1 NOK
Potrzebuję przewieźć z okolic Poznania ok 20 kartonów do Stavanger (przeprowadzka na stałe), jestem w Norwegii od miesiąca, na tzw. starcie. I myślę tak. Polecę do Polski, droga powrotna w minibusie ...
Monika J
03-10-2013 10:47
Witam, poszukuję noclegu na jedną noc (z czwartku na piątek) w Trondheim. W piątek rano wyruszam w dalszą podróż więc nie szukam zbędnych wygód - chodzi mi tylko o przenocowanie. Pozdrawiam
To chyba terrorysci opanowali forum MN
Witam, czy ktoś może orientuje się czy można w Norwegii oddać krew do badania w laboratoirum (płatnie) bez skierowania od lekarza?Czy trzeba udać się do swojego lekarza po skierowanie?
hej szukam korepetytora na indywidualne lekcje norweskiego w Bergen od połowy października lub od listopada 2013 r. kontakt: alina15@live.no
www.mojanorwegia.pl/forum/index.php?option=com_fireboard&Itemid=179&func=post&do=reply&catid=3
Hm...... skorzystalem z uslug firmy transportowej ktora ma tutaj ogloszenie i mam problem. chcialbym wyrazic opinie o usludze i nie bardzo chyba jest gdzie???? Tutaj w gaszczu bzdetow opinia badz to ...
witam! poszukuje kosmetyczki z doswiadczeniem ktora wykonuje zabiegi na twarzy, oczyszczanie, ogolna pielegnacja, takiej ktora potrafi dobrac, polecic odpowiednie kosmetyki.. czy ktos zna taka? nie ...
Witam mam pytanie Jakie sa popularne strony z ogloszeniami o wynajem mieszkania poza finn.no ? w google topowe strony maja odniesienia do ogloszen z finn.no wielkie dzieki
Podpinajac sie pod temat, wie ktos gdzie w okolicach Arendal znajde dobrego tatuazyste? Moze ktos zna kogos kto sie tym zajmuje?
Bez depozytu!!!Do wynajecia pokoj w stavanger w dwupokojowym mieszkaniu na Hinna.Mozliwosc parkowania dwoch samochodow na ulicy 3min piszo do przystanku autobusowego. Cena pokoju to 6000nok z pradem ...
Zna ktos tanich dostawcow pradu w rejonie Østfold ?
Szukam pracy przy sprzataniu najlepiej domkow we Fredrikstad i okolicach.
Nowy sposob na kase !!! witam przestrzegam przed wysylaniem jakichkolwiek smsow aby zobaczyc walke mecz itp , zrobili mnie jak mlodego za mocno sie spieszylem zby zobaczyc walke i poszlo razem ...
Siedze sobie w muckowym kraju i tak sobie mysle ze jak ta cała banda która została jeszcze na wyspach i w polsce zwali się tutaj to trzeba będzie ruszać dalej. Co wszym zdaniem jest lepsze zostac w ...
Witam Koleżanki i Kolegów na Forum MN. Jestem użytkowniczką MN od z górą dwóch lat. Na potrzeby tego tylko postu założyłam nowe konto, ponieważ nie chciałabym dostawać przykrych listów na prv od... ...
Witam poszukuję pracy w Norwegii najlepiej w Drammen lub okolicach mam możliwość mieszkania w tym mieście w Polsce zajmuje się wykończeniówką głównie układanie wszelkiego rodzaju płytek oraz kamieni ...
bo to zlom kontakt24.tvn24.pl/temat,norwegia-nie-wp...,html?categoryId=497
Witam, 13.09.2013 Przyjeżdżam do Oslo w poszukiwaniu pracy, czytałem już wiele na ten temat i zastanawiam się czy na miejscu są agencje które praktycznie z miejsca mają jakieś oferty np. do ...
no to bedzie musial sam siebie podac do sadu bo to wlasnie lon ubliza i oskarza innych uczestnikow forum ktorzy tu funkcjonuja od lat
Poszukuję pracy w Norwegii podejmę każdą może być najcięższa.Jestem z zawodu pielęgniarzem i znam procedury norweskie jakie obowiązują abym mógł wykonywać swój wyuczony zawód.Dlatego też jestem ...
Witam Chciałbym nawiązać kontakt z technikiem dentystycznym mieszkającym w Oslo)
no pierwszy Polak został nim oficjalnie może pomału będzie więcej "Jestem przekonany, że odzyskana 25 lat temu przez nas wolność będzie procentowała jak najlepszy kapitał w najlepszym ...
pati muzia
27-09-2013 20:27
Poziom kompetencji językowych polskich gimnazjalistów jest jednym z najniższych w Europie...." "....Tylko co dziesiąty gimnazjalista władał językiem na poziomie wysokim, określanym w ...
Witam mieszkam w enebakk i poszukuje transportu do przewiezienia łóżka 120 / 200 do Realingen około 30 km . Jeżeli jest ktoś jest wstanie mi pomoc oczywiście za opłata ,proszę o kontakt .
