Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nasze pociechy - Norwegia

Czytali temat:
(640 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Sluchajcie moze chcielibyscie sie podzielic zabawnymi historiami waszych dzieciaczkow ktore w zostaly wam w pamieci

np.moj 4 letni synek okolo dwoch trzech tygodni temu obcial ucho mojej kotce....nozyczkami;(....biedna jest teraz bez kawalka ucha no a drugie ma cale w rankach....synus sie zarzeka ze juz nigdy ale to nigdy nie zrobi krzywdy kotku..a swoj wyczyn tlumaczyl ze chcial obciac tylko wloski na uchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
AgaN napisał:
Sluchajcie moze chcielibyscie sie podzielic zabawnymi historiami waszych dzieciaczkow ktore w zostaly wam w pamieci

np.moj 4 letni synek okolo dwoch trzech tygodni temu obcial ucho mojej kotce....nozyczkami;(....biedna jest teraz bez kawalka ucha no a drugie ma cale w rankach....synus sie zarzeka ze juz nigdy ale to nigdy nie zrobi krzywdy kotku..a swoj wyczyn tlumaczyl ze chcial obciac tylko wloski na uchu

biedna kotka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
małgośka napisał:
AgaN napisał:

biedna kotka

A tak wogole to Ona byla kiedys samcem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
tropik napisał:
małgośka napisał:
AgaN napisał:

biedna kotka

A tak wogole to Ona byla kiedys samcem.

to może oddajcie ją innym ludziom , bo niedługo niewiele z niej zostanie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A moja trzyletnia corka zostala ostatnio wkurzona przez swojego brata, bez wahania stanela nad nim w rozkroku bez majtek i na niego nasikała. A pozniej powiedzila zeby sobie uwazal bo Emilce nie wolno robic na zlosc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Hilton napisał:
A moja trzyletnia corka zostala ostatnio wkurzona przez swojego brata, bez wahania stanela nad nim w rozkroku bez majtek i na niego nasikała. A pozniej powiedzila zeby sobie uwazal bo Emilce nie wolno robic na zlosc.
Ma to ''chyba "po Mamusi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Malogoska nie nie w zadnym wypadku jej nie oddam.. jest ´ze mna siedem lat i chyba by mi serce peklo...a synek dostal "reprymende"...za wyczyn bo mielismy tez gosci wowczas wiec teraz moja kotke to lukiem omija
a moja kotka jakis czas pozniej sprowadzila sobie w nocy przyjaciela do domu...tak tak, przez okno wskoczyl kocur wielki i puchaty...no i moja kotke "potargal"..bo ona wtedy "nawolywala"...caly dzien na balkonie i zachecala panow....
a ja o malo zawalu nie dostalam idac w nocy do toaelety , kiedy spotkalam tegoz "pana"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
AgaN napisał:
Malogoska nie nie w zadnym wypadku jej nie oddam.. jest ´ze mna siedem lat i chyba by mi serce peklo...a synek dostal "reprymende"...za wyczyn bo mielismy tez gosci wowczas wiec teraz moja kotke to lukiem omija
a moja kotka jakis czas pozniej sprowadzila sobie w nocy przyjaciela do domu...tak tak, przez okno wskoczyl kocur wielki i puchaty...no i moja kotke "potargal"..bo ona wtedy "nawolywala"...caly dzien na balkonie i zachecala panow....
a ja o malo zawalu nie dostalam idac w nocy do toaelety , kiedy spotkalam tegoz "pana"

czyli ma temperament kociczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja się dziś tylko chciałam pochwalić, że MOJA MAJECZKA ZROBIŁA PRZED CHWILĄ PIERWSZE 3 KROCZKI i padła na pupcię! Wreszcie się doczekaliśmy! Pięć dni przed skończeniem 1 roku!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Gratuluje

no to tylko czekac az jutro zrobi nastepne...30 kroczkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj