Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potrzebny duży garnek! Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz G (1104 niezalogowanych)
9 Postów
Krzysztof Borewicz
(borewicz)
Wiking
Kupię garnek, im większy tym lepszy. Może być nawet jakiś stary i zużyty. Najlepiej z pokrywką. Potrzebuję pilnie, najlepiej na wczoraj. Jak ktoś chciałby się pozbyć lub sprzedać proszę pisać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Krzysztof Borewicz
(borewicz)
Wiking
Albo jak ktoś ma to może chociaż by mógł pożyczyć na kilka dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Idz na Grønland, na przeciw pakisowskiego warzywniaka jest sklep, ktory nazywa sie "noe til enhver", czy jakos tak, nie pamietam i w tym sklepie za 500 koron kupisz dobrej jakosci garnek z pokrywka, w ktorym ugotujesz bigos na 20 osob.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Idz na Grønland, na przeciw pakisowskiego warzywniaka jest sklep, ktory nazywa sie "noe til enhver", czy jakos tak, nie pamietam i w tym sklepie za 500 koron kupisz dobrej jakosci garnek z pokrywka, w ktorym ugotujesz bigos na 20 osob.

a skad wiesz, ze on bidżis bedzie robil moze musi jednorazowo ugotowac parowek dla 100 osob
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Krzysztof Borewicz
(borewicz)
Wiking
Dzięki za pomoc,
W garnku będzie się gotować coś bardziej szlachetnego niż bigos czy parówki.

ale do bigosu będzie pasować jak w sam raz jeśli wiecie co mam na myśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Hilton napisał:

ooo to musi byc fajnie duzy ten garnek... pamietam jak moja babcia miala taki ogromny kiedys do wekowania... jak go postawila na kuchni kaflowej to zajal wieksza jej polowe

Ja kupialm ostatnio sobie w ikea garnek na 10l... www.ikea.com/no/no/catalog/products/00101160/ ale forumowicz borewicz potrzebuje pewnie wiekszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
usunelam post bo sie okazalo, ze sie jednak zapisal...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
borewicz napisał:
Dzięki za pomoc,
W garnku będzie się gotować coś bardziej szlachetnego niż bigos czy parówki.

ale do bigosu będzie pasować jak w sam raz jeśli wiecie co mam na myśli
ty pierdolniety jestes i to zdrowo a ten garnek bedzie pasować na twój pusty łeb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
te szlachetne to cukier i drożdże
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok