Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Radosław Kopczynski darek mazur borys borysewicz Pau La NORPOLEXPRESS Rafal r.a.f (2919 niezalogowanych)
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
Wracajac do mojego tematu pragne poinformowac, ze po 3 miesiacach odezwała sie policja i poprosili mnie o stawienie sie na komendzie Oswiadczyłem im ze jestem swiadom tego ze po upływie 3 miesiecy sprawa zostaje zamknieta (bo taakie tu prawo w razie braku dowodow) nie mam obowiazku stawic sie na komende no i nie byłem zobaczymy co dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
djloco napisał:
Wracajac do mojego tematu pragne poinformowac, ze po 3 miesiacach odezwała sie policja i poprosili mnie o stawienie sie na komendzie Oswiadczyłem im ze jestem swiadom tego ze po upływie 3 miesiecy sprawa zostaje zamknieta (bo taakie tu prawo w razie braku dowodow) nie mam obowiazku stawic sie na komende no i nie byłem zobaczymy co dalej

3mam kciuki mam nadzieje, ze jest ktos ( z nowych), kto utrze im nosa.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
djloco napisał:
Takie kraje, jak widac. No cóż, zostaje czekać, jak tylko sprawa sie wyjaśni napisze jaki był jej finał.

Dzięki za pomoc

Pzdr

Zawsze,jak kraj nie pasuje,można skorzystać z niezbywalnego prawa do powrotu (cytat).

Czegoś tu nie rozumiem:
-po jaką cholerę było wyjeżdżać z PL? kiedy na siłę chce się ten gnój z stamtąd przyprowadzić za sobą?!
-jak ten gnój odpowiadał,jak właśnie nagminne przekraczanie prędkości,nieposzanowanie prawa,wyklinanie i plucie po chodnikach-tu koniecznie w grupie,to reszta tego syfu już nie pasowała?? jak to że pracodawca ma cię za śmiecia,że emerytury nigdy nie dostaniesz,że nie stać cię nigdy nie będzie na auto,dom,rodzinę?

Osobiście troszkę mnie to dziwi,po huj było uciekać od syfu z polski a jednocześnie część jego w samym sobie,w swoim postępowaniu i zachowaniu zachować?
Teraz każdy powie że jest jednak polakiem,czuje się polakiem,i obojętnie czy to Norwegia czy Australia to on pluł będzie po chodnikach,wyklinał po pijaku i jezdził jak mu się podoba-bo to jego polskość tak jest,i nikt mu nie zabroni.
A przepraszam,a dymiący w dupę pracodawca i zdzierające ostatnią koszule państwo polskie to już nie twoja polskość ?
Myślę że jeszcze poważniejsza,dlatego też należało by się spakować i powrócić do byciapolakiem w pełni.
Jak też jest szansa że powoli będą wypraszani stąd goście,którzy weszli tu z gównem na butach,żeby zaznaczyć swoją polskość.
Lepiej im będzie jednak w PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
balum napisał:
djloco napisał:
Takie kraje, jak widac. No cóż, zostaje czekać, jak tylko sprawa sie wyjaśni napisze jaki był jej finał.

Dzięki za pomoc

Pzdr

Zawsze,jak kraj nie pasuje,można skorzystać z niezbywalnego prawa do powrotu (cytat).

Czegoś tu nie rozumiem:
-po jaką cholerę było wyjeżdżać z PL? kiedy na siłę chce się ten gnój z stamtąd przyprowadzić za sobą?!
-jak ten gnój odpowiadał,jak właśnie nagminne przekraczanie prędkości,nieposzanowanie prawa,wyklinanie i plucie po chodnikach-tu koniecznie w grupie,to reszta tego syfu już nie pasowała?? jak to że pracodawca ma cię za śmiecia,że emerytury nigdy nie dostaniesz,że nie stać cię nigdy nie będzie na auto,dom,rodzinę?

Osobiście troszkę mnie to dziwi,po huj było uciekać od syfu z polski a jednocześnie część jego w samym sobie,w swoim postępowaniu i zachowaniu zachować?
Teraz każdy powie że jest jednak polakiem,czuje się polakiem,i obojętnie czy to Norwegia czy Australia to on pluł będzie po chodnikach,wyklinał po pijaku i jezdził jak mu się podoba-bo to jego polskość tak jest,i nikt mu nie zabroni.
A przepraszam,a dymiący w dupę pracodawca i zdzierające ostatnią koszule państwo polskie to już nie twoja polskość ?
Myślę że jeszcze poważniejsza,dlatego też należało by się spakować i powrócić do byciapolakiem w pełni.
Jak też jest szansa że powoli będą wypraszani stąd goście,którzy weszli tu z gównem na butach,żeby zaznaczyć swoją polskość.
Lepiej im będzie jednak w PL.

lubie cie czytac i czesto, bardzo czesto sie z toba zgadzam, ale chyba niedoczytałes ziomek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
ho ho ho chyba kogoś poniosło

to ze taz die przekroczyło predkosc nie znaczy ze robi sie to nagminnie a jezeli chodzi o ta polskosc to po co wszystkich do jednego wora kitrac

dam sobie chuja obciac, ze wszystkie te rzeczy napisane przez ciebie na temat polakow i ich zachiwan były robione takze przez Ciebie i to nie raz wiec po co opowiadac farmazony ???

ja tam tylko z kolegoz zesmy sobie po rozmawialismy na temat policji a Ty juz twierdzisz ze nam sie nie podoba i mozemy wracac do polski

Sam pewnie nie raz zes miesem rzucił na ten norweski kraj i tutejszych ludzi

pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok