Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jakie linie lotnicze - Norwegia

Czytali temat:
otywka (610 niezalogowanych)
4 Posty
robert tadajewski
(Robert_Ta)
Wiking
Witam
Mam zamiar niedługo leciec do Norewgi do Alesund czy wiecie jakim samolotem wyjdzie najtaniej.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Robert_Ta napisał:
Witam
Mam zamiar niedługo leciec do Norewgi do Alesund czy wiecie jakim samolotem wyjdzie najtaniej.
Pozdrawiam

To zalezy, trzeba dokladnie przejzec terminyi ceny, czasem linie uchodzace za drogie sa tansze niz norwegian, albo wizz.air. itp. Warto podliczyc koszty bagazu, rezerwacji itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Robert_Ta napisał:
Witam
Pozdrawiam

Najtaniej to jedynie własnym samolotem ...
---
A Można tak wiedzieć skąd chcesz do tej Norwegi lecieć ... !?
z Chin ... Madagaskaru ... ?
A jeżeli z POLSKI ... to z Jakiego Lotniska ... ? . Wszak to bardzo ważna Informacja !!! .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
robert tadajewski
(Robert_Ta)
Wiking
Chce lecieć Z Gdańska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Wizzair lata z Gdańska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Pytanie tylko czy tenże wizzir lata również i do Ålesund jeżeli tak , to superaśno .
Jednak jeżeli Nie lata to trzeba przejechać na Gardermoen a to już żaden Interes ... w sensie taniości .
---
Jednak Ja w tym czasie , nie mam czasu na wyszukiwanki , no i jak powiada Jacek , nie bydym pomagał w tworzeniu następnego ułomnego aliena .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Lata jest to nowe połączenie otwarte od nie dawna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Jan Kovalsky
(negreb)
Początkujący
Masz tu Robert "na tacy" wizzair.com/pl-PL/Select ...tanio jak barszcz A Ty Gabrielu komu chcesz pomagać jak nie ułomnym?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
negreb napisał:
Masz tu Robert "na tacy" wizzair.com/pl-PL/Select ...tanio jak barszcz A Ty Gabrielu komu chcesz pomagać jak nie ułomnym?
Właśnie twoja pomoc w wyszukaniu tego powyższego Linka , stworzyła następnego UŁOMNEGO .
---
Gwoli ścisłości :

- Co innego jest , wkręcenie do danej Firmy , Kogoś Kogo znamy i możemy Mu zaufać , a akurat jest wakat i Norg Prosi Nas o Następnego Polskiego Pracownika .
- Co innego natomiast jest , jeżeli Wielki specjalista z dziedziny Netu , prosi o poszukanie jakiegokolwiek połączenia między Miastami ... ŻAŁOŚĆ ... i tak jak napisałem powyżej .
---
Nie jestem przeciwny Nikomu ... SAM przecież nieraz i nie dwa , Korzystam na Tym Forum z różnorakiej pomocy ... jednak bez przesady .
Zwykłe standardowe połączenia lotnicze i WIELKIE KŁOPOTY ...
---
TO CO BĘDZIE NA MIEJSCU W OBCYM KRAJU ...!!! ? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok