1 NOK
Co potrzebuje dziecko idąc do przedszkola?? Chodzi mi o jakaś wyprawkę i czy w przedszkolu dziecko dostaje posiłki idąc na 10 godziny?? Wiem, ze to sa pewnie głupie pytanie, ale jestem samotnie ...
www.aftenposten.no/nyheter/iriks/--Har-h...art-noe-7120055.html www.nrk.no/ wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Oblawa-w...1100ec&_ticrsn=5
pati muzia
13-02-2013 13:33
witam, może ktoś z Was będzie jechał w tych dniach na danej trasie: 15.02 (po 13:30) Torp/Sandefjord - Oslo 18.02 (ok 10:00) Oslo - Torp/Sandefjord ?? chcę odwiedzić znajomych studentów ale ...
Kasia K.
13-02-2013 00:47
Witam, Witam, Z wykształcenia jestem elektromonterem. Szukam pracy za granicą. Mam duże doświadczenie w wykonywaniu instalacji elektrycznych, oraz instalacji niskoprądowych - BMS, SAP, DSO. ...
Witam poszukuje pracy jako spawacz ale może to być również inna profesja.. Posiadam cert 111 , 135, 138 141, norweskiego nie znam nic a nic, angielski b.dobrze. Pracowałem już w No ale wypadek ...
Mam do wynajęcia mieszkanie blisko centrum oslo na ulicy KONGSVEIEN. Jest to 53 metry. Są dwa pokoje dosyć spora kuchnia. Mieszkanie znajuuje się na pierwszym piętrze. Cena za mieszkanie to 9800 NOK ...
mam ogromną prośbę do osob zamieszkałych w okolicach jeziora Mjosa !! mozecie mi napisać czy na jeziorze jest jeszcze lód ?? z gory dziekuje
www.wykop.pl/ramka/1409377/mafijna-wojna-w-podziemiach-oslo/ mafia w Oslo
Witam wszystkich Mam pytanie dotyczace permiteringu komu przysługuje jaka to kasa i czy dużo problemów aby to załatwić chwilowo nie ma u mnie w firmie pracy gdyz pogoda lipna i chciałem się wybrac na ...
Witam Może to śmieszne ale do Norwegii przyjechałem seicento Nie mam żadnej pracy i dużo wolnego czasu Może ktoś potrzebuje taniego transportu ? Po rozłożeniu siedzeń jest bardzo dużo miejsca... ...
witam szukam pomocy w nauce norweskiego moze zna ktos kogos zaufanego konkretnego potrzebuje pilnie nauczyc sie norweskiego mozecie kogos polecic ? mam problem poniewaz od pon-niedz pracuje i to ...
Jak w temacie
pati muzia
11-02-2013 21:03
Papież Benedykt XVI nieoczekiwanie ogłosił w poniedziałek, że ustąpi 28 lutego z powodu, jak powiedział, braku sił i zaawansowanego wieku. Reakcje na decyzję papieża to przede wszystkim zdumienie ...
Witam poszukuję do pracy w vennesli kosmetyczki tel.kontaktowy 46262535
witam, poszukuje iinformacji na temat poloznej z polski. jestem w 5 miesiacu ciazy i bylo by mi milo porozmawiac z polozna po polsku... prosze o jakies namiary ))
www.sfora.pl/Skandal-z-konina-w-hamburge...cy-je-skazili-a51931 to Polacy czy angielska firma w POøsce gowno prawda wiadomosci.onet.pl/swiat/brytyjski-minis...17025,wiadomosc.html ...
Kretonor najnowszej generacji profesjonalny środek biobójczy do natychmiastowej likwidacji kretów i nornic. 30 śmiertelnych saszetek z substancją wabiącą na 30 kopców. Śmierć kreta następuje niemal ...
|Szukam dziewczyny do towarzystwa w biegach dookoła jeziora Stokkavatnet Stavanger. Jeśli są jakieś panie które biegają w niedziele to chętnie dołączę , a jesli któraś z pań ma ochote pobiegać ale ...
Szukam osoby która pomogłaby mi uzupełnić dokument do socjala a dokładnie -soknad om okonomisk sosialhjelp.Potrzebuję uzupełnić je jak najszybciej Za pomoc jestem w stanie zapłacić Mój nr 99898371
robert taki
10-02-2013 22:10
Szukałem starego ogłoszenia Poloni Oslo ale juz chyba wygasło. Dlatego tez witam serdecznie. ogłoszenie to skierowane jest do miłośników siatkówki. Od paru lat w Oslo istnieje drużyna ...
Witam, Czy kupon za zwrot kaucji z automatu jest ważny tylko w dzień,w którym się zwróciło butelki,czy można wykorzystać później?
dopiero zalozylem tu konto i wczesniej ktos mi odpisywal wiec tak odpisalem..a to ze sie pomylilem to twoj komentarz nie byl potrzebny..:
kolego a nie masz jakis namiarow na polakow ktorzy na stocznie zatrudniaja.. bo w polsce ciezko a jak sa to marnie placa.. nie musi byc koniecznie stocznia...
Jon Doe
10-02-2013 14:34
Marcin Jablonski
10-02-2013 13:10
Witam, czy posiadacie swoje firmy i nie macie do nich stron www? A może orientujecie się, czy nie szukają gdzieś webmastera? Dodatkowo chciałbym zaoferować najprostszy i najtańszy sposób na ...
Witam wszystkich.Od pewnego czasu ucze sie norweskiego. Do dnia wczorajszego lekcji bylo 96 ale lektor jest do 45. Czy moze ktos jest zorientowany czy beda kolejne lekcje z lektorem??? Z gory ...
Witam! Potrzebuje kogoś kto pospawa mi tłumik drgań pomiędzy kolektorem wydechowym a katalizatorem. Wszystko jest wymontowane więc dostęp dobry tłumik nowy docięty na wymiar poznaczone. Chodzi tylko ...
brzy dal
09-02-2013 09:52
Witam pod koniec lutego wybieram sie autem do Polski. Trasa Drammen Karlskrona-Gdynia-Malbork. Mam 4 wolne miejsca i miesce w bagazniku zainteresowanych prosze o kontakt. Tomek tlf 96820731
Cześć , interesuje mnie kupno większego samochodu w Norwegi coś typu mercedes vito lub volkswagen transporter czy orientuje się ktoś jakie są opłaty za taki samochód w Norwegi,bo domyślam się że są ...
Przewóz osób, rzeczy, ładunku z miejscowości KLOFTA OSLO do Rybnika województwo śląskie Samochód Renault Trafic 8 +1 osobowy 504510255 bede wyjezdzał 11.02.2013
Czesc dziewuchy Czytałam sobie wasze posty a dopiero co sie zarejestrowalam czy sa jakies mamuśki blisko kvernelandu ? mieszkam w Norwegii juz pol roku siedze z dzieckiem w domu . I tylko dom i ...
Witam wszystkich.. Mam kilka pytań do czytelników tego forum zamierzam sie przeprowadzić do Norwegii , jestem ciekaw waszych spostrzeżeń wiec tak Jakie miejsce polecacie do przeprowadzki Jak ...
Dziś zginął zawalony ziemią 26-latek... www.aftenposten.no/nyheter/iriks/En-pers...i-Asker-7111277.html
Witam!!Jestem nowa na stonie.Mój mąż od roku pracuje w Norwegii i mamy zamiar przeprowadzić sie całą rodziną.Mamy 10-letniego syna i mam pytanie-jak najlepiej i kiedy znaleźć szkołę, jak wygląda ...
Witam. Potrzebuję wynająć mieszkanie na miesiąc lub dwa ponieważ jadę do pracy na sezon zmiany opon. Czy można jakoś wynająć mieszanie, pokój na tak krótki okres, bez depozytów? Istnieją jakieś ...
damian wójcik
07-02-2013 22:44
Siemanko, mieszkam w Bergen już pół roku, jednak ciężko jest poznać ludzi otwartych na jakiś wyskok w miasto, na piwko lub cokolwiek. Właśnie wchodzi nam weekend więc może jakaś większa ekipka ma ...
facet.onet.pl/warto-wiedziec/nielegalny-biznes-polakow/xefy9 Temat wraca jak bumerang
Witajcie mam maly problem zapomnialem hasla na gg a niechce nowego jak mam go odzyskac
Witam Pytanie jak w temacie, może ktoś zna dobrą cukiernie.dzięki
witam mam takie pytanko mieszkam w oslo koło bislet stadion żle się czuję i nie wiem gdzie jak coś mogę się udac na pogotowie
Szukam partnera do suki YorkShire Terrier w okolicy Stavanger, Sandnes ogolnie Rogaland Prosze o odpowiedz.
www.mojanorwegia.pl/forum/view/227/mamy_...avanger_w_marcu.html
Witam mam do sprzedania bilet lotniczy z Trondheim do Berlina na 13.02.2013, lot jest o godz. 10:35, plus bagaż do 20kg. Bilet kosztował 568NOK, mnie interesuje kwota 400NOK, koszta zmiany nazwiska ...
Witajcie. Walczę o życie mojej siostry jak wiele innych osób z jej otoczenia i nie tylko. Postanowiłam również poprosić Was o pomoc, nie tylko finansową ale też intelektualną. Chcę zorganizować ...
witam. potrzebuje wynajac pokoj lub inne miejsce do spania, w bergen .bede 19 lutego, mam prace od 22 lutego, jestem fryzjerem . mialem pokoj u znajomych norwegow ale cos im wypadlo i nie bedzie ich ...
..witam! ..jak w temacie poszukuje pokoju dla jednej spokojnej osoby szukam czegos w okolicy Jessheim, Klofta, frogner, Lillestrom.. pozdrawiam marek.niedbajlo@wp.pl
dziękuje
PRZYŁĄCZ SIĘ : www.facebook.com/events/571962762833054/ ............................ o co walczymy ? : ............................ Wygrana para walczyć będzie o sesje zdjęciową wykonana ...
Witam, szukam informacji na temat samodzielnych powrotow dzieci ze szkoly. Od jakiego wieku jest to dozwolone, czy sa jakies ograniczenia. Syn ma 8 lat i chce sam chodzic do i ze szkoly, a nie mam ...
Burn studios residency www.mixcloud.com/dfeens/burn-studios-residency/ Special mix made for Burn Studios Ibiza residency competition. Just classic mix without special effect !!! TRACK LIST: ...
witam wszystkich, pod koniec tygodnia wracam do anglii autem.mieszkam kolo oslo,jakby byl ktos chetny to dajcie znac.moj tel.96748092,skype jacek.bachowski.dzieki
pomocy potrzebuje pomocy prawnika w Bergen. czy ktos wie cos na temat bezpłatnej pomocy prawniczej. pomóżcie!!!!!!!!