Witam wszystkich, poki co jeszcze z Polski, ale od kwietnia chciałbym znaleźć sie w Norwegii. Od ponad pól roku szukam pracy w Polsce i nie mam juz siły. Chciałbym dołaczyc sie do jakiejs rodaczki, ...
www.tvn24.pl/kultura-styl,8/najszczesliw...-miejscu,354829.html Norge na 2-im miejscu, dziwne to troche
Mam bardzo wazne pytanie kto ostatnio jechal jakimkolwiek autobusem Oslo-Polska?? Ogolnie czy sprawdzaja przed wsiadaniem do autobusu dowody osobiste lub paszporty, i czy na granicy tez byla ...
polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/news...74456#thread66074456 czego nie mozna powiedziec o innych narodach podroze.gazeta.pl/podroze/1,114158,14670968.html ciekawe czemu w Oslo nie gubili ...
pilnie wynajme pokoj w Oslo od zaraz !
gram od 12 lat na basie ,posiadam swój sprzet szukam ludz chętnych do robienia własnej muzyki ,covery na początek tez przejdą ,no i oczywiście wokal bardzo wazny ,na pewno ktoś tu potrafi spiewac ...
Jade do polski 26-27-10 Asker-Oslo-szczecin -zilelona gora,mam trzy wolne miejsca
Witam Przegladajac MN natrafilam na ogloszenie-typu -DAM PRACE... www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/praca/dam...rudnie+od+zaraz.html Jak zawsze mam cos do powiedzenia,tak odebralo mi mowe ...
Witam prosze o wycene transportu takiego podnosnika nożycowego zdjecie w zalaczniku podnosnik po zlozeniu zajmuje niewiele miejsca dwa najazdy z NORWEGI DO POLSKI Z FREDRIKSTAD DO MŁAWA,GRZEBSK 14 ...
Moze ktoś chetny (z dziewczyn) do wspolnej nauki norweskiego. Ja jestem na poziomie norsk prove 2 ale chce sobie wszystko powtorzyc.. tak ze moge zaczac od poczatku. mieszkam w Drammen. Pisac na priv.
Pilnie poszukuje pokoju do wynajęcia w Oslo i okolicach, w miarę rozsądnej cenie.
Poszukuję kontaktu z dziennikarzami pracującymi dla norweskich gazet mówiących w języku polskim. Wdzięczny będę za kontakt na nr. tel.94226323 Wszystko wyjaśnię telefonicznie. Jan
Witam mam pytanie a mianowicie.Zwolnilem sie z pracy i chce aby moj pracodawca wyslal mi teraz feriepengler z tego roku.Z moich obliczen wyszlo okolo 15000 tabel trekk 7100 i teraz mam pytanie.Czy ...
Patryk Kucek
23-09-2013 18:46
Witam wszystkich rodaków wędkarzy czy może się ktoś z was orientuje gdzie można połapać w Oslo i poza ŁOSOSIA i SJOORRET dzieki za wszelkie info.ps poszukuje wedkarza na wspólne wyprawy wedkarskie.
hej mam pytanie trzeba przepracowac 6 z 10 miesiecy rzeby dostac macierzynski w norwegii a jesli kobieta jest kieriwca autobusu to raczej nie moze pracowac i musi isc na chorobowe czy to chorobowe ...
marionetka O
23-09-2013 12:40
ahojte. Szukamy współlokatora do dostępnych pokoi. wolny w tę sobotę. Tylko kobiety pobliżu Sandvika (Oslo) o więcej informacji w raporcie ...... pilnie
jade samochodem z Oslo do Ystad- Swinouscie. Slyszlem ze przez niemcy jest szybciej . Moze ktos jechal przez niemcy i cos podpowie
Cześć, Planuję sie tam przenieść z rodziną dokładnie do <Leirvik>Mamy już domek, ale martwimy sie o pracę, Może ktoś z was orientujuę sie gdzie najszybciej znajdę pracę chodzi mi o np. ...
Witam mam pytanko gdzie najlepiej na fjordy w okolicy oslo chcialbym polowic jakies sztuki z brzegu obojetnie co?
Witam! Moze ktos podpowie gdzie najlepiej ubezpieczyc samochod oczywiscie w Norge
SAAB SAAB
22-09-2013 09:49
Ataki i zabojstwa z uzyciem nozy, maczet itp. staly sie w Krakowie prawdziwa zmora, a teraz z sadu zwial gangster. Wyskoczyl oknem wprost na samochod sedziego i oddalil sie pieszo ...
Sylwia Furmanik
21-09-2013 20:57
szukam mieszkania lub pokoju w Bergen od zaraz, PILNE
cześć, mieszkam w Drammen i mam ochotę w któryś weekend pojechać samochodem do Preikestolen na ambonę świata. pl.wikipedia.org/wiki/Preikestolen może by się ktoś znalazł do wspólnej 1 dniowej ...
tomnierajcuje.blogspot.no/2013/09/policj...pstwa-w-europie.html
Poszukuje osób oszukanych przez Krzysztofa Kaczor . Gość wyszukuje mieszkania bez kaucji po czym je podnajmuje pobierając kaucje której oczywiście póżniej nie zwraca.
Ciekawa lektura ,jak dobija sie gospodarkę Polski zaczynając od roku1989 www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&...39,d.Yms&cad=rja Co Wy na to?
Anna Bak
19-09-2013 15:36
Asia Krzysiek
19-09-2013 13:46
Witam, czy wraca ktoś z lotniska Torp do Kristiansand w sobotę 21.09 (po godz. 17.00) i miałby jedno wolne miejsce w samochodzie? Proszę o info. Pozdrawiam, Magda
mediewalia.pl/ksiazki/slowianie-zdobywcy-skandynawii/ Niezwykłym słowiańskim sukcesem była również rejza na Konungahelę – bogaty port pomiędzy Szwecją a Norwegią. Było to miejsce zjazdów władców (do ...
Pilnie poszukuje polskiego okulisty w oslo . z góry dziekuje
WITAM MAM PYTANKO CZY TRZEBA ZAMYKAC KONTO PO WYJEZDZIE Z NORWEGI