1 NOK
Sprzedam Opel Astra 97 rok. Więcej na www.finn.no/finn/car/used/object?finnkod...amp;spidEnabled=true tel. 96865639
Witam, nie orientujecie się może jaka jest wysokość podatku jaki pobierają od oszczędności na norweskim koncie pod koniec roku? Pozdrawiam.
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZABIEGI KOSMETYCZNE: HENNA, MANICURE, PEDICURE , ZABIEGI LIFTINGUJACE, ZABIEGI OCZYSZCZAJACE -KAWITACJA . TELEFON: 96871415 STAVANGER POZDRAWIAM
Koleżanka poprosiła mnie, o przywiezienie tabletek.. to preparat odchudzający, jednakże konieczna jest recepta od lekarza. Ona zakupiła lek na internecie (a wiec na czarnym rynku), az 4 ...
Witam, Kupię książki "Nøkler til Norge" i " Håndbok i grammatikk og språkbruk". Pozdrawiam, Kasia
Katarzyna G.
10-12-2012 15:30
Witam Mamy pytanie odnosnie przedszkola... W tej chwili jest mi tak korzystnie z opiekunka do dziecka, ze zaczelam sie zastanawiac czy przedszkole jest obowiazkowe? Jesli tak to od kiedy dziecko ...
Forsikringsklagekontor,czy jest to dzial odwolawczy przy firmie ubezpieczeniowej, czy jest to samodzielna instytucja która posiada wlasne biura i adres? Jezeli ktos moze mnie oswiecic,to prosze o ...
Serdecznie zapraszam : zabiegi liftingujace , oczyszczajace...., henna, manicure, pedicure . Atrakcyjne ceny , moj numer telefonu 96871415 Stavanger. Pozdrawiam
witam jak bedzie najlepiej przetumaczyc uprawnienia na sprzet budowlany z przysieglym tumaczem czy zwykle bo bede sie staral o norweskie pozdrawiam
ZAPRASZAM WSZYSTKIE PANIE NA ZABIEGI KOSMETYCZNE:HENNA,MANICURE,PEDICURE,ZABIEGI LIFTINGUJACE,ZABIEGI OCZYSZCZAJACE,ATRAKCYJNE CENY ZAPRASZAM SERDECZNIE NUMEREK TELEFONIKU 96871415 W STAVANGER
Mloda para poszukuje pary lub pani do wspolnych zabaw okolice Oslo z wymiana partnerow lub bez Powazne oferty prosimy wysylac na adres przesympatyczni@gmail.com
Witam szukam pracy od stycznia w budowlance przez 7 lat pracowalem w budowlance i zdobylem duze doswiadczenie a zajmowalem sie dokladnie ( gipsy, regipsy, gladzie, malowanie, wstawianie okien dzrzwi ...
Witam, odsprzedam bilety w jedna lub w obie strony linii Ryanair Oslo Rygge -> Łódź 23.12.12 Łódź -> Oslo Rygge 06.01.13 Odlot z Oslo Rygge do Łódź - 12:40 / 14:20 Odlot z Łódź do Oslo ...
www.nrk.no/nyheter/norge/1.9677195
Witam! Czy ktoś nie jedzie przypadkiem do Oslo Rygge z okolic Aust-agder lub Vest-agder 12 grudnia i mógłby zabrać 2 osoby?
witam 21 grudnia jade z Leknes przez Szwecje do Gdanska Mam wolne miejsca w samochodzie z mozliwoscia zabrania bagazu do mozliwosci pick upa tel 968 11 591 lub +48 792 808 863 pozdrawiam
chcialabym sie rowniez dowiedziec jakie musze spelniac warunki zeby dostac numer personalny i jakie bedziemy miec ulgi podatkowe po slubie jesli ktos sie orientuje
MAM WOLNE MIEJSCA DLA 3 OSOB NA TRASIE TRONDHEIM - LODZ WYJAZD W NIEDZIELE 16-TEGO NA PROM 17-GO NA GODZ 9 W KARLSKRONA-GDYNIA OPEL ZAFIRA TEL 46 39 07 87
PIOTR KKKKK
06-12-2012 17:26
Witam Panstwa mam na imie Kamilla mieszkam w Polsce w Gorzowie Wlkp.Mam 33 lata i doświadczenie zarówno w pracy biurowej jak i fizycznej pracowalam jako sekretarka referent pracownik produkcji ...
...a zdjecie zajebiste
Straz pozarna zamknela dom polskiego pracodawcy, w ktorym ten kwaterowal swoich 23 pracownikow. Straz znalazla tam 44 lozka, zle podlaczona instalacje gazowa i elektryczna oraz brak aparatow do ...
Wybieram się na weekend do Norwegi. Ląduje w Oslo Rygge i chciałbym dojechać do Oslo. Czy Norwegowie chętnie zabierają autostopowiczów? Czy jest taki zwyczaj? To będzie mój pierwszy wyjazd do ...
Witam Poszukuję kontaktu do osób pracujących w pogotowiu ratunkowym w Norwegii- ratowników medycznych, pielęgniarek. Bardzo proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam
polandia.wp.tv/pl/i,Polandia-Nana-Norweg...icaid=6fa35#m1140095 sory...pomyliłam watki ale miło posłuchac
sprzedam bilet promowy color line 10 stycznia z Kiel do Oslo. Bilet jest dla dwoch osob doroslych, dziecka w wieku 4-14, samochod i kabina dla 3 osob. Wejsciowki dla osob w tej ofercie byly za darmo ...
Zabiorę jedną osobę do Polski.Wyjazd 14.12,jade przez Danie,Niemcy az do Tarnów-Dębica.Kontakt 45513591
Odpsrzedam glosniki 5.1 Creative warte 700kr za 400kr. Sa to takie glosniki www.elkjop.no/product/data/hoyttaler/CTT.../creative-hoyttalere Sprzet malo uzywany 100% sprawny i na gwarancji bez zadnych ...
Witam, jakis miesiac temu dostalem papier od Skatteetaten i chyba cos zle zrozumialem. A o to ten list: Varsel om endringssak skattekontor. Skattekontoret vurderer å ta din likning for ...
Witam mam do sprzedanie bilet na prom z Oslo do Kiel Jest to bilet tam i z powrotem data promu to 5 grudnia a powrot to 10 styczen. Samochod+2 doroslych+1 dziecko Zainteresowanych prosze o e-mail ...
iwonka michalowska
01-12-2012 21:19
Witam poszukuje fryzjerki z Aurskog lub okolic! moj nr tel 46212765
Hej,moze wiecie gdzie mo: zna wyjsc w week Oslo wieczorem,jakies imprezy,dyskoteki,gdzies gdzie mozna polakow spotkac?
Anna Bak
30-11-2012 19:54
Witam. Będę szczery i nawiązuje do zdjęć dodanych na portal, które rzekomo należą do tej pięknej osoby: www.mojanorwegia.pl/u/justyska_nag_justy...l-48913/galeria.html po krótkiej chwili ...
Witam, często latam ze znajomym na trasie: Polska - Moss Rygge / Oslo Rygge. Szukam osoby która chciała by nawiązać współpracę. Jestem w stanie dostarczyć różne artykuły do użytku codziennego: ...
Głosujmy! Niech dziewczyny wyprzedzą nawet adwokata diabła! polonia.wp.pl/title,Norwegia-nastoletnia...32858,wiadomosc.html
Witam serdecznie Mam na imię Ania(22l.). Właśnie przyjechałam do Norwegii, mieszkam w Oslo. Poszukuję pracy jako kierowca, sprzątaczka, pracownik linii produkcyjnej, w magazynie, itp. Posiadam ...
Czesc szukam nowych znajomych z moich stron, jak cos to piszcie pozdrawiam
niezalezna.pl/35289-nasz-wywiad-rodzina-w-stanie-oskarzenia
Praca dodatkowa dla każdego. 15 zł / h. Wprowadzanie danych na stronach www, wypełnianie ankiet internetowych. 3-5 godzin dziennie. Krótkie CV proszę kierować pod adres mailowy: agnescio@wp.pl
Witam poszukuję pilnie kontaktów do Norweskich rolników. Jak również pośredników w handlu. Więcej in formacji na e-mail marcin@jelenia.pl
ktoś zainteresowany siłownią, basenem, wycieczkami. Jestem nowa w norwegi. Mój narzeczony pracuje teraz na delegacji mam sporo wolnego czasu. Chętnie poznam najlepiej nowe koleżanki. Najbardziej ...
Bernadeta L.
29-11-2012 12:24
www.vg.no/spesial/2012/aaretsNavn/
Szukam osob ktore jada do Norwegii (najlepiej do bergen lub okolic) w najblizszy piatek lub sobote tzn (30,31. 11.12) Jezeli takie osoby istnieja prosze o kontakt telefoniczny lub sms. +48600585747 ...
Próbuje znaleźć taryfikator pensji wydaje mi się , że powinien być dostępny na stronie LOs... ale nic konkretnego nie widzie. Może ktoś Was wie gdzie mogłabym to znaleźć.
stefan stefanski
28-11-2012 21:47
Witam. Szukam pracy przy sprzataniu lub opiece nad dzieckiem. Posiadam doswiadczenie, jestem sumienna, odpowiedzialna. Posiadam prawo jazdy i samochod. Prace moge zaczac od czwartku.
Julka Julka
28-11-2012 19:01
Taki mały akcencik odnosnie starej dyskusji na temat Dnia Niepodległości, patriotyzmu, polskości etc. Z myslą o "ukochanej ojczyżnie", heh...Przykre.
Słyszałem różne opinie, że się nie opłaca, albo, że się opłaca. Jakie są faktycznie opłaty gdybym chciał przerejestrować auto kupione w PL?
Witam. Tak jak w temacie - poszukuję pracy głównie jako mechanik samochodowy/motocyklowy. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w warsztatach w Polsce oraz kilkumiesięczne tutaj w NO. Gdyby ktoś coś ...
Cześć Szukam pokoju do wynajęcia w Oslo na min.miesiąc od 1 grudnia 2012.Odpowiada mi też living room(z TV lub bez, byle było łóżko(kanapa) i w miarę ciepło.Mam b.dobry angielski i jestem w trakcie ...
Dominik Szy
27-11-2012 23:01
Witam wszystkich czy moze ktos mi napisac ile realnie zarabia na godzine mechanik samochodowy w norwegii ?????z gory dziekuje za odpowiedz. [file]
Zawsze znajdą się pierdziochy co bzdury o nas piszą wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Szwedzki...25937,wiadomosc.html ...
witam wszystkich forumowiczów Jadę w środę lub czwartek z Łodzi przez Kalisz Poznań Gorzów Wlkp Świnoujście do Oslo. Jutro odbieram przesyłki z Warszawy i okolic. W Oslo będę w czwartek lub ...
Wystarczy ze klikniejsz STEM pod Emilka Polbratek .......zaglosuj to nic nie kosztuje www.vg.no/spesial/2012/aaretsNavn/
Witam wszystkich rodaków i nie tylko.Krótko pisząc mieszkam od krótkiego czasu w Stavanger i zepsół mi sie samochód,konkretnie poszło łożysko oporowe sprzęgła.Kupiłem juz łozysko i trzeba je ...