1 NOK
jak w temacie dopiero 23 marca jedzie do Polski, czyżby skakanka mu nawaliła i biedak bez zasięgu jest może pomóc trzeba biedakowi
Mam Pytanie. Czy dostane z nav jakas zapomoge pieniezna ja urodzilam dziecko 6 miesiency temu mam jeszcze trojke dzieci na wychowaniu i ja nie mam dohodu, maz tyko pracuje . jaki mam ewentualnie ...
Jadę z polski do Norwegii i nie wiem jak tam w jest z językiem i nauką ogólną( chodzi o podzial klas, przerwy, prace domowe, itd.) może ktoś pomóc?
Marcin Gawroński
15-03-2013 16:01
Witam, Być może ktoś już o tym pisał na forum ale nie chce mi się grzebać po całym forum żeby szukać takich informacji. Chciałabym zapisać się na kurs języka norweskiego i poszukuję czegoś w ...
szukam pracy jakiejkolwiek mam 27lat facet jestem tutaj od niedawna podejme sie wszystkiego kontakt raf2030@wp.pl
Ola Kowalczyk
14-03-2013 19:25
...Niewielkie mieszkanie będzie do wynajęcia i wolne przed Świętami. Mieszkanie w Oslo nie daleko Bislett Stadion(w sumie to Centrum),cena 7000 NOK+prąd-miesięcznie,a także 3 miesięczny depozyt.W ...
Witam,mam pytanko,podobno wiele rodakow jezdzi do Szwecjii na zakupy,napiszcie prosze jak tam wyglada cenowo,czy jest Polskie jedzenie?Zastanawiam sie nad zakupami swiatecznymi w Szwcjii,wiec ...
Pracowalem u polaka w zeszlym roku, dal mi umowe ale do tej pory nie dal mi no slip(wyslal mi meilem nie firmowym tylko jakims innym niby no slip, ale ja mam umowe do 2012.12.01 a na no slipie jest ...
Co za piękny dzień. Taki wzruszający. Wszyscy wpatrzeni w komin... Jakiego dymu będzie cień? Białego czy czarnego?
Witam ! Mam pewien problem, ktory niestety potrzebuje interwencji prawniczej. Czy wie ktos moze gdzie w Trondheim lub Oslo znajde biuro prawnicze gdzie mogl bym zasiegnac porady dotyczacej problemow ...
jak to Polak wilkiem na .forumnorwegia.net nigdy nie bylem zarejestrowany i co za tym idzie nie posiadam konta wiec i pisac nie pisalem a tu okazuje sie ze od samego czytania jako gosc daja ...
Witam! Czy ktos z Was zalal kawa klawiature w laptopie? Oddawaliscie do serwisu? Jaki jest czas naprawy? Jaki jest koszt naprawy?
Kasia K
14-03-2013 10:15
Jakie są koszta noclegów w Norwegii? Najlepiej w jakichś małych motelach, schroniskach? Macie jakieś namiary na takie miejsca?
bergen krakow 30 marca krakow bergen 13 kwietnia lot bezpośredni NORWEGIAN 1xbagaz 800NOK
oto link, trochę wpis jest przydługi, ale myślę, że wart przeczytania www.sadistic.pl/wybory-parlamentarne-2011-vt182201.htm
Główną przyczyną niedożywienia dzieci w tym kraju nie jest "bieda" w takim znaczeniu, w jakim by chcieli to widzieć posłowie PiS, czy Ziobryści: "Bo państwo nie zapewnia tym ludziom - ...
Witam Mam 35l. z zawodu jestem czeladnikiem tapicerem w Polsce prowadzę własną działalność, moja zona jest mgr. farmacji mamy dwoje dzieci 6 i 2 lata. Od jakiegoś czasu planujemy z żona wyjazd do ...
Jeśli chcesz żeby twoje pazurki były piękne i zadbane na wiosnę to ZAPRASZAM do mnie. Jestem stylistką paznokci z wieloletnim stażem.Zajmuje się stylizacja na tipsie 250kr, na szablonie 300kr oraz ...
Bernadeta L.
13-03-2013 15:46
Kasia K
13-03-2013 13:49
Anna82 napisał: Nie martwcie się wróci zawsze wraca Dokladnie
Kochani Ludzie. Piszę z Polski. Szukamy z Mężem pracy w Norwegii, chcemy stąd wyjechać. Jesteśmy zainteresowani każdą wskazówką, poradą, pomocą. Ponieważ mamy dwójkę małych dzieci-3 i 6 ...
Witam mam firmę jednoosobową ,czy ktoś zna jakąś w miarę nie drogą księgową najlepiej polke z okolic oslo?będę wdzięczny o kontakt ...pozdrawiam
Bilet jest dla 1 osoby dorosłej, 2je dzieci... dodatkowo wykupione 2 sztuki bagażu..... cena do uzgodnienia.........
czy moze ktos zna kogos kto sciaga simlocki w okolicy drammen oslo
witam jak w tytułe sprzedam dres ! nowy zainteresowanym wysyłam zdjęcia prosze pisac na priv
Witam! Jeżeli szukasz transportu 23.03 na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostało ...
Jeśli jesteś zainteresowany gra w poważnym zespole dzwon 90833452 Wojtek
Najczęściej łupem padają obcokrajowcy. Dzwoni ktoś z nieznanego telefonu, tak zadaje pytania, aby wypowiedzić słowo "ja", albo "yes". Następnie po tygodniu otrzymujemy fakturę ...
Witam. Właśnie się dowiedziałem,że niedawno szukała mnie policja w moim mieszkaniu w Norwegii. Byli pod moim adresem,niestety nie było mnie w domu,a oni pytali nawet sąsiadów czy ja tutaj mieszkam. ...
Czy ktoś ma namiary na związki pracownicze??? I na jakiej zasadzie one działają???
Cześć. Czy znacie jakieś fajne miejsca do zwiedzenia z ładnymi widokami w rejonach Vestfold i Buskerud. Przyjeżdża do nas rodzina z Polski i chcieli byśmy im chociaż w jakimś stopniu pokazać ...
moglyby mi ktos prosze napisac strony z drobnymi ogloszeniami ?
Ile sie bierze za złożenie szafy z Ikea??? (cena ogólna) proszę o szybka odpowiedz
Witam! Jeżeli szukasz transportu na lotnisko Sandefjord z Kristiansand/Grimstadt/Arendal właśnie go znalazłeś wyjazd okolo 4.00 nad ranem. Koszt zależy od ilości osób zainteresowanych- zostały ...
Witam serdecznie, Może ktoś jedzie 23 marca na lotnisko SandefjordTRF z okolic Arendala? Muszę się znaleźć na lotnisku okolo7.30. Zwracam koszty podróży pozrawiam
mam bardzo ciężką sytuację w Polsce, jestem samotną mamą z dwójką małych dzieci (2 i 4 lata),jako że obecnie nie mam szans na normalne życie w Polsce znajomy mieszkający w Oslo zaoferował mi pomoc - ...
damian wójcik
10-03-2013 21:43
Dla grzesia gówno z maski beemwe odpadło i smutno się mu zrobiło na Mojej Norwegii osiadło wali posty, że aż miło
Witam serdecznie, Może ktoś jedzie 23 marca na lotnisko SandefjordTRF z okolic Arendala? Muszę się znaleźć na lotnisku okolo7.30. Zwracam koszty podróży pozrawiam
Witam!! Mam do sprzedania bilet lotniczy z Bergen do Gdańska. Wylot z Bergen 26.03, natomiast powrót z Gdańska 05.04. W obie strony bilet zawiera jeden bagaż 32kg, oraz mały bagaż podręczny. ...
Witam, Czy ktoś może polecić jakąś firmę zajmującą się reklamą na samochodach w Stavanger lub okolicy?
Witam ,mam do wynajęcia duży pokój w mieszkaniu dwupokojowym w bloku dla dwóch osób ,najlepiej dziewczyn lub pary . Mieszkanie znajduje się w centrum Oslo na toyen,wszędzie blisko Od ok. 1 kwietnia ...
Hej, wyjeżdżam do Norwegii, tematem interesowałem się od dawna, teraz pora na podjęcie decyzji. mam do wyboru: Odda Lofoten Kristiansund Forde Flekkefjord Tynset Akerhus Tylko ...
Karol Pitek
09-03-2013 14:13
Witam! Skad mozna sciagnac formularz do rozliczenia sie w Norwegii za rok 2012?
Kontakt Wojtek 90833452 Tylko poważne propozycje.
Witam! Może ktoś zna dobre biuro rozliczające podatek z Norwegi w Szczecinie ? Z góry dziękuje za odpowiedź
Szukam pokoju w okolicach Sandvika Stabekk okolice!!! Z góry dziękuje za pomoc!!!
Witam zarabiaj już dziś nie wychodząc z domu Zarabiaj pieniądze w Internecie szybko i łatwo. Załóż swoje konto za darmo i zarabiać za oglądanie reklam Zaproś znajomych i pomnożyć swoje zarobki: ...
Kasia K
08-03-2013 10:23
Ślicznie dziekuje
Czy jest mi ktoś w stanie przywieść z polski kilka częsci do mojego samochodu? najlepiej jak naj szybciej. a mianowicie chodzi mi o Pompe wspomagania, i zestaw uszczelek pod pokrywe silnika do BMW 5 ...
Witam. mam pytanie ile mozna odpisac z podatku diety za przepracowane dni w Norwegii? ile dieta wynosi?
Oferuje profesjonalne czyszczenie sof ,dywanow ,materacow itp,Oslo i okolice ,cena do uzgodnienia .Informacja pod tel.92512847.Prosze o kontakt smsowy, oddzwonie
Kupię garnek, im większy tym lepszy. Może być nawet jakiś stary i zużyty. Najlepiej z pokrywką. Potrzebuję pilnie, najlepiej na wczoraj. Jak ktoś chciałby się pozbyć lub sprzedać proszę pisać.
Krzysztof Ukulugembele
07-03-2013 10:45