1 NOK
Swierzutkom jeszcze cieplom kupe sniegu
Yatsek :)
13-12-2012 23:48
Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie są konsekwencje w NAV-ie nie przyjęcia umowy o pracę?? Czy przysługuje nadal dagpenger?
aneta bozek
13-12-2012 20:27
Potrzebna laweta do Polski w rozsądnej cenie . Może ktoś pomóc, auto mi padło.
Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie są konsekwencje w NAV-ie nie przyjęcia umowy o pracę?? Czy przysługuje nadal dagpenger?
Witam. Czy zna ktoś firmę sprzątającą norhygene, jeżeli tak to proszę o opinie (od strony pracownika). Pozdrawiam.
Przygotowuję dania wigilijne, pierogi uszka itp... Przygotowuję na zamówienie tradycyjne (i nie tylko) dania wigilijne. Oboje z mężem jesteśmy zawodowymi kucharzami. Pierogi,uszka,kapusta ...
Staram sie domyslic jaki jest powod ze jak wiadowo powszechnie zima pada snieg, a tutaj drogi w miescie i okolicach wygladaja jak wygladaja. Zadnego plugu, piaskarki czy czegos co moe poprwic ...
Witam. Mam pytanie dotyczące przepisów posiadania motocyklów. Jestem w Norwegii prawie 2 lata, pracuje, mam norweski samochód, ale chcem kupic w Polsce motocykl i przywiesc go tutaj do Norwegii. ...
* *
12-12-2012 19:55
Witam serdecznie , male pytanko , jak wyglada sytuacja z praca dla lakiernika samochodowego . Dziekuje za odpowiedz . Moze jest ktos na forum w tym fachu ?
dmuchnij_mikolaja Pamiętaj aby podzielić się wynikiem.
brzy dal
11-12-2012 17:55
...czy to nie jest aby,promowanie zachowan homoseksualnych ?
Mam problem skonczył mi sie oppdrag i nie mam roboty czy musze sie głosic do navu skoro jade do Pl na świeta?? a jak wracam bd mieć prace dalej prosze o odpowiedz osób które cos wiedzą na ten temat! ...
Kornel Śluza
11-12-2012 15:07
Potrzebuje transportu paczki z dowolnego miejsca w polsce do Alesund Paczka 150x50x30 Na przyszły tydzień
Witam, nie jestem pewien, czy w dobrym dziale umieszczam ten post, jesli nie to przepraszam i proszę moderatorów o przemieszczenie wątku Poszukuję tłumacza do tłumaczenia stron internetowych z ...
Witam! Mam z Polski zniżkę z PZU 60% na ubezpieczenie OC. Kupiłem lipcu tego roku auto i ubezpieczyłem je w Nemiforsikring . Ubezpieczenie dokonałem online wpisując przeniesioną zniżkę z PZU. ...
pati muzia
11-12-2012 12:28
Czy ktoś kiedyś korzystał ze sklepu ze strony www.zalando.no Jeśli tak to czy wszystko było ok?
Sprzedam Opel Astra 97 rok. Więcej na www.finn.no/finn/car/used/object?finnkod...amp;spidEnabled=true tel. 96865639
Witam, nie orientujecie się może jaka jest wysokość podatku jaki pobierają od oszczędności na norweskim koncie pod koniec roku? Pozdrawiam.
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZABIEGI KOSMETYCZNE: HENNA, MANICURE, PEDICURE , ZABIEGI LIFTINGUJACE, ZABIEGI OCZYSZCZAJACE -KAWITACJA . TELEFON: 96871415 STAVANGER POZDRAWIAM
Koleżanka poprosiła mnie, o przywiezienie tabletek.. to preparat odchudzający, jednakże konieczna jest recepta od lekarza. Ona zakupiła lek na internecie (a wiec na czarnym rynku), az 4 ...
Witam, Kupię książki "Nøkler til Norge" i " Håndbok i grammatikk og språkbruk". Pozdrawiam, Kasia
Katarzyna G.
10-12-2012 15:30
Witam Mamy pytanie odnosnie przedszkola... W tej chwili jest mi tak korzystnie z opiekunka do dziecka, ze zaczelam sie zastanawiac czy przedszkole jest obowiazkowe? Jesli tak to od kiedy dziecko ...
Forsikringsklagekontor,czy jest to dzial odwolawczy przy firmie ubezpieczeniowej, czy jest to samodzielna instytucja która posiada wlasne biura i adres? Jezeli ktos moze mnie oswiecic,to prosze o ...
Serdecznie zapraszam : zabiegi liftingujace , oczyszczajace...., henna, manicure, pedicure . Atrakcyjne ceny , moj numer telefonu 96871415 Stavanger. Pozdrawiam
witam jak bedzie najlepiej przetumaczyc uprawnienia na sprzet budowlany z przysieglym tumaczem czy zwykle bo bede sie staral o norweskie pozdrawiam
ZAPRASZAM WSZYSTKIE PANIE NA ZABIEGI KOSMETYCZNE:HENNA,MANICURE,PEDICURE,ZABIEGI LIFTINGUJACE,ZABIEGI OCZYSZCZAJACE,ATRAKCYJNE CENY ZAPRASZAM SERDECZNIE NUMEREK TELEFONIKU 96871415 W STAVANGER
Mloda para poszukuje pary lub pani do wspolnych zabaw okolice Oslo z wymiana partnerow lub bez Powazne oferty prosimy wysylac na adres przesympatyczni@gmail.com
Witam szukam pracy od stycznia w budowlance przez 7 lat pracowalem w budowlance i zdobylem duze doswiadczenie a zajmowalem sie dokladnie ( gipsy, regipsy, gladzie, malowanie, wstawianie okien dzrzwi ...
Witam, odsprzedam bilety w jedna lub w obie strony linii Ryanair Oslo Rygge -> Łódź 23.12.12 Łódź -> Oslo Rygge 06.01.13 Odlot z Oslo Rygge do Łódź - 12:40 / 14:20 Odlot z Łódź do Oslo ...
www.nrk.no/nyheter/norge/1.9677195
Witam! Czy ktoś nie jedzie przypadkiem do Oslo Rygge z okolic Aust-agder lub Vest-agder 12 grudnia i mógłby zabrać 2 osoby?
witam 21 grudnia jade z Leknes przez Szwecje do Gdanska Mam wolne miejsca w samochodzie z mozliwoscia zabrania bagazu do mozliwosci pick upa tel 968 11 591 lub +48 792 808 863 pozdrawiam
chcialabym sie rowniez dowiedziec jakie musze spelniac warunki zeby dostac numer personalny i jakie bedziemy miec ulgi podatkowe po slubie jesli ktos sie orientuje
MAM WOLNE MIEJSCA DLA 3 OSOB NA TRASIE TRONDHEIM - LODZ WYJAZD W NIEDZIELE 16-TEGO NA PROM 17-GO NA GODZ 9 W KARLSKRONA-GDYNIA OPEL ZAFIRA TEL 46 39 07 87
PIOTR KKKKK
06-12-2012 17:26
Witam Panstwa mam na imie Kamilla mieszkam w Polsce w Gorzowie Wlkp.Mam 33 lata i doświadczenie zarówno w pracy biurowej jak i fizycznej pracowalam jako sekretarka referent pracownik produkcji ...
...a zdjecie zajebiste
Straz pozarna zamknela dom polskiego pracodawcy, w ktorym ten kwaterowal swoich 23 pracownikow. Straz znalazla tam 44 lozka, zle podlaczona instalacje gazowa i elektryczna oraz brak aparatow do ...
Wybieram się na weekend do Norwegi. Ląduje w Oslo Rygge i chciałbym dojechać do Oslo. Czy Norwegowie chętnie zabierają autostopowiczów? Czy jest taki zwyczaj? To będzie mój pierwszy wyjazd do ...
Witam Poszukuję kontaktu do osób pracujących w pogotowiu ratunkowym w Norwegii- ratowników medycznych, pielęgniarek. Bardzo proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam
polandia.wp.tv/pl/i,Polandia-Nana-Norweg...icaid=6fa35#m1140095 sory...pomyliłam watki ale miło posłuchac
sprzedam bilet promowy color line 10 stycznia z Kiel do Oslo. Bilet jest dla dwoch osob doroslych, dziecka w wieku 4-14, samochod i kabina dla 3 osob. Wejsciowki dla osob w tej ofercie byly za darmo ...
Zabiorę jedną osobę do Polski.Wyjazd 14.12,jade przez Danie,Niemcy az do Tarnów-Dębica.Kontakt 45513591
Odpsrzedam glosniki 5.1 Creative warte 700kr za 400kr. Sa to takie glosniki www.elkjop.no/product/data/hoyttaler/CTT.../creative-hoyttalere Sprzet malo uzywany 100% sprawny i na gwarancji bez zadnych ...
Witam, jakis miesiac temu dostalem papier od Skatteetaten i chyba cos zle zrozumialem. A o to ten list: Varsel om endringssak skattekontor. Skattekontoret vurderer å ta din likning for ...
Witam mam do sprzedanie bilet na prom z Oslo do Kiel Jest to bilet tam i z powrotem data promu to 5 grudnia a powrot to 10 styczen. Samochod+2 doroslych+1 dziecko Zainteresowanych prosze o e-mail ...
iwonka michalowska
01-12-2012 21:19
Witam poszukuje fryzjerki z Aurskog lub okolic! moj nr tel 46212765
Hej,moze wiecie gdzie mo: zna wyjsc w week Oslo wieczorem,jakies imprezy,dyskoteki,gdzies gdzie mozna polakow spotkac?
Anna Bak
30-11-2012 19:54
Witam. Będę szczery i nawiązuje do zdjęć dodanych na portal, które rzekomo należą do tej pięknej osoby: www.mojanorwegia.pl/u/justyska_nag_justy...l-48913/galeria.html po krótkiej chwili ...
Witam, często latam ze znajomym na trasie: Polska - Moss Rygge / Oslo Rygge. Szukam osoby która chciała by nawiązać współpracę. Jestem w stanie dostarczyć różne artykuły do użytku codziennego: ...
Głosujmy! Niech dziewczyny wyprzedzą nawet adwokata diabła! polonia.wp.pl/title,Norwegia-nastoletnia...32858,wiadomosc.html
Witam serdecznie Mam na imię Ania(22l.). Właśnie przyjechałam do Norwegii, mieszkam w Oslo. Poszukuję pracy jako kierowca, sprzątaczka, pracownik linii produkcyjnej, w magazynie, itp. Posiadam ...
Czesc szukam nowych znajomych z moich stron, jak cos to piszcie pozdrawiam
niezalezna.pl/35289-nasz-wywiad-rodzina-w-stanie-oskarzenia