych jest wykonanych i ludziska zadowolen)i.
Tyle wystarczy.
Moze i ja sie dołaczę?Lubie jezdzic na rowerze,w Polsce to było moja pasja ktora zajmowała jakąs czesc zycia,pozwalala poznac rowniez innych pozytywnie zakreconych ludzi.Tutaj staram sie kontnuowac ale nie zawsze jest czas i jakos nudno nieraz samemu?
moze ktos sie podlaczy pod jakies rowerowe eskapady ?nie dalekie maks 50,60km?
Rafał M. napisał: to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo
To może i ja się przyłączę do ogólnego lamentu tego kółka adoracyjnego Jeśli nie potrafisz zauważać ludzi z jakąkolwiek pasją wokół siebie,to proponuję ci okulary od Hiltonówny.Tylko nie wiem czy używa plusy czy też minusy
wilk stepowy napisał: Rafał M. napisał: to widze ze albo nie macie czasu sie udzielac na forum albo wolicie popychac pierdoly o niczym,z klkuset zarejestrowanych jedynie pare osób raczylo sie wysilic i pochwalic pasjami no bravo
A może jest tak......,że te osoby nie lubią się chwalić....
bardzo prawdopodobne,ale bardziej jest to ze poprostu nie maja czym tylko praca i praca
Hilton co do sexu to chyba kazdego pasja heeh,a jesli chodzi o to projektowanie wnetrz to ze scianami tez cos cudujesz(jakes scienne malowanko lub cos takiego)?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.