kanakk napisał:
Witam Fiona
Ścigasz Hardiego za ,,wklejki,, a zaraz robisz to samo, dziwna niekonsekwencja własnych poglądów.
Jesli chcę zająć stanowisko w dyskusji, to oczekuje możliwości poznania stanowiska druiego rozmówcy, a nie odsyłki do innegomiejsca innego tematu, a tak właśnie zrobiłaś , dokładnie tak samo jak Hardi.
Minister MON p.R.S. jest pracownikiem podległym Premierowi i Prezydentowi więc jeśli coś powiedział co porusza Twój umysł i budzi wątpliwośći to należałoby sie zastanowic czy za ,,ICH,, wiedzą czy nie?
A jeśli nie to w normalnym państwie jutro czytalbyśmy o rezygnacji ze stanowiska lub odwołaniu.
I dla mnie to właśnie w tym wszystkim jest bardziej interesujace.
Na koniec , sama napisałaś że przedstawiasz fakt -w domyśle oczekując na komentarze -a to nie to samo co przedstawienie własnego stanowiska czy poglądu, więc zasadniczo nie ma z czym polemizować.
,,Stare próchno,, Kanakk
Kanakk, chcesz mi powiedziec, ze z mojego komentarza do podanego linka nie poznales mojego pogladu na ta decyzje ?
Nie sadze...
Zgadzam sie z Toba, ze w normalnym panstwie to by nie przeszlo. Dlaczego w naszym wiec przejdzie?? Co na naradzie polskich ambasadorow z calego swiata ma robic Lawrow ?? Co ma do tego Rosja??
Jesli chodzi o Hardiego i wklejanie linkow, to kazdy to robi. Dobrze jest jednak zachowac pewne proporcje pomiedzy wylacznie powielaniem, a wyrazaniem swoich pogladow i stanowiska. Dobrze jest rowniez miec wiecej asow w rekawie, na wypadek wyjatkowo upartego oponenta, niz jazda wyzwiskami. Np: "pisdrykokatolik", " tepy pisdryk" -
Co to ma byc Kanakk ?? Co to za poziom ?? Owszem, jest to wyrazenie swich pogladow, a dokladniej swojej pogardy dla katolikow, dla sympatykow PISu, J. Kaczynskiego...