Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam ortodonty w okolicy oslo - Norwegia

Czytali temat:
(377 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
szukam ortodonty w okolicy oslo, drammen. fajnie jakby był sprawdzony,nie musi być polakiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Zapytaj więc w jakimkolwiek gabinecie dentystycznym, powinni cię gdzieś skierować. Za takie informacje się nie płaci. Prawdopodobnie będą mieli też wyrobioną opinię, który lepszy, który gorszy, chyba że nie będzie wyboru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
dzięki.trochę się boję że trafię na jakiegoś kiepskiego. no i nie wiem jakie tu są ceny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Dentyści mają ceny kosmiczne, wiem bo byłam. Ortodonci na pewno też. Generalnie opłaca się nawet specjalnie pojechać do Polski zazwyczaj. Zależy jakie masz fundusze i podejście, bo prawda też taka, że skoro tu zarabiamy, to tu powinniśmy wydawać. Dla mnie to jednak było nierealne, poczekałam na wizytę w Polsce i w cenie jednego zęba tu w Norwegii zrobiliśmy razem z mężem wszystko, co było do zrobienia w Polsce. Co do jakości usług, to mogę się wypowiadać tylko na temat dentystów. Materiały mają świetnej jakości, podejście super, leczenie w moim przypadku też. Tylko te ceny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
ja tam nie uważam że jak tu zarabiam to tutaj powinnam wydawać. ale jeżdżenie do polski też kosztuje.i zawsze wracam kilkoma kilogramami książek no i był pretekst żeby rodzinkę odwiedzić.ehh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok