Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy można liczyć na pomoc rodaków? - Norwegia

Czytali temat:
(4295 niezalogowanych)
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Czy można liczyć na pomoc rodaków?

Prowadziłem różne firmy, zarządzałem również swoimi biznesami. Nie ma dla mnie branży, w której się nie odnajdę. Posiadam wykształcenie wyższe z zarządzania. Moja kariera w Polsce świetnie się zapowiadała. Zawsze pełen pomysłów, ambitny, kreatywny. Karierę zawodową rozpocząłem już na I roku studiów, dzięki czemu mogłem realizować się zawodowo i piąć po szczeblach kariery zawodowej. Wszystko pięknie się zapowiadało i widziałem przyszłość w kolorowych barwach. Dopóki.. No właśnie, dopóki nasze kochane Państwo i jego administracja postanowiła mi dopiec. I to z każdej możliwej strony. Sprawy potoczyły się bardzo szybko. Przez co upadły moje firmy i popadłem w problemy finansowe. Młody (26 lat), sprawny fizycznie oraz intelektualnie mężczyzna poszukuje pracy. Posługuję się językiem angielskim oraz niemieckim. Posiadam szeroki zakres kwalifikacji i kompetencji. Poszukuję jakiejkolwiek pracy czy to fizycznej czy z zakresu pomocy przy prowadzenia biznesu i marketingu. Potrafię ciężko pracować i żadnej pracy się nie boję.

Jeżeli uważasz, że byłbym przydatny dla Ciebie, napisz proszę do mnie. Wyślę Ci dokładne informacje o mnie. Jestem gotowy do wyjazdu z dnia na dzień.

Jestem również w stanie odwdzięczyć się finansowo za pomoc w znalezieniu pracy w Norwegii lub Szwecji.
Mój email: piotr.wyjazdnorwegia@gmail.com
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
1szukampracy napisał:
Czy można liczyć na pomoc rodaków?

Prowadziłem różne firmy, zarządzałem również swoimi biznesami. Nie ma dla mnie branży, w której się nie odnajdę. Posiadam wykształcenie wyższe z zarządzania. Moja kariera w Polsce świetnie się zapowiadała. Zawsze pełen pomysłów, ambitny, kreatywny. Karierę zawodową rozpocząłem już na I roku studiów, dzięki czemu mogłem realizować się zawodowo i piąć po szczeblach kariery zawodowej. Wszystko pięknie się zapowiadało i widziałem przyszłość w kolorowych barwach. Dopóki.. No właśnie, dopóki nasze kochane Państwo i jego administracja postanowiła mi dopiec. I to z każdej możliwej strony. Sprawy potoczyły się bardzo szybko. Przez co upadły moje firmy i popadłem w problemy finansowe. Młody (26 lat), sprawny fizycznie oraz intelektualnie mężczyzna poszukuje pracy. Posługuję się językiem angielskim oraz niemieckim. Posiadam szeroki zakres kwalifikacji i kompetencji. Poszukuję jakiejkolwiek pracy czy to fizycznej czy z zakresu pomocy przy prowadzenia biznesu i marketingu. Potrafię ciężko pracować i żadnej pracy się nie boję.

Jeżeli uważasz, że byłbym przydatny dla Ciebie, napisz proszę do mnie. Wyślę Ci dokładne informacje o mnie. Jestem gotowy do wyjazdu z dnia na dzień.

Jestem również w stanie odwdzięczyć się finansowo za pomoc w znalezieniu pracy w Norwegii lub Szwecji.
Mój email: piotr.wyjazdnorwegia@gmail.com

To skandal! Idz do programu "panstwo w panstwie" US beknie za doprowadzenie cie do upadlosci. Nie oszczedzili nawet jednej firmu? Uwazam, ze przy upadlosciach w Polsce, to zawsze jest wina panstwa!
Trzymaj sie , tu Polacy trzymaja sie razem, na pewno ktos potrzebuje dyrektora lub menagera/ledera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Proszę o zachowanie powagi i bez zgryźliwych uwag.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
1szukampracy napisał:
Proszę o zachowanie powagi i bez zgryźliwych uwag.

Powagi?! Na MN? Pierdolnij sie dyrektorze w glowe o ile jeszcze cos w niej masz po tym druzgoczącym upadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Jedynka,wszędzie ta kurwa-wacek-siusiak sie-wpierdala-sypie cytatami z neta-jebaniec-nieuk-kurwa-znam-takich-wacek-co-robisz-w-życiu-wacek-jestem-magisterem-ale kurwa-nie umiem-nic-robić-bo-papiery-kupiłem-wsza-skurwiała-myśle,ze to jakiś urzedniczyna,który ma problemy z alkoholem,stara go zdradza-a wczoraj mu przebili opony a HOOJ d4acool
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Nie chcę się wdawać z Panem w dyskusję. Więcej kultury człowieku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
No zachowań powagę i napisze serio.
Na budowę odpadasz bo no i jak jak nigdy nie pracowałes?
Prawo i sposób prowadzenia biznesu zupełnie inny niż w Pl.
Język angielski i niemiecki? to do Anglii lub Niemcy, Szwajcaria
Jak jestes tak kreatywny to w Polsce sobie Szybko staniesz na nogi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
d4acool napisał:
Jedynka,wszędzie ta kurwa-wacek-siusiak sie-wpierdala-sypie cytatami z neta-jebaniec-nieuk-kurwa-znam-takich-wacek-co-robisz-w-życiu-wacek-jestem-magisterem-ale kurwa-nie umiem-nic-robić-bo-papiery-kupiłem-wsza-skurwiała-myśle,ze to jakiś urzedniczyna,który ma problemy z alkoholem,stara go zdradza-a wczoraj mu przebili opony a HOOJ d4acool

hehehe - uposledzony przybiera maniere, bu maskowac rzaczywistosc. beka z ciebie pajacyku. Wiem, ze nie rozumiesz co drugiego slowa, ale swoje zale adresuj do rodzicow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Mało tego siedzi onanista,przed monitorem i wali niemca w kask,taki podjarany swoją elokwencją i humorem-wyszczekaniem-taki multi CO TO NIEJA KRÓl WACEK ferst-wacekplacek-kurwacek-lzyj mnie,bo to uwielbiam a HOOj d4acool
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Piotr Adamowski
(Adamowski)
Wiking
Pracowałem na budowie, pracy nigdy się nie bałem. Już jako młody dzieciak w wakacyjnych przerwach ciężko pracowałem. Prowadziłem firmę ze znajomym w Polsce jeszcze w szkole średniej i chwilę po. Wykonywaliśmy prace remontowe. Później moja kariera poszła w inną stronę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok