Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Thony 2 - Norwegia

Czytali temat:
(495 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie strasz mnie i nie nazywaj szmatą i skoncz do mnie wysylac wiadomosci na priv. Prostaku. Buziaki przeslij sobei do lusterka.
Zycze powodzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
O jej Hilti widze ze masz wielbiciela, no nie badz taka okrutna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Okrutna??? On do mnie napisal " współczuj sobie szmato jak cie zobacze na miescie" , to ja sie pytam co to ma byc?
A wczesniej ze nie ma kozaka, co by go norweskiego nauczyl, kto by z chamem chcial miec do czynienia? Juz nie wspomne o innych jego propozycjach. A siebie nazywa prawdziwym mężczyzną i podobn kobiety chodza przy nim jak zegarek.
Nie wiedze w tym trpik nic smiesznego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Hilton napisał:
Okrutna??? On do mnie napisal " współczuj sobie szmato jak cie zobacze na miescie" , to ja sie pytam co to ma byc?
A wczesniej ze nie ma kozaka, co by go norweskiego nauczyl, kto by z chamem chcial miec do czynienia? Juz nie wspomne o innych jego propozycjach. A siebie nazywa prawdziwym mężczyzną i podobn kobiety chodza przy nim jak zegarek.
Nie wiedze w tym trpik nic smiesznego.

Oj no nie nic smiesznego, kolejny Skorwiel i to pewnie anonimowy.
I do tego sam siebie nazywa prawdziwym mezczyzna? oj to chlopak ma poczucie humoru, albo to jakas pizda jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Musi byc z tych bardzo rogarniętych skoro nie ma kozaka ,który by dał radę nauczyc go norweskiego
A do tego jaki odważny ,odebrał Ci oklaska Hiltonku
Zadzwonię do Ciebie , trochę Cię pocieszę bo jeszcze w depresję wpadniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jak taki mądry i prawdziwy mężczyzna to niech wystawi swoją facjatę w awatarze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Andy hellboy napisał:
jak taki mądry i prawdziwy mężczyzna to niech wystawi swoją facjatę w awatarze

No popatrz Endy i teraz go niema, a niby prawdziwy mazczyzna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pewnie prawdziwy może ten awatar co ma to też jego prawdziwy .......tym młotem co trzyma w ręce może się pier.....ąć w pałę tylko żeby wcześniej chełm ściągnął
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mam nadzieje, ze nie znajdze nauczyciela norweskiego, bo chyba nie ma takiego "kozaka", ktory by sie chcial narazic Potem strach na miasto wyjść.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Hilton napisał:
Nie strasz mnie i nie nazywaj szmatą i skoncz do mnie wysylac wiadomosci na priv. Prostaku. Buziaki przeslij sobei do lusterka.
Zycze powodzenia .

Hilton, jakis małolat się przypałętał? (o zgrozo, wcześniej sama pouczałam, że się nie powinno wiekowo oceniac!) Że też rodzice tego nie ogarniają (nie ogarneli). Facetów często paraliżuje kobieca życiowa mądrosc, bo chcieliby miec smyczek na wszystko, a okazuje się, że pograją dopiero wtedy, gdy mądra - kobieca głowa im na to pozwoli. Chciałoby się powiedziec coś, ale muzyka za dobrze gra:

Sens?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok