Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

finn.no jak sprzedawać - Norwegia

41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
chciałabym sie dowiedzieć jak działa finn tz .chce sprzedać część i takie tam różne rzeczy .wystawiłam obraz ale nikt nie zadzwonił,jak weszłam na moje anonse odwiedzin troche było i obok coś o poczcie tyle ze na meilu nic nie mam.Czy jest może jakaś skrzynka na koncie finn.??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
A moze nie ma nikogo zainteresowanego.
Na ogol, jezeli cos nie jest super tanio, to moze byc ciezko ze sprzedaza.
A nawet jezeli cos jest super tanio lecz nie w modzie, to zaintereswanie tez moze byc zerowe.

Finn jest podlaczone do email adresu - wszystkie wiadomosci dostajesz tam lub na telefon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
dziękuje za odpowiedz .pomyslałam równiez o tym że nie ma zainteresowanego trudno tylko jedna rzecz nie daje mi spokoju jak wchodze na te ogloszenie jest napisane /visninger no i obok ile odwiedzin w tym przypadku 35,nastepnie /har lagret annonsen i 0 /potem -har fått annonsen på e-post no i 19 .właśnie o te 19 mi chodzi wysłałam z meila znajomego wiadomosć i też na poczcie nie mam dletego włąśnie przypuszczałam że moze jest na finn jakaś poczta a ja nie widzę ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
SAAB SAAB
(SAAB)
Wiking
Har fått anonsen på e-post oznacza ze osoby ktore szukaja jakiegos towaru utawiaja parametry wyszukiwania konkretnej rzeczy-jesli takowa sie pojawia to dostaja one powiadomienie na swoj adres email i wiedza wtedy ze ktos ma do sprzedania to co oni szukaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
ok.wszystko jasne tylko dlaczego na poczte nie przyszedł mi email ktory wysłałam z innego konta czy mozliwe jest ze z finn nie przychodzą wiadomości na polską poczte mam na onecie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A sprawdzales w spamie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
no i wszystko jasne jest w spamie pojecia niemam dlaczego serdecznie dziękuje za podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok