Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

I co tam Radek znowu wymyslil ? - Norwegia

Czytali temat:
(688 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Ciekawe posuniecia w sprawach (niezaleznej...?) polskiej dyplomacji
Absolutnie bezprecedensowe

blogmedia24.pl/node/34557
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Fiona66....., przepraszam Cię bardzo, ale zauważyłam , że to Ty w każdym temacie dotyczącym dyskusji na temat partii , starasz się narzucić swoje poglądy innym forumowiczom i bardzo tego bronisz....., chyba aż za bardzo......czy tak ma wyglądać Twoja dyskusja.....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
wilk stepowy napisał:
Fiona66....., przepraszam Cię bardzo, ale zauważyłam , że to Ty w każdym temacie dotyczącym dyskusji na temat partii , starasz się narzucić swoje poglądy innym forumowiczom i bardzo tego bronisz....., chyba aż za bardzo......czy tak ma wyglądać Twoja dyskusja.....?

Narzucac poglady ?
Ja tylko przedstawiam swoje i co najwyzej ich bronie. Takie prawa demokratycznej dyskusji.

Jesli np w tej "ciekawostce", niespotykanej i niepraktykowanej w dotychczsowej polityce dyplomacji, nie widzisz nic podejrzanego i zlego, to poprostu to napisz. Ja tylko przedstawilam fakt, to Radek Sikorski wymylslil, nie ja

Ja dostrzegam w tym cos bardzo niepokojacego, dla suwerennosci polskiej dyplomacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Witam Fiona
Ścigasz Hardiego za ,,wklejki,, a zaraz robisz to samo, dziwna niekonsekwencja własnych poglądów.
Jesli chcę zająć stanowisko w dyskusji, to oczekuje możliwości poznania stanowiska druiego rozmówcy, a nie odsyłki do innegomiejsca innego tematu, a tak właśnie zrobiłaś , dokładnie tak samo jak Hardi.
Minister MON p.R.S. jest pracownikiem podległym Premierowi i Prezydentowi więc jeśli coś powiedział co porusza Twój umysł i budzi wątpliwośći to należałoby sie zastanowic czy za ,,ICH,, wiedzą czy nie?
A jeśli nie to w normalnym państwie jutro czytalbyśmy o rezygnacji ze stanowiska lub odwołaniu.
I dla mnie to właśnie w tym wszystkim jest bardziej interesujace.
Na koniec , sama napisałaś że przedstawiasz fakt -w domyśle oczekując na komentarze -a to nie to samo co przedstawienie własnego stanowiska czy poglądu, więc zasadniczo nie ma z czym polemizować.
,,Stare próchno,, Kanakk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kanakk napisał:
Witam Fiona
Ścigasz Hardiego za ,,wklejki,, a zaraz robisz to samo, dziwna niekonsekwencja własnych poglądów.
Jesli chcę zająć stanowisko w dyskusji, to oczekuje możliwości poznania stanowiska druiego rozmówcy, a nie odsyłki do innegomiejsca innego tematu, a tak właśnie zrobiłaś , dokładnie tak samo jak Hardi.
Minister MON p.R.S. jest pracownikiem podległym Premierowi i Prezydentowi więc jeśli coś powiedział co porusza Twój umysł i budzi wątpliwośći to należałoby sie zastanowic czy za ,,ICH,, wiedzą czy nie?
A jeśli nie to w normalnym państwie jutro czytalbyśmy o rezygnacji ze stanowiska lub odwołaniu.
I dla mnie to właśnie w tym wszystkim jest bardziej interesujace.
Na koniec , sama napisałaś że przedstawiasz fakt -w domyśle oczekując na komentarze -a to nie to samo co przedstawienie własnego stanowiska czy poglądu, więc zasadniczo nie ma z czym polemizować.
,,Stare próchno,, Kanakk

Kanakk, chcesz mi powiedziec, ze z mojego komentarza do podanego linka nie poznales mojego pogladu na ta decyzje ?
Nie sadze...

Zgadzam sie z Toba, ze w normalnym panstwie to by nie przeszlo. Dlaczego w naszym wiec przejdzie?? Co na naradzie polskich ambasadorow z calego swiata ma robic Lawrow ?? Co ma do tego Rosja??

