Hm...... skorzystalem z uslug firmy transportowej ktora ma tutaj ogloszenie i mam problem. chcialbym wyrazic opinie o usludze i nie bardzo chyba jest gdzie???? Tutaj w gaszczu bzdetow opinia badz to negatywna czy pozytywna zginie poprostu.
mysle ze fajnie by bylo przeczytac np ktorego malarza polecaja forumowicze a ktorego nie.Moze cos w stylu opini jak na alegro???RANKING NIE PROFILU ALE USLUGI I FACHOWOSCI.
PODSUMOWUJAC
NORD TRRANSPORT p.BOGDAN ZAJAC
-jestem zaskoczony mile przewozem mebli do Polski.
-dowiezione w terminie jaki byl ustalony a nawet wczesniej.
-wniesione na czwarte pietro- grzecznosciowo ,tylko i wylacznie z inicjatywy tego pana
-bardzo mili ludzie
-cena ok(jak dla mnie oczywiscie bo zawsze sie znajda tacy ktorym bedzie zadrogo)
-naprawde polecam.
PS: odbieraja norweski numer nawet bedac w kraju ojczystym co przy innych przewoznikach (biznesmenach)okazalo sie nie mozliwe(chyba nie musza az tak ciac kosztow jak inni
-sprawdzilem
mysle ze fajnie by bylo przeczytac np ktorego malarza polecaja forumowicze a ktorego nie.Moze cos w stylu opini jak na alegro???RANKING NIE PROFILU ALE USLUGI I FACHOWOSCI.
PODSUMOWUJAC
NORD TRRANSPORT p.BOGDAN ZAJAC
-jestem zaskoczony mile przewozem mebli do Polski.
-dowiezione w terminie jaki byl ustalony a nawet wczesniej.
-wniesione na czwarte pietro- grzecznosciowo ,tylko i wylacznie z inicjatywy tego pana
-bardzo mili ludzie
-cena ok(jak dla mnie oczywiscie bo zawsze sie znajda tacy ktorym bedzie zadrogo)
-naprawde polecam.
PS: odbieraja norweski numer nawet bedac w kraju ojczystym co przy innych przewoznikach (biznesmenach)okazalo sie nie mozliwe(chyba nie musza az tak ciac kosztow jak inni