Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sylwia Kosinska Katarzyna Szczepaniak anszafr (935 niezalogowanych)
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
mannnone napisał:
dla waszej wiadomosci wiekszosc roku spedzam w domu i buduje z dziewczyna dobrobyt.
mam jeszcze jedno pytanko. jak naliczaja stawke wyplaty za urlop tacierzynski? chodzi mi o to jaki okres biora pod uwage w wyliczeniu. dzieki za odpowiedzi

...o czym ty piszesz?
....jakiej stawce?
Nic ci się nie należy.
Ściąg kobietę do Norwegi,... to wtedy inna sprawa.....
KASA!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
mannnone napisał:
dla waszej wiadomosci wiekszosc roku spedzam w domu i buduje z dziewczyna dobrobyt.
mam jeszcze jedno pytanko. jak naliczaja stawke wyplaty za urlop tacierzynski? chodzi mi o to jaki okres biora pod uwage w wyliczeniu. dzieki za odpowiedzi

Jaki tacierzynski ? chyba w Polsce, a przynajmniej tam, gdzie takowy jest i gdzie matka wypracowala soeie prawo do macierzynskiego.

Juz Ci napislam - zasilek rodzinny - nic wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(mannnone)
Wiking
a zasilek opiekunczy? www.pomoc-w-norwegii.com/zasilki/zasilki-na-dzieci

o tacierzynskim tez cos znalazlem: www.polishconnection.no/uslugi/zasilek_m...acierzynski-65a.html

wiem ze tacierzynski przysluguje mi mimo ze dziewczyna mieszka w polsce. moj znajomy mial podobna sytuacje i dostal tacierzynski. warto wczesniej sprawdzic przed komentowaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
mannnone napisał:

o tacierzynskim tez cos znalazlem: www.polishconnection.no/uslugi/zasilek_m...acierzynski-65a.html

wiem ze tacierzynski przysluguje mi mimo ze dziewczyna mieszka w polsce. moj znajomy mial podobna sytuacje i dostal tacierzynski. warto wczesniej sprawdzic przed komentowaniem

Chłopcze.
Mylisz się.
Abyś dostał tacierzyńskie owszem, ale matka musi pracować lub uczyc się w Norwegii!
Odsyłam cie do NAV, a nie PK. Bo gdzie ma pracować matka tego nie napisali

Na tym polega urlop rodzicielski że jedno z rodziców ma pracować , w tym kraju!!!

Idz do NAV, to się dowiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(mannnone)
Wiking
znajomego zona pracowala w polsce. dostal 40 tyg tacierzynskiego. wiem o czym mowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
To idz sie zapytac zony znajomego...i skoncz juz to marudzenie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
mannnone napisał:
znajomego zona pracowala w polsce. dostal 40 tyg tacierzynskiego. wiem o czym mowie.

A słyszałeś o takich przypadkach, ze NAV przyznał np. zasiłek, a potem po 3 latach sie ocknęli i kazali zwracac
A to spoooooro kasy wtedy.
Nawet tu na MN było sporo takich przypadków.
Wiec, pozdro dla kolegi

Idz do NAVu,.... spytaj jak nie wierzysz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(mannnone)
Wiking
oczywiscie ze pojde ale najpierw chcialem zasiegnac jezyka... tylko widze ze tu zajebista atmosfera panuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
mannnone napisał:

już ci napisali...
jak dziecko mieszka pod tym samym adresem co ty w Polsce to.... pogadamy, jak nie,....NIC CI SIE NIE NALEŻY

ZERO !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Simmon napisał:

już ci napisali...
jak dziecko mieszka pod tym samym adresem co ty w Polsce to.... pogadamy, jak nie,....NIC CI SIE NIE NALEŻY

ZERO !!!!!![/quote]

sapiesz i sapiesz, a na koniec ci kita zmiekła i gubisz sie w zeznaniach....

wiesz ze dzwoni, ale gdzie to juz ni chuja nie wiesz....

"sciąg"
Sam se kurwa ciąg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok