1 NOK
Tak jak w temacie , potrzebuje jak najszybciej dostac sie do Szczecina lub okolic , moze ktos ma wolne miejsce ? tel. 40762434
Czy ktos wie czy droga Olszyna-Wrocław juz jest zrobiona czy dalej są tam betonowe wyboje?
swieta bez tego to nie swieta wiec prosze o pomoc. gdzie mozna zakupic te produkty Drammen+okolice ? z gory dzieki za pomoc pozdrawiam K
Temat jak najbardziej poważny okolice stavanger
Hej dostalam becikowe na dziecko z Nav-u ale nie bede miala okazji tu dalej zyc i rodzic,musze wrocic do PL,co z kasa czy w takim wypadku mam ja zwrocic?? dzieki za informacje
Czy nacie kogoś kto chce kupić Yorkshire Terierre w Polskiej cenie? Umieściłam ogłoszenie na "mojej norwegii" ale jeszcze pozwolę sobie tutaj zacząć wątek.
Powinien powstac taki dzial........zeby kazdy mogl swobodnie nawrzucac dowolnej osobie......zeby nie mieszac klotni w watki np. o zupie grzybowej...... MODERATUUUR, pliz zalozyc dziau ebaut ...
Wykonuję autorską biżuterię ze srebra i kamieni szlachetnych.
Witam. Sprzedam bilet lotniczy Kraków-Gardemoen 21.12.2012(dwa bagaże dodatkowe) wraz z biletem powrotnym Gardemoen-Kraków 01.01.2013(jeden bagaż dodatkowy) Aktualna cena biletów to ok.1800nok ...
Witam. poszukuje transportu na przewoz paczki z Drammen (w ostatecznosci z Oslo) do Gdanska w terminie pomiedzy 24 a 29.12.2012. Sprawa wagi panstwowej :jest to rzezba dla Wielkiej Orkiestry ...
arek gawecki
20-12-2012 11:02
Mam nadzieję Polacy, że Wasz powrót z Norwegii do Polski na Święta będzie w końcu na poziomie, bo wybraliście państwo, któryś jakiś poziom życia Wam dał. Kochani Rodacy, nie róbcie z siebie ciągle ...
uwaga oszust .!!!!!!!!!!! jade na policje straciłem 130 zł i dane osobowe. kobieta wiek 22 lata czarne włosy niebieskie oczy ok 165 cm wzrostu zameldowana pod kielcami podobno wynajmuje mieszkanie w ...
Witam wszystkich którzy mogli by mi pomuc .Jestem cały czas na zwolnieniu llekarskim,ale niestety mój pracodawca nie wykazał inwencji i niepodpisał mi zwolnienia i zostałem bez grosza trwa to już ...
Krzysztof Nadolski
19-12-2012 21:04
Takie szybkie pytanko dla bardziej wtajemniczonych? Czy w Oslo (jak w większości stolic) będzie organizowany w tym roku jakiś Sylwester na jakimś głównym placu, albo coś takiego? A może ktoś ...
Witam. Mam do wynajęcia pokój w Randaberg od Stycznia .Mieszkanie ma dużą kuchnie, łazienkę.Wszystkie pokoje są niezależne( nie ma żadnych przejść). W pobliżu sklep, przystanek autobusowy. Mieszkanie ...
Witam, Stoje tak jak wiele osób przede mną, przed trudną decyzją wyemigrowania. Jestem mgr fizjoterapii, mam 4 letnie doświadczenie i liczne kursy , znam angielski i niemiecki i zacząłem naukę ...
Cześć wszystkim forumowiczom. Mam na imię Radek mam 21 lat i od niespełna 2 miesięcy siedzę na bezrobociu. Niestety mój pracodawca zwinął interes ,a ja musiałem pożegnać się z pracą. Pracowałem w ...
Wysyłał ktoś może w najbliższym czasie paczkę z Polski do Norwegii przez Pocztę Polską ?
Katarzyna Piechowska
18-12-2012 20:21
Witam Czy ktos z kolegow byl na kursie vatrom sertifikat ,wybieram sie na ten kurs i chcialbym zasiegnac troche informacji odnosnie przebiegu tego kursu. prowadze firme od 6 lat w norwegii .Wiem ...
Dawajcie fajne filmy z czubami w roli głównej......
Witam ! Mieszkam w Bergen i chciałbym wziąć stały internet ale nie wiem jak tutaj jest chodzi mi konkretnie o taki internet jak w Polsce np biorę sobie 6mb nie kończy mi się, żaden limit nic nie ...
Witam Mam pytanie, po koniec listopada zarejestrowałem się w NAV jako bezrobotny i złożyłem papiery na dagpenger. oczywiście nie było problemy z przyznaniem ale wyliczyli mi kwotę za rok 2011 a tu ...
możesz zarabiać 2 $ klikając reklamy przez 5 min używając najlepiej google chrome. Nic prostszego. mając osoby polecone np. 20os można zarabiać ok 12 dol dziennie co daje zysk ok 300dol w ...
kontakt; dk.81@o2.pl
witam jak w tytule szukam polskiego adwokata mowiacego po norwesku
brzy dal
17-12-2012 00:48
12.12.12 W WYNIKU TRAGICZNEGO WYPADKU W PRACY ZGINOL MOJ KOLEGA TOMEK.MIAL 25 LAT,KOCHAL ZYCIE KTORE NIE POWINNO SIE SKONCZYC TAK SZYBKO...NIE PROSZE O PIENIADZE,PROSZE O PRZEKAZANIE MI INFORMACJI ...
Czy w szkołach na wyspie hisoy w Arendal dzieciom jest przydzielany tłumacz? Czy jest możliwość wcześniejszej nauki języka norweskiego dla dziecka niż pójście do szkoły? Proszę o jakiekolwiek ...
Norweski sklep internetowy z polskimi producentami : 4F, Brubeck, Milo , tanie buty Viking. Polecam www.utendors.as
Witam Mam pytanie jakie mają być zmiany od styczna 2013 dla pracowników wynajmowanych?. Czy coś się zmienia ? Polacy dużo rozmawiają między sobą ale nigdzie w internescie nie mogę znaleźć ...
Witam. Zostaje sam Na Boze Narodzenie . Czy znajdzie sie jakas mila Pani z Oslo ,ktora zrobi makowiec ? Moge wszystko przygotowac . Jakie produkty sa potrzebne ? Marzy mi sie taki polski ...
hejka , omijając mikołajki mam pytanie byc moze ktos mi odpowie . Rozglądam sie za firmami budowlanymi lub studiami graficznymi w Norwegii , czy ktos jest w stanie pokierować lub polecić jakieś firmy ...
Witam, mam pytanko czy chorobowe jest płatne sobotę i niedziele jak mam ciągłość chorobowego ?Dzięki
wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/dzieci-po...31049,wiadomosc.html czym skorupka za mlodu ...
Przemek Drozd
15-12-2012 00:48
WITAM ! MAM DO SPRZEDANIA NOWE JAK I MAŁO UŻYWANE ŁYŻWY W ROZMIARACH 32 / 35 / 40 / 41 CANADA ROZM : 35 bibainfo.pl/pub/79/160/31/39/2012/12/15/.../20121214_235616.jpg ...
czesc mam problem moj chlopak dostal karte pobytu na piec lat i teraz skonczyla sie jej waznosc moze ktos pomoze mi co teraz trzeba zrobic zeby przedluzyc ten pobyt ? Dziekuje z gory za informacje.
Bylam w sklepie motoryzacyjnym dzisiaj. Zakupilam prawie darmo wycieczarczki do szyb do auta audi a2. Bosh.orginalne. Sprzedawca byl strasznie mily wiec kupilam. hehe. az 5 szt. nie ...
Proszę o pomoc. Słyszałem że jest możliwe aby sprawdzić przez internet ile zarabiamy i jaki zwrot podatku uzyskałem. Wrociłem na świeta do domu i chciałem pokazać żonie. Pomóżcie jak to zrobić i ...
Oferuje profesjonalne czyszczenie sof ,dywanow ,materacow itp,Oslo i okolice ,cena do uzgodnienia .Informacja pod tel.92512847.Prosze o kontakt smsowy, oddzwonie
Swierzutkom jeszcze cieplom kupe sniegu
Yatsek :)
13-12-2012 23:48
Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie są konsekwencje w NAV-ie nie przyjęcia umowy o pracę?? Czy przysługuje nadal dagpenger?
aneta bozek
13-12-2012 20:27
Potrzebna laweta do Polski w rozsądnej cenie . Może ktoś pomóc, auto mi padło.
Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie są konsekwencje w NAV-ie nie przyjęcia umowy o pracę?? Czy przysługuje nadal dagpenger?
Witam. Czy zna ktoś firmę sprzątającą norhygene, jeżeli tak to proszę o opinie (od strony pracownika). Pozdrawiam.
Przygotowuję dania wigilijne, pierogi uszka itp... Przygotowuję na zamówienie tradycyjne (i nie tylko) dania wigilijne. Oboje z mężem jesteśmy zawodowymi kucharzami. Pierogi,uszka,kapusta ...
Staram sie domyslic jaki jest powod ze jak wiadowo powszechnie zima pada snieg, a tutaj drogi w miescie i okolicach wygladaja jak wygladaja. Zadnego plugu, piaskarki czy czegos co moe poprwic ...
Witam. Mam pytanie dotyczące przepisów posiadania motocyklów. Jestem w Norwegii prawie 2 lata, pracuje, mam norweski samochód, ale chcem kupic w Polsce motocykl i przywiesc go tutaj do Norwegii. ...
* *
12-12-2012 19:55
Witam serdecznie , male pytanko , jak wyglada sytuacja z praca dla lakiernika samochodowego . Dziekuje za odpowiedz . Moze jest ktos na forum w tym fachu ?
dmuchnij_mikolaja Pamiętaj aby podzielić się wynikiem.
brzy dal
11-12-2012 17:55
...czy to nie jest aby,promowanie zachowan homoseksualnych ?
Mam problem skonczył mi sie oppdrag i nie mam roboty czy musze sie głosic do navu skoro jade do Pl na świeta?? a jak wracam bd mieć prace dalej prosze o odpowiedz osób które cos wiedzą na ten temat! ...
Kornel Śluza
11-12-2012 15:07
Potrzebuje transportu paczki z dowolnego miejsca w polsce do Alesund Paczka 150x50x30 Na przyszły tydzień
Witam, nie jestem pewien, czy w dobrym dziale umieszczam ten post, jesli nie to przepraszam i proszę moderatorów o przemieszczenie wątku Poszukuję tłumacza do tłumaczenia stron internetowych z ...
Witam! Mam z Polski zniżkę z PZU 60% na ubezpieczenie OC. Kupiłem lipcu tego roku auto i ubezpieczyłem je w Nemiforsikring . Ubezpieczenie dokonałem online wpisując przeniesioną zniżkę z PZU. ...
pati muzia
11-12-2012 12:28
Czy ktoś kiedyś korzystał ze sklepu ze strony www.zalando.no Jeśli tak to czy wszystko było ok?