Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Komorowski Obywatelem Świata - Norwegia

Czytali temat:
(185 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no
pierwszy Polak został nim oficjalnie
może pomału będzie więcej
"Jestem przekonany, że odzyskana 25 lat temu przez nas wolność będzie procentowała jak najlepszy kapitał w najlepszym amerykańskim banku" - mówił w Nowym Jorku polski prezydent. Nad ranem czasu Bronisław Komorowski odebrał nagrodę Obywatel Świata (Global Citizen Award) przyznaną mu przez Radę Atlantycką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
w tym amerykanskim banku to nie wolnosc ale 80% Polski juz jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
jasta102 napisał:

[i]"Jestem przekonany, że odzyskana 25 lat temu przez nas wolność będzie procentowała jak najlepszy kapitał w najlepszym amerykańskim banku" -

No zesz........ kto mu pisze te przemowienia !!!! Czyzby caly ten globalny kryzys nie zaczal sie od upadlosci amerykanskich bankow ?! Jak zwykle...... polska kompetencja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Makaryna napisał:
jasta102 napisał:

[i]"Jestem przekonany, że odzyskana 25 lat temu przez nas wolność będzie procentowała jak najlepszy kapitał w najlepszym amerykańskim banku" -

No zesz........ kto mu pisze te przemowienia !!!! Czyzby caly ten globalny kryzys nie zaczal sie od upadlosci amerykanskich bankow ?! Jak zwykle...... polska kompetencja

a to tak z radości bredził, że
już oficjalnie nie jest Polakiem, tylko obywatelem świata
chyba nigdy nie widziałaś jak ludzie się cieszą, gdy dostają jakiś niepolski paszport
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
to gdzie on kurwa teraz bedzie placil podatki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w Świecie
a niby gdzie ma płacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów