Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2441 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
Gosia1973 napisał:
bobi napisał:
Gosia1973 napisał:
bobi napisał:
Gosia1973 napisał:
tym razem ja się skuszę na cynizm...

a nie można dorobić jeszcze z trzech sztuk angoli? wtedy sam Król Harald odbierze was z lotniska... a chłopina niech wykupi polisę na życie, bo długo nie pociągnie

Widze, ze Pani Ksiegowa szybko sie uczy

Przy 150 poscie pierwsze ku...rwy sie posypia- a jeszcze do norwegii nie przyjechala

sorry ale ja nigdy z zasiłków nie korzystałam, ba - nawet na l-4 może kilka dni przez całe życie... a osoby jak ta wspaniała rodzinka żyjąca całe życie na zasiłku, rozmnażająca się jak króliki - zwyczajnie mnie poraża a bezmyślność szanownych rodziców - wzbudza u mnie NERW...

zapraszamy do Polski na edukację i życie również na zasiłku.... BoSZe co za ludzie..

Szanuj nerwy, bo jak przyjedziesz do norwegii
to bedziesz utzrymywac te pakistanskie rodziny,
a ci to sie mnoza jak kroliki

a nie sterylizuje się z automatu? chcesz zasiłek - do sterylizacji powyżej 2 szt - chyba, że sam utrzymujesz siebie, żonkę i gromadkę pociech - w Polsce to do księdza chodzą - po proźbie chyba to się nazywa

w Norwegii to tak nie dziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
myszkotka napisał:
jeszcze nie postawilam nogi w Norwegii a juz mnie obraziliście i poniżyliście. dziekuje wam szanowi Rodacy

a tym kilku osobom, które udzieliły konkretnych odpowiedzi dziekuje naprawde serdecznie

Chcesz to napisz na priva co dokładnie chcesz a odpowiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
P.J. napisał:
myszkotka napisał:
jeszcze nie postawilam nogi w Norwegii a juz mnie obraziliście i poniżyliście. dziekuje wam szanowi Rodacy

a tym kilku osobom, które udzieliły konkretnych odpowiedzi dziekuje naprawde serdecznie

Chcesz to napisz na priva co dokładnie chcesz a odpowiem .

ja tez!

pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
P.J. napisał:
Albo np. Z Iraku z armi przybocznej Husajna ludzie dostają azyl polityczny i leżą do góry ....

...jajami,a tacy biali murzyni jak MY placimy podatki............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
marianekk napisał:
Gosia1973 napisał:

sorry ale ja nigdy z zasiłków nie korzystałam, ba - nawet na l-4 może kilka dni przez całe życie... a osoby jak ta wspaniała rodzinka żyjąca całe życie na zasiłku, rozmnażająca się jak króliki - zwyczajnie mnie poraża a bezmyślność szanownych rodziców - wzbudza u mnie NERW...

zapraszamy do Polski na edukację i życie również na zasiłku.... BoSZe co za ludzie..

A ty czemu sie do niej/nich przypierdalasz ?

Nie korzystaja z twoich pieniedzy, ani podatków, wiec co? > pies/suka ogrodnika???

Taki kraj, taki system wiec zyja i korzystają!

Jak przyjedziesz do No to zobaczysz na co tu ida twoje podatki(jesli znajdziesz parce).....
Ciapate swinie całe dnie spedzaja w MC za pieniadze podatników!
Ja dla przykładu płace rocznie 150tys nok podatku!
Z czego wiecej jak połowe skatt oddaje tym "nieszczesnym" uciekinierom z krajów ogarnietych "wojną"
Np: somalia > zabijaja zakładników, porywaja statki, kradną wszystko co sie da.....[/quote]

nie wkurzaj mnie... co się przypierdalam... a no się przypierdalam, bo takie dziwaki i w Polsce żyją tym razem za MOJE ! ja mam 1 szt i jak chciałam aby jechała na kolonie, zimowisko, zjadła obiad w szkole, miała wogóle książki w szkole - to musiałam na to zapracować - a wyżej wymienione - tu polazła, tam polazła i wyżebrała a ja uczciwie pracowałam... i to mnie WNERWIA - wysterylizowałabym takie nieodpowiedzialne baby żyjące z zasiłków i rozmnażające się jak królice - z AUTOMATU i ciul - jak HITLER
ps. i mam gdzieś jak komuś się moja wypowiedź nie podoba, nie mylić z rasizmem.... ja po 1 zł ręki do państwa nie wyciągnęłam tylko ciężko pracowałam, aby moje dziecko godnie żyło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
I mieszkanie od mamy dostało hej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Jak to forum zmienia ludzi

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
bobi napisał:

Niedługo będzie pisać ze szansy na prace tu ludzie nie maja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Małgorzata Zwska
(Gosia1973)
Początkujący
a to akurat PJ moja sprawa - nikt za darmo mi nic nie dał - moja sprawa co mam zamiar zrobić przez siebie zarobionymi pieniedzmi - chyba sie ze mna zgodzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
P.J. napisał:
bobi napisał:

Niedługo będzie pisać ze szansy na prace tu ludzie nie maja

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj