1 NOK
Najlepsze warunki płacowe oferują jednak pracodawcy z Norwegii. Kraj ten nie bez przyczyny zwany jest „wyspą stabilności gospodarczej”: w ubiegły roku wzrost PKB wyniósł tam 3,7 proc., a bez pracy ...
paweł zagórski
24-01-2013 22:33
Poniewaz zagladam na swoj profil sporadycznie, wiec umknal wczesniej mojej uwadze komentarz od "Taki Ktos", ktory skierowany byl do Jasnej, a znalazl sie na moim profilu Nie widze powodu ...
brzy dal
24-01-2013 21:16
Witam wszystkich , mam prośbę , szukam gościa o niku „ Cyrano” , może ktoś z was wie jak się z nim skontaktować lub go zna? pilne!!
Witam, wczoraj w nocy zatrzymała mnie Politi z powodu nie dostatecznie zeskrobanych szyb ze szronu, i zatrzymali mi prawko za to, i żadnych papierów nic nie wypisywali. I powiedzieli że mam przyjść i ...
www.wykop.pl/ramka/1388573/ostry-skok-be...jest-gorzej-niz-zle/ i 5 artkulow o zarobkach na emigracji www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...8769/oglupiacze.html
Witam, mam do sprzedania przyczepke widoczna na zdjeciach www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse...amp;spidEnabled=true zainteresowanych prosze o kontakt.
hej mam pytanie może ktoś coś napisać o swoich doświadczeniach odnośnie rozmowy kwalifikacyjnej w Norge ? jakie pytania najczęściej słyszeliście jeżeli wątek już był to sory ale jestem tu nowa ...
iza ml
24-01-2013 17:07
a to rzeczywiście luz, myślałam że może będzie trwała dłużej ...
Witam wszystkich , mam prośbę , szukam gościa o niku „ Cyrano” , może ktoś z was wie jak się z nim skontaktować lub go zna? pilne!!
dla tych z kaprawymi ślepkami, co ostatnio nie wierzyli, że łososia można w REMA1000 kupić po 40 NOK rzeczywiście pomyliłem się pół kilograma kosztuje 19, 30 napisy LAKS Laksekoteletter Med ...
Piszę ponownie, chcialbym zaczac start w Norwegii po szkole średniej. Kierunki jakie mnie interesuja to budownictwo,stosunki miedzynarodowe,architektura, ale głownie inżynieria. Znajduja sie jakies ...
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale dla kibiców polskiej ekipy skoczków narciarskich jest możliwośc zakupienia bluzy z flagą polska i/lub norweską. Bluzy wyprodukowała norweska firma z ...
Od kilku lat do luksusowych miejscowości wypoczynkowych w Europie jeździła grupa ponad stu modelek z całej Polski i tam zarabiały jako ekskluzywne prostytutki - czytamy w artykule 'Seks w ...
Witam,jestem nowy.Wybieram sie do Norwegii,obecnie mieszkam w Hiszpanii,mam ponad 20-o letnie doswiadczenie w pracy na budowie,Jesli ktos z Was potrzebuje lub zna kogos kto szuka dobrego murarza ...
Drodzy Użytkownicy potrzebuje informacji na temat:jak zapisać dziecko do lekarza ogólnego i dentysty? jakie potrzebuje dokumeny? dziekuje za każdą informacje . Justyna
Witam, jak w temacie: Poszukiwany >djshady<
Anna S.
23-01-2013 12:51
Witam. Od dawna czytam sporo rzeczy na tym forum i mam dylemat którego nie potrafię rozstrzygnąć. Przepraszam jeśli podobny temat już był ale przynajmniej ja go nie zauważyłem. W tym roku skończę 25 ...
Mam do wynajęcia mieszkanie blisko centrum oslo na ulicy KONGSVEIEN. Jest to 53 metry. Są dwa pokoje dosyć spora kuchnia. Mieszkanie znajuuje się na pierwszym piętrze. Cena za mieszkanie to 9800 NOK ...
witam mam problem z szefem polakiem nie mam pieniedzy za tamten rok stwarza mi problemy co chwile z pieniedzmi dojazdami i innymi rzeczami prosil bym o jakis kontakt zeby cos z nim zrobic naj jepiej ...
Cześć wszystkim niedawno 5 dni temu zamieszkaliśmy w Sandnes. Pilnie potrzebujemy pracy. Moje doświadczenie zawodowe to głównie marketing i PR oraz fotografika ale rozumiem że tu się nie da tak ...
Planujemy z mezem i dwojka dzieci przeprowadzic sie do Norwegii z USA, pytanie brzmi jak wyglada specjalistyczne leczenie powazniejszych chorob takie jak rak. Czy latwo o dofinansowanie lekow np ...
Witam, potrzebuję jutro z samego rana lub dzisiaj wieczorem dostać się na Torp (Sandefjord)- lotnisko z Asker! Lot do Gdańska, wylot o 8:15.. Bardzo pilne! Proszę o kontakt: *e-mail: ...
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Poszukuję informacji na temat firmy sprzątającej o nazwie Smart Eiendom Service i o Jolancie Ewie Klausen. Jesli ktoś wie cokolwiek proszę o kontakt.
markus d
20-01-2013 21:06
Moze ktos mi pomoze i podpowie jak mam odzyskac na "altinn"kody potrzebne do rozliczenia sie z podatkiem za zeszły rok....
Prz Jar
20-01-2013 21:04
Mam do oddania pralke AEG szkoda mi jej wyrzucic, przeprowadzam sie i chce kupic nowa...jest to pralka 3 letnia zakupiona w Berlinie od producenta (nawet gdzies mam gwarance i rachunek).. Jest tylko ...
witam. mam jeden problem i potrzebuje pomocy. Przyjechalem do Norwegii rok temu dostalem kontrakt na 3 miesiace i dostalem d-numer .Po 3 misiacach zmienilem firme i dostalem kontrakt na 6 miesiecy, ...
Zawsze mialem tabela 7100 a w tym roku przyslali mi 7200 ( pobierana wieksza zaliczka na podatek ). Moze mi ktos wyjasnic dlaczego zmienilli mi tabele podatkowa ? Moze to lepiej dla mnie , bo jak by ...
KVADRAT FOTOGRAFENE STUDIO poszukuje fotografów, którzy chcieliby do kwadratowego grona dołączyć na stałe. Oferta ważna od zaraz. Nie zwlekaj więc i pisz: kingasierzchala@gmail.com ...
Roman Sabiat
19-01-2013 07:24
Mam pytanie , czy moze ktos z Was mial doswiadczenie z czyms takim .. musze poddac sie operacji przepukliny kregoslupa i wolal bym zrobic to w polsce .. czy jest to mozliwe zeby moje norweskie ...
czy ktoś wie jak wypowiedzieć umowe w netcom ie za internet ?
Witam szukam pokoju na dwie doby w moss 4.luty do 6.luty bede z dwójka małych dzieci a niestety szukałam czego kolwiek do przenocowania i wszystko zajęte oczywiście zapłacę pilne prosze pomóżcie
wystarczy kliknac na STEM pod Emilka Polbratek www.vg.no/spesial/2012/aaretsNavn/ niech zobacza jaka sila sa Polacy w Norge www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10066811
ja wchodze
Piekny co sie dzieje
ale numer
uj
Hej, szukam pracy pilnie. Nie znam języka norweskiego, ale zamierzam się go uczyć jak tylko znajdę pracę. Znam język angielski. Wcześniej, opiekowałam się dzieckiem, pracowałam jako konsultant ...
Witam! Mam pytanie czy orienutuje sie ktos na po jakis okresie czasu mozna isc na urlpo roczny bezplatny i na ile % trzeba miec umowe?
A co to kurwa za samowolka? Ktora to cipa smiala wykasowac temat? Moze otworzysz jape i napiszesz co ci nie pasowalo, zamiast napierdalac z partyzanta? Nagle olsnienie po latach? zaczeliscie dbac o ...
pati muzia
15-01-2013 18:52
Szukam osoby, rodziny, która za prace domowe - sprzątanie, pranie, gotowanie, odsnieżanie, opieka nad dziecmi, itp.// i // zagwarantuje mi nocleg i wyżywienie, jestem osobą solidną, szanującą ludzi i ...
Kochani . Może ktos z Was wie , czy nie zmieniły się przepisy dotyczace rozliczeń ,.Słyszałem że potrzeba jest mieć rachunki za mieszkanie w norwegii ale płacone przez bank . Do tej pory płacilem na ...
siema mam pytanko byś był stanie załatwić robote w norwegii zapłace jak pewna robota tel 531515956 Maciek pozdrawiam
Czy orientuje się ktoś może , jakie są ceny usług stomatologicznych w Norwegii ?
Cześć! Uczę się norweskiego i poszukuje norweskiej strony pokroju kwejk.pl cy 9GAG.com- takie strony zawierają dużo potocznych tekstów nieobecnych w podręcznikach, a czytając je nadal się uczymy- ...
www.tvn24.pl/wiadomosci-wroclaw,44/obwod...ormatory,299975.html
ogladajcie dzis o 22 na TVP 1 bedzie program z Rutkowskim i rodzina ktorej zabrano dziecko pt U cieczka z raju
www.facebook.com/#!/pages/Hair-Beauty-Team/149856711748145
Witam! Mam do sprzedania sofę i łóżko sypialne. Kupiłąm je dokladnie rok temu, są w bardzo dobrym stanie. zainteresowanym zdjęcia wyśle na priv. Cena do uzgodnienia POZDRAWIAM
Witam mam 31 lat pracuje w UK od 7 lat jako kierowca C+E i planuje w czerwcu przeprowadzić sie do Norwegii. Jeśli ktoś był w stanie mi trochę doradzić to w jaki rejon Norwegii najlepiej sie udać. ...
Witam. Proszę o pomoc wszystkich zorientowanych w poniższej sprawie: Otóż pracuję w Norwegii legalnie 2 lata, mam już dożywotni pobyt w Norwegii. Chciałbym podjąć w Norwegii studia na kierunku ...
Interesuje mnie tylko okazyjna cena wiec jesli ktos bedzie lecil na pusto to czekam na kontakt tel 96814067 MARCIN
Czy jest ktos w Østfold kto zajmuje sie makijazem permamentnym?? Pilnie poszukiwany
Szukam kogos kto bedzie jechal z oslo z pusta laweta mam do zabrania samochud dlatego iz interesuja mnie jak najnizsze koszty jezeli ma ktos jakas oferte moj telefon 96814067 Marcin
ale nabudowali autostrad, stadionow, mieszkan ,zakladow pracy, statkow lotniska prawie jak za Gierka a ile doplat UNIA dala starczy na wyplate niemieckim firmom ...
Nicole po ojcu
11-01-2013 11:59
wyborcza.pl/1,87648,13159150,Nie_ma_tu_po_co_wracac.html?as=2
eurosport.onet.pl/zimowe/skoki/ps-w-wisl...89149,wiadomosc.html To w ramach poprawy wizerunku Polski i Polaka
Miejscowość Drammen,od 11 do 16 stycznia będę w Norwegii.zamrażarka ok 90litrów wys.ok 140,szer ok.85,cena zamrażarki to 1700kr do małej negocjacji,ponieważ ma małe zarysowanie u dołu i malutkie ...
Witam czy ktoś się orjętuje jakie trzeba mieć kursy czy szkolenia na wozidło,oprócz kat.c+e i kursów na przewóz rzeczy i badani lekarskich???