Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(477 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Hilton napisał:
A ty znowu sie zachwycasz obcymi kobietami? Jednak z toba zerwe, bo mnie drazni to. Dla mnie jest to policzek. Łamiesz mi serce.
nie martw się Hilton ja już dawno mam złamane
.
.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(justyśka)
Wiking
hehe.... no z tych tez sa orginały!! wymiataja! a Wy nie łamcie sobie serduszek....kochajcie sie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A kto by Endiego kochal?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nikt ...............może ona
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(justyśka)
Wiking
Cóż Andy.... Miłośc ma wiele twarzy i nie jedno imię.... każda miłość jest inna... mam weekend, czas wyluzować!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie martw się ....już mi wybaczyła
ona rzuca mnie kilka razy w miesiącu wcześniej nawet za to że zjadłem kiszone ogórki ale teraz miała mocne argumenty !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
justyśka co do tego ginekologa to ja wiem ze jest jeden.przyjmuje w sinsenklinikken. ale jezeli twojej kolezance nie wystarcza 1 usg to moze isc i zrobic prywatnie usg. ja tak bynajmniej robilam prosilam swojego lekarza rodzinnego o skierowanie do ginekologa na usg i placilam za to niecale 100kr. i w sumie mialam co miesiac usg a jak bylam u polskiego ginekologa to placilam okolo 800kr za wizyte.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok