Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

internet - Norwegia

Czytali temat:
(266 niezalogowanych)
17 Postów
tomasz tomi
(tomotek)
Wiking
witam wszystkich na forum pisze z zapytankiem bo ogólnie nie orientuje sie za bardzo czy jesli jestem na bezrobotnym i bore jakies pieniazki czy moge wziac sobie w sklepie inernet czy sprzedaj tylko jesli masz stała prace.....pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
tomasz tomi
(tomotek)
Wiking
chodzi mi o taki na paluchu niewiem netcoma czy telenora i moze ktos sie orienuje o jakims niedrogim a dobrym netem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
tomotek napisał:
witam wszystkich na forum pisze z zapytankiem bo ogólnie nie orientuje sie za bardzo czy jesli jestem na bezrobotnym i bore jakies pieniazki czy moge wziac sobie w sklepie inernet czy sprzedaj tylko jesli masz stała prace.....pozdro

Mój znajomy, polskiej narodowości, był w podobnej sytuacji. Nie wiem, czy pytali go o stałe zatrudnienie, ale zabezpieczyli się w ten sposób, że musiał zapłacic za kilka miesięcy z góry, z tego co pamiętam to był paluch netcom-a.

Najlepiej chyba podejśc do punktu, wyrazic zainteresowanie i wszystkiego, a propos wytycznych, dowiedziec sie na miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Okolo 2 tygodni temu zamawialem znajomemu internet netcom,wszystko przez internet koles jest od ponad roku za chorobowym,po 3 dniach dostal pismo niepamietam nazwy firmy.Ale chodzilo o informacje ze na zyczenie Netcom byla sprawdzana jego wiarygodnosc jako ewentualnego klienta.(kredyty,rozliczenia podatkowe z poprzednich lat)Po nastepnych 2 dostal internet kurierem prosto pod drzwi.Prosto łatwo i przyjemnnie ,wejdz tylko na ich strone i sproboj,reszta sie okaze!
powodzenia!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok