1 NOK
Nic dodać nic ujać.....rzut beretem.....ode mnie.....przez tyle lat prawie codziennie przejerzdzam obok tego, co kiedyś nasi dziadowie odbudowywali po wojnie /// KURFAAAA /// ...
Witam, szukam z mężem mieszkania w Trondheim juz od kilku tygodni, niestety nieudolnie... Czy ma ktoś może informacje o jakimś mieszkanku do wynajęcia baaardzo proszę o kontakt!!!
Imprezowy wyjazd na UMF do Chorwacji - przeżyj wakacje marzeń! 60.000 uczestników! Organizatorzy największych wyjazdów studenckich w Polsce zapraszają do zapoznania się z ofertą Majówki 2013! ...
witam wyjeżdżam jutro do Polski przez Niemcy w stronę Kielc. Mogę zabrać jedną osobę. tel. 93975567
Kto poradzi dziewczyne ktora dobrze robi zele i za dobra cene w Drammen!
Witam ! Wybieram sie do Norwegii (pracować) i mam pytanie czy warto do tego podobno pięknego kraju wybrać się samochodem (prom).Jakie sa ewentualne koszty ubezpieczenia przy dłuzszym pobycie,ceny ON ...
Witam, czy w Bergen jest taki sklep, który skupuje i sprzedaje gry używane na konsole PS3? Mam prośbę czy ktoś by mógł mi podać nazwę sklepu, chodzi o to, że wyleciało mi z głowy jak on się nazywa, ...
Szymon Niewiem
21-03-2013 20:32
Kto mi doradzi w temacie azylu do Norwegii.Jest tak "DOBRZE" w polsce że czas o to wystąpić.jak to zrobić ?Proszę o radę.Pzdr z Kraka
Na jakiej stronie można dosyć tanio kupić bilet lotniczy do Norwegii?
Jesteśmy młodą parą w wieku 20, 22 lat. Szukamy kawalerki albo mieszkania w Oslo na dłuższy okres czasu. Pokój nie musi być duży. Jesteśmy socjalni, porządni, spokojni ale nie nudni Do Norwegii ...
Mamy zaszczyt poinformowac Panstwa iz od dnia 12.04.2013, rozpoczynamy prowadzenie zajec dla dzieci, mlodziezy i doroslych. Zajecia prowadzone beda przez wykwalfikowanych instruktorow z ...
Dolalam oleju do silnika, ale jest chyba za duzo bo ponad poziom max. okolo 10 cm i co teraz mam zrobic? jak ten olej teraz wylac? Myslalam ze jak doleje 5 litry to bedzie akurat, przedtem brakowalo ...
Witam Szukam małego pokoju w Oslo tel: 40976897
Pokoje centrum Sandnes do wynajecia od zaraz telewizja internet osoby zainteresowane prosze o kontakt 96716233
wie ktos gdzie mozna kupic w norwegii bilety na konkurs skoków badz przez internet?
Norweski show telwizyjny pod tytułem "TYPISK DEG" z Petterem Schjervenem jako prowadzącym poszukuje meżczyzn i kobiet z Polski, którzy chcieliby wziąć udział w programie w roli ...
Witam, posiadam lot ryanair z rygge do berlina schenefeld na 29.03.2013. koszt biletu 290 NOK plus 15 euro za zmiane imienia na bilecie. jak coś to prv
Okazja. Ostatnie dwie działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca i tylko 5 ...
Hej, Dostalam propozycje pracy w Norwegii - troszke na innych warunkach niz zwykle bo jako delegacje...czyli 4 dni w Norwegii i 3 dni w Szwecji, dobrze platna, itd ale nim podejme decyzje ...
witam potrzebuje wzór kosztorysu wyceny prac malarskich po norwesku moze ktos pomoże ?
witam czy jest mi w stanie ktos pomoc?????????
Witam! Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord dnia 23 marca z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych. ...
Witam was. Mam takie pytanie do osoby która pojechała do Norwegii pracować bez znajomości języka angielskiego i norweskiego. Ciężko było dostać pracę? A jak już dostałeś/aś to czy ciężko było z ...
zaczerpnięte z ogłoszeń to się chyba nazywa dobra znajomość języka angielskiego zdobyta w UK car in good condition many parts listed. I need to sell it because of the urgency to go to another ...
Witam! Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostały ...
Jak można wypisywać różne bzdury na fladze narodowej???? Flaga biało czerwona jest symbolem prawnie chronionym, za którą przelewano krew i oddawano życie. Do napisu z nazwą miejscowości na zawodach ...
Czy może ktoś z Was wie ile czasu się czeka na pieniądze z Nav z tytułu urodzenia dziecka?
REVOLVING MOSS0
17-03-2013 18:40
a tak wszyscy walczyli o wolnosc zeby samemu teraz prosic o cenzora... a kto chcial moda najbardziej??? matoly co to krzycza ze polak polakowi wilkiem... ofermy co to nie potrafia sobie znalesc ...
pati muzia
17-03-2013 16:58
Witam mam takie pytanie czy podczas pobytu na zasilku dla bezrobotnych konczy mi sie pozwolenie i co dalej pobieram zasilek czy koncza mi sie wszystkie prawa
jasta102 napisał: jak nie żydal, to czerwony khmer Niemniej ... Z zawodu był nauczycielem ... --- Pol Pot w udzielanych wywiadach , nie uznawał swojej odpowiedzialności za zbrodnie. O ...
markus d
17-03-2013 13:40
Witam Dwie spokojne dziewczyny szukają pokoju lub kawalerki w Oslo lub okolice pilnie!!! Tel: 40976897
Mam 4 kartony malboro light z bezcłówki jesli ktos zainteresowany ??? 400kr za 1 stavanger
Witam Dwie spokojne dziewczyny szukają pokoju lub kawalerki w Oslo lub okolice pilnie!!! Tel: 40976897
Cześć wszystkim. Tak jak w tytule chciałam zapytać gdzie w Sandnes (najlepiej bo tu mieszkam) bąd ź ewentualnie w Stavanger można potańczyć przy muzyce klubowej, dance, techno. Znacie może jakieś ...
Witam, postanowiłem że w tym roku wyjadę z kolegą do Norwegii ponieważ nie widzę perspektyw siedzieć w Polsce za 1500 zl i żyć jak dziad. Mam 21 lat, pracowałem już za granicą (w Anglii 2 miesiące w ...
Witam Wszystkich. Mam pytanie w sprawie przewozu gotówki (koron Norweskich) samolotem do Polski, ile można legalnie przewieść i czy robią jakieś problemy na lotnisku?
darek krajewski
16-03-2013 22:11
witam szukam osoby ktora byla by w stanie zalatwic mi prace w norwegii lub pomoc mi ja znalezc, oczywiscie dobrze zaplace. dodam ze nie jestem osoba ktora sprawia problemy, tak wiec bez obaw o to ze ...
Witam, mam mega problem, ponieważ nie mogę w Polsce wypłacić z bankomatu więcej niż 5 tys zł z karty Postbank ( obecnie DnB ). Czy jest jakiś limit? Jednego dnia dnia chciałem wyjąć 8 tys zł ale sie ...
fff
Szukam kogos kto czesto jezdzi do Bergen, przewoz paczki okolo 45kg chocby nawet jutro. mozliwe stale zlecenie kontakt apomar1@hotmail.com lub 46374003 okolice nadanie przesylki Kløfta
hej mam roczna corkeczke od dwuch tygodni chora ma zapchany nos ciezko oddycha kaszle i dusi sie flegma charczy na oskrzelach...bylam parokrotnie u lekarzy ale niechca dac mi zadnych lekow nawet jak ...
Witam! Jeżeli szukasz transportu 23.03 na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych ...
ORIENTUJECIE SIE KIEDY BĘDZIE JAKIS ZLOT LUB WYSTAWA STARYCH AMERYKANSKICH AUT W NORWEGII W OKOLICACH OSLO ???? DAJCIE ZNAC
Po wielu latach,dowiadujemy się faktycznie prawdy Jeden z członków oddziału,to pradziad mojego młodego: ...
jak w temacie dopiero 23 marca jedzie do Polski, czyżby skakanka mu nawaliła i biedak bez zasięgu jest może pomóc trzeba biedakowi
Mam Pytanie. Czy dostane z nav jakas zapomoge pieniezna ja urodzilam dziecko 6 miesiency temu mam jeszcze trojke dzieci na wychowaniu i ja nie mam dohodu, maz tyko pracuje . jaki mam ewentualnie ...
Jadę z polski do Norwegii i nie wiem jak tam w jest z językiem i nauką ogólną( chodzi o podzial klas, przerwy, prace domowe, itd.) może ktoś pomóc?
Marcin Gawroński
15-03-2013 16:01
Witam, Być może ktoś już o tym pisał na forum ale nie chce mi się grzebać po całym forum żeby szukać takich informacji. Chciałabym zapisać się na kurs języka norweskiego i poszukuję czegoś w ...
szukam pracy jakiejkolwiek mam 27lat facet jestem tutaj od niedawna podejme sie wszystkiego kontakt raf2030@wp.pl
Ola Kowalczyk
14-03-2013 19:25
...Niewielkie mieszkanie będzie do wynajęcia i wolne przed Świętami. Mieszkanie w Oslo nie daleko Bislett Stadion(w sumie to Centrum),cena 7000 NOK+prąd-miesięcznie,a także 3 miesięczny depozyt.W ...
Witam,mam pytanko,podobno wiele rodakow jezdzi do Szwecjii na zakupy,napiszcie prosze jak tam wyglada cenowo,czy jest Polskie jedzenie?Zastanawiam sie nad zakupami swiatecznymi w Szwcjii,wiec ...
Pracowalem u polaka w zeszlym roku, dal mi umowe ale do tej pory nie dal mi no slip(wyslal mi meilem nie firmowym tylko jakims innym niby no slip, ale ja mam umowe do 2012.12.01 a na no slipie jest ...
Co za piękny dzień. Taki wzruszający. Wszyscy wpatrzeni w komin... Jakiego dymu będzie cień? Białego czy czarnego?
Witam ! Mam pewien problem, ktory niestety potrzebuje interwencji prawniczej. Czy wie ktos moze gdzie w Trondheim lub Oslo znajde biuro prawnicze gdzie mogl bym zasiegnac porady dotyczacej problemow ...
jak to Polak wilkiem na .forumnorwegia.net nigdy nie bylem zarejestrowany i co za tym idzie nie posiadam konta wiec i pisac nie pisalem a tu okazuje sie ze od samego czytania jako gosc daja ...
Witam! Czy ktos z Was zalal kawa klawiature w laptopie? Oddawaliscie do serwisu? Jaki jest czas naprawy? Jaki jest koszt naprawy?
Kasia K
14-03-2013 10:15
Jakie są koszta noclegów w Norwegii? Najlepiej w jakichś małych motelach, schroniskach? Macie jakieś namiary na takie miejsca?
bergen krakow 30 marca krakow bergen 13 kwietnia lot bezpośredni NORWEGIAN 1xbagaz 800NOK