jasta102 napisał:
EVIL napisał:
w niemczech schab kosztuje 2 euro wiem bo siostra tam mieszka w Polsce 18 zł ,jak się jedzie przez Danię to tak wali odchodami ,że te świnie pierwsze by bez antybiotyków padły .
Jeśli schab się dobrze ubija to znaczy,że naszpikowany E
to samo przy wyborze mięsa ,ten duży różowy schab jest naszpikowany E.
taki ładny jest w tesko
w Norwegii schab kosztuje 45 koron i na pewno lepszy niż polski
ale szynka niemiecka to delicjozum
przy niej polska nie poleży, nie postoi
Szynka szwarcwaldzka (niem. Schwarzwälder Schinken) – rodzaj niemieckiej, surowej, wędzonej na zimno szynki wytwarzanej z udźców wieprzowych tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie Szwarcwaldu. To co nadaje tej szynce niepowtarzalny smak to specjalny dym używany do wędzenia, o którym stanowi specjalna mieszanka z szyszek, kolek i wiórek świerkowych. Po uwędzeniu szynka dojrzewa jeszcze 3-4 tygodnie.
Kategoria:Wędliny
Podkategoria:Wędliny wieprzowe, wołowe i mieszane
Nazwa:Szynka Szwarcwaldzka
Marka produktu:Kraina Wędlin - Specjały Europy
Masa netto:100 g
Producent:Abraham Polska Sp. z o.o. - Warszawa .........!!!!!!!!!!!
Strona WWW producenta
lub produktuwww.abraham.com.pl/
EVIL napisał:

Jeśli schab się dobrze ubija to znaczy,że naszpikowany E

to samo przy wyborze mięsa ,ten duży różowy schab jest naszpikowany E.
taki ładny jest w tesko

w Norwegii schab kosztuje 45 koron i na pewno lepszy niż polski
ale szynka niemiecka to delicjozum
przy niej polska nie poleży, nie postoi
Szynka szwarcwaldzka (niem. Schwarzwälder Schinken) – rodzaj niemieckiej, surowej, wędzonej na zimno szynki wytwarzanej z udźców wieprzowych tradycyjnymi metodami w specyficznym klimacie na terenie Szwarcwaldu. To co nadaje tej szynce niepowtarzalny smak to specjalny dym używany do wędzenia, o którym stanowi specjalna mieszanka z szyszek, kolek i wiórek świerkowych. Po uwędzeniu szynka dojrzewa jeszcze 3-4 tygodnie.

Kategoria:Wędliny
Podkategoria:Wędliny wieprzowe, wołowe i mieszane
Nazwa:Szynka Szwarcwaldzka
Marka produktu:Kraina Wędlin - Specjały Europy
Masa netto:100 g
Producent:Abraham Polska Sp. z o.o. - Warszawa .........!!!!!!!!!!!
Strona WWW producenta
lub produktuwww.abraham.com.pl/