1 NOK
Witam, zlece transport z Oslo do Olsztyna ok 500 kg ... Prosze o telefon z wyceną Agnieszka 40591559
Witam, mam pytanie czy ktoś kto pracuje na stałe w Norwegii ubiegał się o wizę turystyczną do U.S.A ? Były problemy z dostaniem i czy można to było załatwić w NO czy trzeba było wybierać się do PL ? ...
Czy jest w Oslo dyskoteka pod nazwą Expresen ?
Marek Koszykowski
03-11-2013 18:49
Będąc w Posce miałem udar mózgu, od 2 miesięcyjestem na zwolnieniu lekarskim.Wszystkie papiery mam ok, nav otrzymał wszystko co chciał.Jah do tej pory nie otrzymałem żadnych pieniędzy z nav.Może ktoś ...
europejskiego kraju Dwa dziki sparaliżowały ruch samolotów na Lotnisku Chopina w Warszawie. Po około 30-minutowej obławie udało się wygonić nieproszonych gości z terenu lotniska. Jak ...
pati muzia
02-11-2013 21:13
Witam, szukam mieszkania do wynajęcia w okolicy Stavanger dla spokojnej pary. Mieszkanie mnie musi być duże. Może ktoś coś słyszał?
www.nrk.no/verden/karer-putin-til-verdens-mektigste-1.11329351 Jak widac nawet zachodnie media doszly do tego ze Slowianin jest najpotezniejszym czlowiekiem swiata. Laczy sie to rowniez z tym ze ...
Piszę artykuł o tym jak szukać zórz polarnych w Tromso i zastanawiam się, drodzy Polacy z Tromsdalen, jak to zrobić, żeby finansowo się nie zrujnować. Macie jakieś sprawdzone sposoby na tanie ...
oto przyszłość Narodu Polskiego, jego inteligencja, jego nadzieja urwa wasza mać juwenalia 2013 Kraków minionej nocy na ponad 380 wyjazdów karetek pogotowia w Krakowie około 200 interwencji ...
Show on Insomniafm : Solar System.014.Callisto www.facebook.com/events/687570954609182/ Show on InsomniaFm : Solar System / Every 2nd Monday of the month at 20:00 CET this podcast are full of ...
Witam,szukam osób z sarpsborga i okolic do wspólnego pośmigania na moto -drag star 650
Witam serdecznie Mam na imie Darek jestem kawalerem mam 27lat i jestem z Nowego Sacza. Od jakiegos czasu staram sie o prace w Norwegi, niestety jak narazie bezskutecznie , wysyłam CV gdzie sie ...
witam Jak w temacie, kupię opony najlepiej z felgami. opony 195/65/15 felgi ET18, rozstaw srub 4 x 108 telefon 96682208 pozdrawiam
Poszukuje osob mieszkajacych w brattvagu albo okolicach?
Poszukuję opiekunki do 2-letniej dziewczynki 3 razy w tygodniu poniedziałki środy i piątki od 8 do 17.30 zainteresowanych proszę o kontakt na priv i o podanie stawki . Praca od 20 listopada
Odsprzedam bilet lotniczy na 5 listopada Szczecin Kristiansand z przesiadka w Oslo (może być tylko do Oslo).Osoba dorosła ,wykupiony bagaż, cena biletu 640 zl odsprzedam za 450 zl .Kontakt 696941324 ...
Witam!!! Mam do was pytanie. 16 pażdziernika skończyło mi się 5- letnie pozwolenie na pracę, a w UDI zarejestrowałem się dopiero w pierwszym wolnym terminie tj. 7 styczeń 2014r. Teraz cały czas ...
wiadomosci.onet.pl/kraj/sensacyjny-sonda...mikke-w-sejmie/gc8t2 Cyzby wreszcie ludzie w Polsce zaczeli myslec chociaz 1 na 20stu? Juz niebawem ideolog kapitalizmu w Polskim Sejmie miejmy nadzieje. ...
witam czy ktos mieszka mmoze bergen a dokladnie w okolicy centrum niedaleko gdzies briggen, jestem tu sam i dobrze by bylo kogos poznac zeby nawet wieczorem bylo z koim pogadac i piwa sie napic
Czy ktos wraca pod koniec listopada samochodem do Gdanska ? Z okolic Bergen , Asane , Ytre Arny . Zalezy mi na zabraniu moich wlasnych rzeczy . Prosze o kontakt na priv . Bede bardzo wdzieczna .
wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-dla-rmf-f...prawiedliwosci/239yl Kolejny sondaz wedlug ktorego Nowa Prawica Korwina jest blisko 5 % o ile juz nie ma 5 % jak w innym sondazu. Lecz najbardziej ...
wiadomosci.onet.pl/religia/rosyjski-inde...iag-zakazanych/yhg8r Potrafia powiedziec nie ekstremistycznemu muzolstwu i maja poczucie wlasnej wartosci i dume z bycia Slowianinem. W przeciwienstwie ...
Witam, otóż jako nowy użytkownik forum mam pytanie do zmotoryzowanych członków forum. Chciałbym się zapytać czy ktoś posiada bilet 10 przejazdowy na trasie Nynahamn Gdańsk. Jestem zainteresowany ...
Zawsze trzeba zabrać jakieś pamiątki z wycieczki. www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/politi...yvegods-4146022.html
Witam, jak w tytule. Potrzebne pomieszczenie do wykonywania masaży (terapii itp.). Pomieszczenie będzię wykorzystywane : wtorki, czwartki, soboty. Jeśli macie jakieś miejsca to, proszę o informacje.
Czy ktoś z Was się orientuję jak są naliczane zwolnienia lekarskie? Chodzi mi dokładnie o okres trwania bo wiem można być na zwolnieniu chorobowym 12 miesięcy ale jak to jest naliczane. Byłam w tym ...
Witam! Chciałbym podjąć prace Norwegi jako kierowca autobusu. Mam chwilowo 3 miesięczne doświadczenie i rośnie gdyż jeszcze pracuje w zawodzie w Polsce znam Angielski na poziomie średnim, co ...
Witam, kupię opony zimowe z kolcami rozmiar 185/65/14, mogą być też 185/70/14 interesuje mnie wysyłka opon do polski
Siedzę w autobusie i czytam sobie Vonneguta i widzę jak trójka Cyganów wsiada i kupuje bilety u kierowcy (!!!) Czy ktoś też coś takiego widział?
Witam, mam do Was pytanie, zastanawiam sie nad wyjazdem do Norwegii na dłużej, jestem inżynierem z branzy Oil and Gas, wiec z praca nie powinno byc problemu. Bylem juz w Norwegii, raczej krotkie ...
Witam...mam dwa wolne miejsca z katowic w strone podhala konkretne Nowy Targ. Wyjazd dzis ok 23:55 godzina uzlezniona od londowania samolotu stv/katowice.kont.96815995 pozdrawiam...
Witam! Wozi ktoś ludzi na lotniska z Stord do Bergen? mój e-mail; lot32@wp.pl Szukam transportu samochodem do Polski okolice Małopolski a dokładnie do Nowego Sącza z Stord lub okolice.
Witam, Potrzebuje opon zimowych z kolcami 195/65 R15 mogą być używki w dobrym stanie. Czy w PL mogę gdzieś takie dostać w ogóle ?
Witam czy ktoś na dniach wybiera się samochodem do Polski ?? Proszę o kontakt .
Witam. Potrzebuje osoby która 26 października leci WIZZ-arem do Stavanger z Katowic. Mianowice siostra ma wykupiony bilet i bagaż , lecz ze względu na zagrożenie ciąży lekarz nie zezwolił jej ...
Hey Jak w temacie szukam koleżanek w Naerbo. Pozdrawiam i zapraszam na prv
Taki maly smieszny news na poprawienie humoru: www.adressa.no/nyheter/innenriks/article8508755.ece Wedlug tej najnowszej wiadomosci jeden z pasazerow ktorzy wybierali sie do Gdanska zaczal ...
Dream Team Poland ! znajdujcie na Facebooku i Like
Zastanawiam sie czy wydarzylo sie cos specjalnego wczoraj wieczorem ?? Dzis tego watku juz nie bylo, a szkoda bo to byl interesujacy artykul. Minister pracy wypowiadal sie ze Norwegia nie bedzie ...
Witam, Mam pytanie czy jest jakakolwiek możliwość załatwienia tax card będąc w Polsce tak zebym nie musiala leciec do Oslo po to tylko zeby pokazac swoj paszport i zlozyc formularz? Prace mam ...
Piszę tutaj, ponieważ nie mam absolutnie pojęcia co jeszcze mogę zrobić, a wydaje mi się, że inni polacy, żyjący tu jakiś czas mogą podpowiedzieć Jak wiadomo urzędy w tej kwestii nie są specjalnie ...
Witam wszystkich! Wraz z dziewczyną chcemy kupiliśmy bilety na lot z wrocka na lotnisko Torp wraz z powrotem tego samego dnia (lądowanie o 16, start powrotny o 21), tak po prostu mała wycieczka ...
Jestem studentką 5 roku psychologii i piszę pracę magisterską na temat pracy Polaków za granicą. Bardzo proszę o pomoc w przeprowadzeniu badań i wypełnienie ciekawej ankiety. Z góry wszystkim ...
Witam. Jak w temacie, PILNIE poszukujemy mieszkania Oslo i okolice, bo od 1.11 nie mamy dokąd pójść. Możemy wynająć mieszkanie nawet na miesiąc czy dwa razem lub osobno. Prosze tylko o paważne oferty ...
Janusz Swiergosz
22-10-2013 22:10
hej czy moglby mi ktos pomoc jak aktywowac tanie rozmowy do polski i po 1 kr w sieci my call,,, kupujac doladowanie world nadal place duzo za rozmowy i nie wiem jak to zmienic ...
Witam, czy ktoś może zna polskiego mechanika z Voss i okolic. Proszę o podanie namiarów. Z góry bardzo dziękuję. Desperaci z Polski !!!!!!!!!
Hejka wszystkim czy możecie ile bierze sie za sprzatanie hyty , dajmy na to 100 m2 ( sprzatanie i przygotowanie hyty na następnych gości) Z góry dzieki za hjelp
Potrzebuję namiary na kogoś kto przewozi paczki z Polski do Norwegi a dokładniej z Gdyni do Oslo .Wiem że kiedyś była taka opcja a czy jeszcze jest nie mam pojęcia .A może inny pomysł na ...
Witajcie. Mam problem. I zwracam sie do Was o pomoc. Mieszkam w Norwegii od pol roku.dostalam prace I w zwiazku z tym nie mialam problemu z dostaniem id norweskiego I moj synek takze dostal ten ...
Witam, Dziś uczestniczyliśmy w seminarium dotyczącym sytuacji Polaków w Norwegii, interesujące, ale właściwie nic nowego się nie dowiedziałem. Natomiast interesuje mnie jedna kwestia, mianowicie ...
Mam pytanko ma ktoś konto internetowe w handelsbanku a mianowicie czy by założyć ekonto trzeba udać sie osobiście do banku czy można złożyć wniosek przez strone banku za odp dziękuje
Wczorajszego wieczoru miałem okazje napic sie piany i pogadac z norweskim celnikiem. Podczas rozmowy poruszalimy sprawe przemytu,nie płacenia Vat-u,kombinacji z samochodami,etc.... Wykorzystując ...
Mam pytanko ma ktoś konto internetowe w handelsbanku a mianowicie czy by założyć ekonto trzeba udać sie osobiście do banku czy można złożyć wniosek przez strone banku