Jesli chodzi o Hardiego i wklejanie linkow, to kazdy to robi. Dobrze jest jednak zachowac pewne proporcje pomiedzy wylacznie powielaniem, a wyrazaniem swoich pogladow i stanowiska. Dobrze jest rowniez miec wiecej asow w rekawie, na wypadek wyjatkowo upartego oponenta, niz jazda wyzwiskami. Np: "pisdrykokatolik", " tepy pisdryk" -
Co to ma byc Kanakk ?? Co to za poziom ?? Owszem, jest to wyrazenie swich pogladow, a dokladniej swojej pogardy dla katolikow, dla sympatykow PISu, J. Kaczynskiego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pamiętam że niedawno w dyskusji pojawił się BUC a potem NASTĘPNY BUC .....czyżby brakło asów w rękawie ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Witam Fiona
Jeśli zakladasz temat wyraź swoje poglądy nie każ sie ich domyślac, ładnie żew swojej odpowiedzi zaznaczyłaś motyw przewodni artykułu, zrobiłabys tak na początku nie byłoby uwagi.
PISDRYK I PISDRYKOKATOLIK zostały przeniesione przez Ciebie z innego wątku i były również przez Ciebie sprowokowane wcześniejszymi-PALIGŁUPAMI I TUSKOGŁOWYMI ,więc o co pretensje.samasobie winnaś- nie wierzysz sprawdź , także moją odpowiedź.

Napisałaś także że w naszym państwie taki numer przejdzie ,więc rozumiem , że już dzisiaj wiesz jak postąpią premier i prezydent, bez wzięcia pod uwage nacisków i opinii klubow poselskich , władz partyjnych , czy też opinii społecznej, więc czemu nie siedzisz na fotelu prezydenta .
Widac jasno z Twoich wypowiedzi ,że co nie wypływa z ust przewodniczącego jedynej prawej i sprawiedliwej partii lub jej członków , nie jest prawziwe dla Ciebie. Przydałobysię troche bezstronności.
Kanakk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Andy hellboy napisał:
pamiętam że niedawno w dyskusji pojawił się BUC a potem NASTĘPNY BUC .....czyżby brakło asów w rękawie ?????

a pamietasz kogo obrazal 1 buc ? bo drugi, z ktorym nie maialam zadnej "przyjemnosci" , to przyszedl i konkretnie nazwal mnie pusta Wiec dla mnie, to buc Powinnam mu wtedy odpisac "ach nie badz taki niesprawiedliwy kochanie" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
kanakk napisał:

Napisałaś także że w naszym państwie taki numer przejdzie ,więc rozumiem , że już dzisiaj wiesz jak postąpią premier i prezydent, bez wzięcia pod uwage nacisków i opinii klubow poselskich , władz partyjnych , czy też opinii społecznej, więc czemu nie siedzisz na fotelu prezydenta .
Widac jasno z Twoich wypowiedzi ,że co nie wypływa z ust przewodniczącego jedynej prawej i sprawiedliwej partii lub jej członków , nie jest prawziwe dla Ciebie. Przydałobysię troche bezstronności.
Kanakk

A co ma wspolnego moj poglad w tej sprawie, do zasiadania na fotelu prezydenta ?

Tak, smiem podejrzewac, ze jesli zaplanowano to w rzadzie Tuska, to na pewno przejdzie. Jesli Radek przekazal te dobra nowine dziennikarzom w Sejmie, to na pewno Radek nie wymyslil i nie opracowal tego pomyslu z zona, na kolacji przy swiecach. Kto mialby nie dopuscic do tego przedsiewziecia ? SLD? a moze PIS ? ach, a moze ekipa Pawlaka ? opinia spoleczna ? tak...ta ostatnia ma najwiecej do powiedzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Minister MON jest znany z tego że potrafi chlapnąć nie pytając nikogo o zgode, potrafi też zrobic nie pytając i potem sie gimnastykować że nie to miał na myśli.

Ja jestem ostrożny w sądach i wole poczekać niż odszczekiwać wcześniej ferowane pewnym głosem wyroki.
Troche powściągliwości w ich ferowaniu bo nie będzieś sie niczym różnić od krzykaczy sejmowych których wypowiedzi cytowane są latami jako kłamstwo lub oszczerstwo.
Ostrożność doradzam, nic więcej .A do fotela to ma sie tak że skoroTY już dzisiaj wiesz to po co nam cala reszta ? na przykład sejm lub prasa, skoro już zdecydowałaś to szlus.||||
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok