Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poradźcie - Norwegia

Czytali temat:
(478 niezalogowanych)
1 Post

(justyśka)
Wiking
hej mam pytanko, moze troche dziwne: jak zmienic w swoim profilu "Moje video" ? Próbowałam na różne sposoby ale jakoś mi to nie idzie... pomóżcie acha i jeszcze jedno....dziewczyny - poszukuje polskiego ginekologa w Oslo dla koleżanki w ciąży. Jeśli macie jakiś namiar, bede bardzo wdzieczna w Jej imieniu! Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
video tzn awatar jak myślę
powiedziałbym ale nie zmieniaj bo masz OK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tu z ciążą idzie się do lekarza rodzinnego, a nie do ginekologa. Zapraszam do wątku
www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...mamy_w_norwegii.html

tam znajdziecie wszystkie informacje dla młodych mam w Norwegii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(justyśka)
Wiking
dzięki, miły jesteś, ale nie o avatar chodzi. Miałam na myśli galerię, w której dodaje sie linki swoich ulubionych video....muzyka, filmy itd. Chciałam to odświeżyc i wyrzucić stare.... powiedz napisz prosze Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(justyśka)
Wiking
Dzięki Gama28. Wiemy że tu ciąża opiekuje sie lekarz rodzinny, ale KaśkA (moja kumpela) raz straciła ciąze i dlatego jedno badanie na 9 mies to za mało. Bedac tu chce isc prywatnie do Polaka, aby byc pod lepsza ochrona z badaniami, usg itd. Tak przynajmniej mówi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
justyśka napisał:
dzięki, miły jesteś, ale nie o avatar chodzi. Miałam na myśli galerię, w której dodaje sie linki swoich ulubionych video....muzyka, filmy itd. Chciałam to odświeżyc i wyrzucić stare.... powiedz napisz prosze Pozdro
jestem nie kaman w tych sprawach niestety
znam się tylko na awatarach dlatego napisałem żebyś nie zmieniała bo szkoda będzie tego uśmiechu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
justyśka napisał:

Chyba nie ma takiej możliwości
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ty znowu sie zachwycasz obcymi kobietami? Jednak z toba zerwe, bo mnie drazni to. Dla mnie jest to policzek. Łamiesz mi serce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(justyśka)
Wiking
acha.... no trudno. Pokombinuje dalej. Twój awatar tez jest...ciekawy! skąd taki pomysł? czy po prostu spontan?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(justyśka)
Wiking
Widzę, że robi sie pomału napięta atmosfera....wiec może ja faktycznie sama sobie poradze.. ale dziex na checi. Małgosiu, też mi sie wydaje że te linki juz tak zostana!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok