djloco napisał:
wydaje mi sie ze powodem było to ze jechałem beemka 530 2007r na litewskich blachach a za mna koleszka mercedesem e klasy 2005 na blachach norweskich dzieło sie to na trasie szybkiego ruchu e6
popatrz dookoła ile takim bum jezdzi codziennie, tym bardzierj mietków z .....2005
Oni wieczorami i nocami stoja na wiaduktach z mozliwoscia zjechania w obie strony i maja połaczenie z tymi kamerami na słupach!
Mysle, ze mogli złapac ci/wam srednia na danym odcinku......
Wiec nie otwieraj tego piwa, bo moze byc róznie.....
Uwazajcie na te kamery na słupach w tunelach, etc.... mowa tu nie o speed kamerach, a o zwykłym monitoringu drogowym.....
ps: zwróccie uwage, jak wieczorem lub noca stoi radiowóz gdzies na zjezdzie z "autostrady" i tylko ryje im sie swiecą od laptopa, by za chwile pojawic sie w waszym lusterku.....

Taki to kraj i tacy ludzie.....
Poza tym jest tez opcja,ze ktos zadzwonił na was, ze zapierdalacie, wiec musieli interweniowac, ale byc moze to tylko dla strachu, bo nie mieli nagrania, ani nic na was......
Ciekawostka jest tez to, ze jesli jakas kur.... uprzejmie doniesie telefoniecznie, a potem pojedzie na komende i złozy pisemny raport, to juz jest podstawa zeby przyjebac wam kare.....
Wiem, wiem mnie tez to wkurwia,bo czemu wiara donosicielowi, kiedy wcale taka sytuacja nie musiała miec miejsca, ale ktos poprostu moze nie lubic np:litwinów lub polaków.....
Ja tak mam czesto, kiedy przeganiam helmutów w niemczech z lewego pasa....
Fryce widzą numery i zaraz dzwonią.....