marianekk napisał:
P.J. napisał:
marianekk napisał:
P.J. napisał:
A co do 175 to w Norwegi dobrze?
a nie ?
To tak jak w Polsce 1100 zł na wypłatę
cofam te 4- z matmy!
Jednak jestes ......inny!
ps: co sie ze mną dzieje > w moim słowniku na typa tego typu nie powinno znalezc sie słowo"inny"
Nie prowokuj chłopino/kobiecino, bo nijak to ma sie do rzezczywistosci norweskiej.....
175kr/h chciałaby miec połowa lub wiecej tu pracujących!
A jak jeszcze udalo by sie pociagnąc wiecej niz 37,5/tydz to juz w ogóle eldorado
wiec wybacz "miły rozmówco" ty mój, ale nie dam sie sprowokowac i napisze grzecznie >>> spierdalaj do swojej bajki i zabierz, ze sobą swojego wiernego druha swistaka

Widzisz ...
Ostatnio na jaja dzwonilem do byle pośrednika w Oslo (budowa) i oni mi o 200 i mieszkanie.
LOL marjanekk ale wychodzi ze wypowiadasz sie tu a mało wiesz o tym kraju. 175 dostaje chłopak po szkole. A ze tyle by nie jeden chciał to wiem.
tylko nikt nie broni szukaći sie uczyć języka.
Marjanekk ty dalej po angielsku?.....
I sie nie chwała ile godzin robisz bo nie jeden tu cię podpier...
165 plus 20 extra to norma
P.J. napisał:
marianekk napisał:
P.J. napisał:
A co do 175 to w Norwegi dobrze?
a nie ?
To tak jak w Polsce 1100 zł na wypłatę

cofam te 4- z matmy!
Jednak jestes ......inny!
ps: co sie ze mną dzieje > w moim słowniku na typa tego typu nie powinno znalezc sie słowo"inny"
Nie prowokuj chłopino/kobiecino, bo nijak to ma sie do rzezczywistosci norweskiej.....
175kr/h chciałaby miec połowa lub wiecej tu pracujących!
A jak jeszcze udalo by sie pociagnąc wiecej niz 37,5/tydz to juz w ogóle eldorado

wiec wybacz "miły rozmówco" ty mój, ale nie dam sie sprowokowac i napisze grzecznie >>> spierdalaj do swojej bajki i zabierz, ze sobą swojego wiernego druha swistaka

Widzisz ...
Ostatnio na jaja dzwonilem do byle pośrednika w Oslo (budowa) i oni mi o 200 i mieszkanie.
LOL marjanekk ale wychodzi ze wypowiadasz sie tu a mało wiesz o tym kraju. 175 dostaje chłopak po szkole. A ze tyle by nie jeden chciał to wiem.

Marjanekk ty dalej po angielsku?.....
I sie nie chwała ile godzin robisz bo nie jeden tu cię podpier...

165 plus 20 extra to norma