1 NOK
Już wolałbym przepic te 8 koła niż wsiąść w te opierdziane fotele... Weź to chłopie lepiej na złom oddaj.. Bez urazy
Witam Szukam mieszkania lub kontaktów do firm które wynajmują mieszkania w okolicach Slemmestad, BØ, etc............
Czy można liczyć na pomoc rodaków? Prowadziłem różne firmy, zarządzałem również swoimi biznesami. Nie ma dla mnie branży, w której się nie odnajdę. Posiadam wykształcenie wyższe z zarządzania. ...
dobry wieczor! mam pytanie : przyjechal do mnie syn czy moge go zarejestrowac w NAV jako poszukujacy pracy bez prawa do zasilku (oczywiscie) na zasadzie laczenia rodzin z gory dziekuje
ryszard ir
02-03-2013 23:23
Witam Wszystkich, Chciałabym się dowiedziec, jak wygląda na dzień dzisiejszy praca jako Parkieciarz ( hydraulika) oraz Sprzątanie mieszkań.Jest na to w ogóle zapotrzebowanie? I czy to wszystko się ...
Agnieszka Parafiniuk
02-03-2013 23:20
Witam Mam do wynajęcie pokój dla jednej osoby na Stovner 4000+prąd. Dostępny od zaraz. Bez depozytu. Nowo wyremontowane mieszkanie w domu jednorodzinnym. pozdrawiam
Marko .
02-03-2013 21:46
pati muzia
02-03-2013 19:49
dzieki
Region: Akershus Telefon: 96 68 64 23 Sprzedam BMW 520i, rocznik 1992 - cena 5000 kr , do negocjacji. Przebieg: 234tys. km Pojemność: 2.0l Polska rejestracja, brak opon zimowych ...
Witam! mój szanowny małżonek ma dosyć życia w UK ( spędził tu ostatnie 16 lat) i zaproponował żebyśmy przenieśli sie do Oslo. chciałabym się was wypytac o wiele spraw, gdyz mamy 3 dzieci ( 5l, 3l, ...
Region: Akershus Telefon: 96 68 64 23 Sprzedam BMW 520i, rocznik 1992 - cena 6000 kr , do negocjacji. Przebieg: 234tys. km Pojemność: 2.0l Polska rejestracja, brak opon zimowych ...
Zastanawiam się jaką szkołę wybrać po gimnazjum, prawdopodobnie będzie to zawodówka. Z moimi ocenami pewnie do Technikum bez większych problemów bym się dostał, ale wolę jednak Zetkę bo mniej teorii ...
markus d
02-03-2013 00:01
Gdyby ktoś słyszał że potrzebny cieśla konstrukcyjny do pracy , to będę wdzięczny. Wykwalifikowany cieśla-stolarz budowlany, komunikatywna znajomość angielskiego.
Witam, wraz z kolegą chcemy się zapisać na Boks, tylko nie wiemy gdzie są takie kluby w Kristiansand lub Okolicy. jak ktoś ma informacje niech poda. Z góry dziękuje
Daniel xXx
01-03-2013 20:02
witam wszystkich kierowców ciezarowek i busiarzy. Czy zna ktos jakies namiary do tego tupu firm? mam prawo jazdy tych wszystkich kategori, mieszkam w Oslo, nr personalny, wlasne auto. Bardzo prosze o ...
Emil Przybył
01-03-2013 19:16
17 września 39. Brudna, zawszona bolszewicka horda znów poczuła pańską krew "...Biada każdemu krajowi, do którego wkracza Czerwona Armia sowiecka. Do pomocy jej staje natychmiast rodzima, do ...
pati muzia
01-03-2013 18:31
Szukam pracy jako cieśla , jeśli ktoś słyszał że gdzieś potrzebują cieśli to będę wdzięczny za wiadomość, mogę zacząć pracę od zaraz. Jestem samodzielnym cieślą , robie też stolarke.
Mirosław Komar
28-02-2013 23:52
[video][/video]
Kamil Stoch mistrzem swiata! W sobote panna Justyna tez sprowadzi norweskie rude brzydule na ziemie i powiesi na piersi piekny złoty medal!
Tomasz Jar
28-02-2013 19:28
Witam wszystkich. Nurtuje mnie sprawa wyrównania warunków płacy i pracy w Norwegii, czy odczuliście po 1 stycznia jakąś zmianę na lepsze (czyt. podwyżki płac) ? Pracuję dla Adecco i jakoś nic tu się ...
Czy MY POLACY Dalibyśmy Radę zorganizować Marsz Przeciw barnevernet w Centrum Oslo ? Czy My POLACY Damy Radę Pomóc Ludziom,Nam POLAKOM mieszkajacych w norwegi którzy maja problem z barnevernet ? ...
Witam wszystkich mam na imię Dawid 26 l szukam pracy w Norwegii odwdzięczę się proszę o kontakt poczta dawidxxxkonieczny@wp.pl z góry bardzo dziękuje
Witam W sobotnią noc zatrzymała mnie policja za przekroczenie predkosci na trasie szybkiego ruchu (predkosc dozwolona 90 km/h) , co mnie zdziwiło nie dostałem mandatu ani nie zabrali mi prawka a ...
chciałabym sie dowiedzieć jak działa finn tz .chce sprzedać część i takie tam różne rzeczy .wystawiłam obraz ale nikt nie zadzwonił,jak weszłam na moje anonse odwiedzin troche było i obok coś o ...
Mam pytanie. Czy i jak długo jest ważne norweskie ubezpieczenie zdrowotne w Polsce, w przypadku gdy..... Sprawa jest dosyć nietypowa. Chodzi o mojego kolegę. Wyjechał do Polski, a dzień ...
Od czasu do czasu zaglądam tu i widzę , że większość wątków (obojętnie na jaki temat) kończy się pyskówką pomiędzy RODAKAMI. Wobec powyższych refleksji aczkolwiek - jednakże, wszystkie ...
Mam takie pytanie i chcialbym Waszej opini. Poprosilem mojego kolesia aby moim samochodem zawiozl mnie w jedno miejsce poniewaz ja bylem po malym spozyciu... Czasami ja woże jego ,czasami on wozi ...
Kasia Pettersen
25-02-2013 23:22
poszukuje towarzyszki do biegania w niedziele wokół jeziora lub gdziekolwiek.
Sprawdź www.facebook.com/transport.stavanger.tomek.
Witam Potrzebuje nocleg na jedną lub dwie noce w Oslo. Mam rozmowe w Fredristad i chciałbym sie gdzies zatrzymać. czy mogłby mnie ktoś przenocować .
brzy dal
25-02-2013 17:07
kobieta.onet.pl/uroda/gwiazdy/helen-hunt...ce-z-sieciowki/rq865
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? Obawiam sie o moją psiapsiółeczkę, ze dopadła ja depresja Ostatnio zwracam szczególną uwage na tych " na stałe z rodziną" i musze przyznac, ze ...
Przemek Drozd
25-02-2013 00:46
Witam. Jestem studentem filologii angielskiej i najbliższe wakacje planuję spędzić u rodziny w Stavanger. Chciałbym podjąć się jakiejkolwiek pracy. Mam Fce i Cae z angielskiego, od 7 miesięcy uczę ...
Mój brat jest w trakcie przygotowania ambitnego przedsięwzięcia o jeszcze ambitnej nazwie "Karpackie Wyzwanie". Planują w okresie najwyższych rocznych temperatur (lipiec-sierpień) ...
witam wszystkich !! szukam dobrego tatuazysty potrzebuje dokonczyc tatuaz z braku czasu i z tego ze zadko jestem w polsce nie mam jak dokonczyc u sprawdzonego artysty . jezeli macie kogos ...
Taka sobie historyjka....wiadomo jak jest w Polsce niby jest praca ale.. ale za jakie pieniądze. Postanowiłem w desperacji ze tu w Norwegi poszukam pracy że z rodzina sie przeniose na portalu PRACA ...
Hej czy ktoś z was jest lub był au pair a Norwegii ? Jeśli tak podzielcie się doświadczeniami,mam zamiar wyjechac za jakiś rok i chciałabym się dowiedzieć co i jak , bo jednak strach jest ...
od ktorej obowiazuje cisza nocna w tygodniu i w weekend?
Witam Chce założyć w Norwegii firmę która będzie się zajmować sprowadzaniem okien i drzwi z Polski i sprzedawać je na terenie Norwegii stąd moje pytanie czy ktoś wie jak się za to zabrać, jakie cło ...
Witam mam na imie Kaska rok temu zamieszkaliśmy z dziecmi syn lat 13 corka 9 w Klepp u pracującego tu od paru lat meza chcieli byśmy nawiazac kontakt z ludzmi z naszej okolicy Bryne Sandnes itd. ...
Witam , Szukam pracy jako opiekunka do dziecka w Oslo.Jestem młodą,dyspozycyjną,odpowiedzialną osobą . Mam córeczkę w wieku 6 lat także mam bardzo dobry kontakt z dziećmi . Umiem dziecku ...
NO I DOCZEKALISMY SIE NORMALNEGO POLSKIEGO SKLEPU W MOSS NIE PAMIETAM ULICY ALE JEST ON KOLO RYGGE SENTER A NAZWA SKLEPU "BAZA".BYLEM PRZYSTEPNE CENY WIADOMO KIELBASA DOSC DROGA ALE TO ...
brzy dal
23-02-2013 16:38
Witam czy ktoś z was orientuje sie moze czy wznowią lot z Oslo Gardenmoen do Poznania? nie mogę nigdzie znalezć takiej informacji
www.dagbladet.no/2013/02/23/nyheter/inne...lse/sykdom/25898819/ Dla przypomnienia wszytkim, ktorzy chca dzis obejrzec. NRK1, godz. 21.35.
Czy ktoś wie może do ktorej w soboty jest otwarty basen kryty w Moss? Lub ktoś podpowie gdzie szukać takiej informacjii?
brzy dal
23-02-2013 12:59
czy ktoś korzysta z basenu w Tonsberg chodzi mi ogólnie o warunki
SKĄD TEN JAD SIĘ BIERZE U WAS??????????????????????????????????????????????? CHYBA Z NUDÓW...AZEBYSIE SIE UDŁAWILI NIM.. jAK SIE NIE MA OCHOTY PISAĆ Z KIMŚ-POMOĆ-TO PO JAKIEGO HUJA WCHODZIS ...
Witam. Poszukuje fryzjerki z okolic Asker ktora zna sie na rzeczy. Jesli ktos wie lub zna to prosze napisac na priv. Pozdrowionka.
Witam. Chciałbym sie dowiedziec jak wyglada egzekwowanie wyroku sadu w sprawie pijanego kierowcy. Złapali mojego kolege jak pijany wyjezdzal z promu i teraz dostal wyrok grzywne, odsiadke, i ...
jakies strony internetowe czy cos?
Gosia @@@
22-02-2013 12:58
witam wszystkich poznam ciekawych ludzi z larvik z ktorymi mozna pogadac napic sie kawki
Siema , doszla DO mnie dzisiaj paczka ,z Stavanger na wlasciciela Marta Wolak , bodajze fanty dla dziewczynki ,ksiazki cos wtym rodzaju.Ktokolwiek zna ta osobe prosze o kontakt , w celu odeslania ...
witam Może ktoś posiada tę książkę i już nie jest mu potrzebna chętnie odkupię. Oslo i okolice. pozdrawiam
Czy w Oslo można gdzieś kupić akcesoria do produkcji wina? Czy w ogóle w Norwegii są sklepy z takimi rzeczami?
Krzysztof Borewicz
21-02-2013 22:30
Witam czy ktoś może mi powiedzieć jak to jest z rachunkami za prąd w Norwegii? jak to zapłacić,czy spodziewać się rachunku na papierze...bo dostaliśmy smsa?ale nie ma tam numeru konta na jakie ...