1 NOK
oto link, trochę wpis jest przydługi, ale myślę, że wart przeczytania www.sadistic.pl/wybory-parlamentarne-2011-vt182201.htm
Główną przyczyną niedożywienia dzieci w tym kraju nie jest "bieda" w takim znaczeniu, w jakim by chcieli to widzieć posłowie PiS, czy Ziobryści: "Bo państwo nie zapewnia tym ludziom - ...
Witam Mam 35l. z zawodu jestem czeladnikiem tapicerem w Polsce prowadzę własną działalność, moja zona jest mgr. farmacji mamy dwoje dzieci 6 i 2 lata. Od jakiegoś czasu planujemy z żona wyjazd do ...
Jeśli chcesz żeby twoje pazurki były piękne i zadbane na wiosnę to ZAPRASZAM do mnie. Jestem stylistką paznokci z wieloletnim stażem.Zajmuje się stylizacja na tipsie 250kr, na szablonie 300kr oraz ...
Bernadeta L.
13-03-2013 15:46
Kasia K
13-03-2013 13:49
Anna82 napisał: Nie martwcie się wróci zawsze wraca Dokladnie
Kochani Ludzie. Piszę z Polski. Szukamy z Mężem pracy w Norwegii, chcemy stąd wyjechać. Jesteśmy zainteresowani każdą wskazówką, poradą, pomocą. Ponieważ mamy dwójkę małych dzieci-3 i 6 ...
Witam mam firmę jednoosobową ,czy ktoś zna jakąś w miarę nie drogą księgową najlepiej polke z okolic oslo?będę wdzięczny o kontakt ...pozdrawiam
Bilet jest dla 1 osoby dorosłej, 2je dzieci... dodatkowo wykupione 2 sztuki bagażu..... cena do uzgodnienia.........
czy moze ktos zna kogos kto sciaga simlocki w okolicy drammen oslo
witam jak w tytułe sprzedam dres ! nowy zainteresowanym wysyłam zdjęcia prosze pisac na priv
Witam! Jeżeli szukasz transportu 23.03 na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostało ...
Jeśli jesteś zainteresowany gra w poważnym zespole dzwon 90833452 Wojtek
Najczęściej łupem padają obcokrajowcy. Dzwoni ktoś z nieznanego telefonu, tak zadaje pytania, aby wypowiedzić słowo "ja", albo "yes". Następnie po tygodniu otrzymujemy fakturę ...
Witam. Właśnie się dowiedziałem,że niedawno szukała mnie policja w moim mieszkaniu w Norwegii. Byli pod moim adresem,niestety nie było mnie w domu,a oni pytali nawet sąsiadów czy ja tutaj mieszkam. ...
Czy ktoś ma namiary na związki pracownicze??? I na jakiej zasadzie one działają???
Cześć. Czy znacie jakieś fajne miejsca do zwiedzenia z ładnymi widokami w rejonach Vestfold i Buskerud. Przyjeżdża do nas rodzina z Polski i chcieli byśmy im chociaż w jakimś stopniu pokazać ...
moglyby mi ktos prosze napisac strony z drobnymi ogloszeniami ?
Ile sie bierze za złożenie szafy z Ikea??? (cena ogólna) proszę o szybka odpowiedz
Witam! Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostały ...
Witam serdecznie, Może ktoś jedzie 23 marca na lotnisko SandefjordTRF z okolic Arendala? Muszę się znaleźć na lotnisku okolo7.30. Zwracam koszty podróży pozrawiam
mam bardzo ciężką sytuację w Polsce, jestem samotną mamą z dwójką małych dzieci (2 i 4 lata),jako że obecnie nie mam szans na normalne życie w Polsce znajomy mieszkający w Oslo zaoferował mi pomoc - ...
damian wójcik
10-03-2013 21:43
Dla grzesia gówno z maski beemwe odpadło i smutno się mu zrobiło na Mojej Norwegii osiadło wali posty, że aż miło
Witam serdecznie, Może ktoś jedzie 23 marca na lotnisko SandefjordTRF z okolic Arendala? Muszę się znaleźć na lotnisku okolo7.30. Zwracam koszty podróży pozrawiam
Witam!! Mam do sprzedania bilet lotniczy z Bergen do Gdańska. Wylot z Bergen 26.03, natomiast powrót z Gdańska 05.04. W obie strony bilet zawiera jeden bagaż 32kg, oraz mały bagaż podręczny. ...
Witam, Czy ktoś może polecić jakąś firmę zajmującą się reklamą na samochodach w Stavanger lub okolicy?
Witam ,mam do wynajęcia duży pokój w mieszkaniu dwupokojowym w bloku dla dwóch osób ,najlepiej dziewczyn lub pary . Mieszkanie znajduje się w centrum Oslo na toyen,wszędzie blisko Od ok. 1 kwietnia ...
Hej, wyjeżdżam do Norwegii, tematem interesowałem się od dawna, teraz pora na podjęcie decyzji. mam do wyboru: Odda Lofoten Kristiansund Forde Flekkefjord Tynset Akerhus Tylko ...
Karol Pitek
09-03-2013 14:13
Witam! Skad mozna sciagnac formularz do rozliczenia sie w Norwegii za rok 2012?
Kontakt Wojtek 90833452 Tylko poważne propozycje.
Witam! Może ktoś zna dobre biuro rozliczające podatek z Norwegi w Szczecinie ? Z góry dziękuje za odpowiedź
Szukam pokoju w okolicach Sandvika Stabekk okolice!!! Z góry dziękuje za pomoc!!!
Witam zarabiaj już dziś nie wychodząc z domu Zarabiaj pieniądze w Internecie szybko i łatwo. Załóż swoje konto za darmo i zarabiać za oglądanie reklam Zaproś znajomych i pomnożyć swoje zarobki: ...
Kasia K
08-03-2013 10:23
Ślicznie dziekuje
Czy jest mi ktoś w stanie przywieść z polski kilka częsci do mojego samochodu? najlepiej jak naj szybciej. a mianowicie chodzi mi o Pompe wspomagania, i zestaw uszczelek pod pokrywe silnika do BMW 5 ...
Witam. mam pytanie ile mozna odpisac z podatku diety za przepracowane dni w Norwegii? ile dieta wynosi?
Oferuje profesjonalne czyszczenie sof ,dywanow ,materacow itp,Oslo i okolice ,cena do uzgodnienia .Informacja pod tel.92512847.Prosze o kontakt smsowy, oddzwonie
Kupię garnek, im większy tym lepszy. Może być nawet jakiś stary i zużyty. Najlepiej z pokrywką. Potrzebuję pilnie, najlepiej na wczoraj. Jak ktoś chciałby się pozbyć lub sprzedać proszę pisać.
Krzysztof Ukulugembele
07-03-2013 10:45
Witam, Czy rzeczywiście jest jakaś różnica w kwocie która się dostaje pomiędzy 10,2 i 12%, powiedziano mi ze w ogólnym rozrachunku i tak dostaje się podobne kwoty. Proszę o wyjaśnienie i ...
30. mar 06:20 Bergen08:30 Kraków 13. kwi 13:30 Kraków15:50 Bergen tel 96728576
Mam pytanko,Czy ma ktoś kontakt do kogoś ze związków zawodowych,mówiącego po polsku? Chodzi mi o Oslo. Bardzo mi na tym zależy.Dziękuję za wszelkie info.Waldemar
Witam! Chętnie nawiążemy współpracę z osobami zainteresowanymi sprzedażą naszych wyrobów na rynku norweskim! Zainteresowanych prosimy o kontakt na forum lub pod nr telefonu: +48 886 615 ...
Witam mieszkam obecnie w polsce jestem technikiem dentystycznym koncze teraz mgr.4 lata pracowalem u mamy w pracownii. Nie wiem czy tutaj na forum jest jakis technik dentystyczny przebywajacy w ...
Mam pytanie dla bardziej wtajemniczonych w te przepisy. Czy jest możliwe, że firma nie zapłaci chorobowego mojemu koledze, bo klient pracuje za krótko, 1 mc.? Wyjaśniam. Kolega jest chory i ...
Witam Mam zamiar niedługo leciec do Norewgi do Alesund czy wiecie jakim samolotem wyjdzie najtaniej. Pozdrawiam
Pokoj ok 10 m2 w duzym domu na poddaszu. Pokoj z balkonem. Cena 5000 nok ze wszystkimi oplatami i z internetem plus depozyt 10000 nok.
iza ra
04-03-2013 08:40
Witam niestety nie potrafię wyszukać informacji i adresów www na temat Warsztatów zajmujących się tunningiem aut terenowych w Norwegii Głównie chodzi mi o warsztaty, które przerabiają auta ...
Czemu Norwegowie wybierają polskie firmy od norweskich? mam na myśli na przykład firmy remontowe czy montażowe? ....czy decyduje kwestia ceny wyłącznie?
Witam. Pilnie poszukuje mieszkania dla pary w Trondheim. Jesteśmy młodą i pracująca para. Aktywni fizycznie, jak lubiący spędzać czas na świeżym powietrzu. Pilnie potrzebujemy mieszkania dwu ...
WITAM, MYSLE O WYJEZDZIE DO NORWEGII W CIAGU KILKU NAJBLIZSZYCH MIESIECY. CHCIALAM SPYTAC CZY JEST SZANSA NA ZNALEZIENIE PRACY BEZ ZNAJOMOSCI JEZYKA NORWESKIEGO. MIESZKAM OBECNIE W UK I SWOBODNIE ...
Czy ktos wie gdzie mozna pograc w piłke w skien albo porsgrun
Piotr Listek
03-03-2013 17:57
Witam wszystkich na forum na początku. Od paru godzin przeglądam to forum w związku z chęcią wyjazdu do Norwegii. Muszę przyznać, że zadziwia mnie ta niechęć i obrzucanie wyzwiskami osób, które ...
markus d
03-03-2013 16:19
WITAM WSZYSTKICH. JAK W TEMACIE ILE MOŻNA DOSTAĆ ZA KILOGRAM ZŁOMU (STARE ZBROJENIA KANTÓWKI I TAKIE TAM) . WIEM TO JUŻ KTOŚ PYTAŁ ALE MAM TEGO OK DWIE TONY. CZY TO SIĘ OPŁACA ? INTERESUJE MNIE ILE ...
czesc czy ktos wie gdzzie w oslo mozna pocwiczyc jakies sztuki walki