Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(687 niezalogowanych)
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Tak fiona66 , musze niestety udzielic glosu, chociaz wiem ze nie lubiesz takiego buuca jak ja... bo to na mnie to stwierdzenie uzylas poraz pierwszy, ty tylko piszesz, a twoje posty to ani skladu ani ladu nie maja, mysle...
Musze racje przyznac kanakkowi ktory niegdys moim wrogiem byl. Twoje posty sa plytkie i powierzchowne... czesto zmieniaz zdania, i zawsze musi byc na twoim... Zamiast zajac sie czyms powaznym to ty sie zajmujesz polityka w kraju, pytanie po co? po co sobie robic z mozgu sieczke mydlana_? Chyba czegos ci brakuje...
Pomysl o tym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kanakk napisał:
Minister MON jest znany z tego że potrafi chlapnąć nie pytając nikogo o zgode, potrafi też zrobic nie pytając i potem sie gimnastykować że nie to miał na myśli.

Ja jestem ostrożny w sądach i wole poczekać niż odszczekiwać wcześniej ferowane pewnym głosem wyroki.
Troche powściągliwości w ich ferowaniu bo nie będzieś sie niczym różnić od krzykaczy sejmowych których wypowiedzi cytowane są latami jako kłamstwo lub oszczerstwo.
Ostrożność doradzam, nic więcej .A do fotela to ma sie tak że skoroTY już dzisiaj wiesz to po co nam cala reszta ? na przykład sejm lub prasa, skoro już zdecydowałaś to szlus.||||

Kanakk, zaraz rece mi opadna (dobrze, ze tylko rece moga mi opadac ) czy Ty aby przeczytales zacytowane slowa Sikorskiego (nota bene MSZ, nie MON) . On tam wyraznie zenzaje jakie beda te narady i kiedy . O jakich wyrokach moich Ty mowisz ??? Sikorski podal informacje - co i kiedy sie odbedzie. Jakie klamstwo lub oszczerstwo ??
Podalam link do tego co przekazal dziennikarzom Sikorski i swoja opinie o tym. Prosze, przestan manipulowac moimi wypowiedziami.
Moze przeczytaj jeszcze raz artykul....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Sykepleier84 napisał:
Tak fiona66 , musze niestety udzielic glosu, chociaz wiem ze nie lubiesz takiego buuca jak ja... bo to na mnie to stwierdzenie uzylas poraz pierwszy, ty tylko piszesz, a twoje posty to ani skladu ani ladu nie maja, mysle...
Musze racje przyznac kanakkowi ktory niegdys moim wrogiem byl. Twoje posty sa plytkie i powierzchowne... czesto zmieniaz zdania, i zawsze musi byc na twoim... Zamiast zajac sie czyms powaznym to ty sie zajmujesz polityka w kraju, pytanie po co? po co sobie robic z mozgu sieczke mydlana_? Chyba czegos ci brakuje...
Pomysl o tym...

Nie moge z Toba toczyc dysputy, za niski mam dochod roczny Ja nie zajmuje sie polityka w kraju, ja o niej dyskutuje Dostrzegasz te subtelna rozniece, autorze glebokich, wyrazistych postow, pelnych ladu i skladu

Masz jakas opinie w sprawie obecnosci Lawrowa na naradzie polskich ambasadorow ? Smialo Nie ? To moze...
Pomysl o tym...

PS, komu Sykepleier chcesz udzielic glosu ? Ciekawam bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
czepiasz sie i tu cie boli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Sykepleier84 napisał:
czepiasz sie i tu cie boli...

Bledna diagnoza Sykeplerier Nic i nigdzie mnie nie boli, no moze troche brzuch ze smiechu, jak czytam Twe skladne i glebokie merytorycznie posty
Ale nie zniechecaj sie, probuj dalej

Masz cos jeszcze do dodania na temat narady Lawrowa z polskimi ambasadorami ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok