Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Monika Matkowska Magdalena K. (1840 niezalogowanych)
19 Postów
Tomasz Pietraszyk
(TerFereTP)
Wiking
Wiatm za tydzień przylatuje do Norwegi w celu zmianu życia na lepsze gdy juz sie zadomowie zaczne sie rejstrować w celu szukania pracy. Chciałbym sie zorientowac wczesniej czy moze któś wie cos na temat jakies pracy?? jestem młodym mężczyzną 22 letnim skonczyłem własnie studia i pragne znaleść prace w Oslo. Moze akurat tu sie na forum cos trafi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Na temat jakiej pracy? Jakie studia skończyłeś? Jaki język obcy znasz? Jaką pracę chcesz znaleźc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Tomasz Pietraszyk
(TerFereTP)
Wiking
Pracy nie wiadomo jakiej jak na początek nie oczekuje. Coś zeby zaczać. Skończyłem studia Licencjackie ( obroniłem sie na 5 tydzień temu) studiowałem politologia o kierunku obsługa ruchu granicznego. Język dodatkowy jaki znam jest angielski lecz ciagle sie go uczę i jeszcze trochę jest przede mną Aktualnie jestesm juz rok na stazu w urzędzie wojewódzkim kończe w piątek mój roczny staż. hm i tak to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
.....................jak byś tak jeszcze raczył powiedzieć,która zmianu cię interesuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Tomasz Pietraszyk
(TerFereTP)
Wiking
zmiana czyli chodzi o godziny pracy??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
TerFereTP napisał:
zmiana czyli chodzi o godziny pracy??

Nu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Tomasz Pietraszyk
(TerFereTP)
Wiking
Nie będe wybrzydzał na poczatku poprostu chciałbym znalesc prace wiec mógłbym sie podporzadkowac do każdej zmiany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Piszesz, że przyjeżdżasz za tydzień. Rozumiem, że masz gdzie mieszkac i spory zapas gotówki na początek. Powinieneś zarejestrowac się w NAV, ale nie zrobisz tego bez fodselsmummer, a tego nie dostaniesz bez registreringsbevis, a tego nie dostaniesz bez kontraktu na pracę. Ale to wszystko już było na forum.
Są jeszcze firmy zajmujące się wynajmem pracowników. Może tam poszukaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Tomasz Pietraszyk
(TerFereTP)
Wiking
Tak mam wszystko zapewnione co potrzebne z zarejstrowywac sie bede mam tam rodzine która mnie wprowadzi i pokarze co jak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Daria Zaleska
(Daroo)
Wiking
to zycze powodzenia bo mi jakos malo sprawnie wychodzi to szukanie....Mieszkam w Oslo i od 2miesiecy jestem arbeidssøker nadal...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok