1 NOK
Słowo na niedzielę W piątek Jerzy Urban (dziennikarz, publicysta, redaktor naczelny tygodnika "Nie" wrzucił do internetu film, na którym pali szal Polski, a więc jej barwy. Czekaliśmy na ...
praca przy stolarce w norweskiej firmie praca na stale wynagrodzenie 240kr na godz. jezyk norweski wymagany. miasto stavnger. telefon 40311798. do 2013-08-27
Czy jest w regulaminie forum, jakiś zapis odnośnie pisania po spożyciu alkoholu? I jakie sankcje karne grożą za takowe nadużycie? ...tak tylko sobie myślę
Usuniety Profil
24-08-2013 21:23
Za granicą każdy z nas jest ambasadorem RP "- zaapelował w kolejnym wpisie minister spraw zagranicznych. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Radoslaw...c.html?ticaid=1112ec
Witam wszystkich na forum! W przyszłym tygodniu przystępuje do norweskiego kursu bhp z Adecco w Szaflarach, mam zostać zatrudniony w charakterze zbrojarza w okolicach Bergen. Czy jest ktoś kto mi ...
" Komunizm to byl moj ustroj." Czyje to slowa ? Kto tak uwazal? Instytut Pamięci Narodowej zidentyfikował kolejne szczątki bohaterów, których pogrzebano na warszawskiej ...
W nocy z 03.08 na 04.08 skradziono mi auto...z Sinsen. (OSLO) w godzinach 23.30 - 9.00 OPEl Vectra B '97, kolor granatowy, z b.dużym boksem na dachu (biało/szary) DH 94803 Ktokolwiek ...
cześć.mam troche złomu do oddania i szukam jakiegoś skupu w bergen lub okolicach.Czy macie jakieś namiary na takie miejsce.Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Hej.nie znacie moze jakiegos mechanika w haugesund.mam problem z corsa 1.0 12v odpala pochodzi 10min troche sie nagrzeje i potem nie chce odpalic musze odczekac z godzine i znowu chwile pochodzi ...
ludzie ja nic nie rozumiem ...w polsce wszystko pada na pysk...a korona leci w przepasc ...co to jest...?/
Witam prowadze salon strzyzenia psow w polsce i mysle o otwarciu placowki w norwegi. Jakie oplate oprocz czynszu beda na mnie czekac ze strony panstwa norweskiego ? Pozdrawiam
Jak myslicie, czy oceny na forum maja jakas wartosc? Probuje doszukac sie jakiejs terorii, algorytmu, badz sensu przyznawania ocen, ale nie widze go.
Hej Poszukuje ksiazki 50 twarzy Greya, chetnie odkupie lub wypozycze, w jezyku polskim lub angielskim (norweskiego jeszcze nie znam na tyle zeby sie podjac wyzwania )
naszeblogi.pl/40411-krotki-poradnik-jak-...p;utm_campaign=blogi
szukam kobietki na zastępstwo , sprzątanie około 2 godz dziennie praca w godzinach wieczornych zast. od 20 września do 15 pazdzier więcej info na priv
Hitler miał rację, że chciał Polaków zamykać i zabijać w obozach koncentracyjnych, nadają się tylko do roboty i trzeba nad nimi cały czas stać z batem ….” To jest cytat, czy to może powiedział ...
BiZi Z Wlochaczewa
19-08-2013 18:27
Szukam pokoju do wynajęcia od września w Oslo lub okolicach. Może ktoś coś słyszał lub ma akurat wolny )))
Witam,wie ktos moze o wolnym pokoju do wynajecia w Drammen dla mlodego chlopaka??
Witam serdecznie Do wynajęcia mieszkanie w Rykkinn w domu prywatnym sypialnia+pokój z aneksem kuchennym+łazienka 8500nok+prąd,i dwa miesi.depozytu. Mieszkanie do wynajęcia dla1,2 osób bez dzieci ...
Witajcie. Byłem ostatnio w Polsce i w drodze do Norwegii zawitałem do mojej znajomej do Szczecina. Przerażony byłem tym co u niej zobaczyłem. Jest samotną matką wychowującą 6-letnie dziecko, a z ...
Witam, W połowie września przyjeżdżam do Norwegii, konkretnie do Oslo w poszukiwaniu pracy, zamierzam spać pod namiotem przez cały ten czas tj. tydzień. Oczywiście byłem na stronach internetowych ...
Tak jak w temacie mam mały dylemat. Proszę o odpowiedz, z góry dziękuje . czy w Norwegii można jeździć skuterem we dwóch???
Witam. Mam pytanie odnosnie zasilku chorobowego. Jestem na zwolnieniu lekarskim na terenie polski od maja i do tej pory nie otrzymalem zadnej decyzji z NAV-u w tej sprawie,a mialem ja otrzymac 2 ...
Wybralismy sie pod wieczor na okonie na nasze ulubione miejsce w Romeriksåsen i jak wysiadlam z samochodu, to bylo tylko "o jesssuuuuu" Skalniak na to "Polacy nie lowili tu od 2 ...
alexkawa napisał: w telewizji mowia, ze zmarl taki Pan Sławomir Mrozek. moze w ramach pomocy zrozpaczonej malzonce oraz wbrew obiegowym mitom, ze Rodak Rodakowi wilkiem, pomozemy jej zbudowac - ...
witam wszystkich jestem z polski i oboje z mężem nie pracujemy mamy dwie córki od trzech miesięcy nie możemy znaleść pracy nasza sytuacja jest bardzo ciężka jeżeli znajdzie się osoba która nam ...
Chciałbym sprecyzowac pewną sprawe,..... jesli ktos sie z takową zetknął. Domniemam że napewno. W NAV ie udzielono mi informacji że,... po urodzeniu dziecka przysługuje mi wolne do 2 tygodni. Za ...
chodzi mi o jakąkolwiek pomoc w znalezieniu pracy ja mam doświadczenie na produkcji , jako sprzątaczka zresztą jakąkolwiek prace , chcemy tylko oby nasze córki godnie żyły przynajmniej one .pozdrawiam
Witam, Mam do wynajęcia pokój 9m2. Od września, w mieszkaniu 2pokojowym, koło centrum Oslo (Sagene, Bjølsen). Cena 4500NOK + prąd co 2-3 miesiące ok. 200NOK, internet w cenie + depozyt za dwa ...
Czyli dzien w ktorym brudny socjalista zostanie wyrzucony ze stolka premiera! A oto najnowsze wyniki przedwyborczych sondazy: politisk.tv2.no/spesial/partibarometeret/maalinger/10533/ I ...
Witam wszystkich, Kieruje pytanie do zorientowanych: Czy student poszukujący pracy tymczasowej może zarejestrować się w norweskim urzędzie pracy? Pytam się dlatego, że Nav prowadzi ciekawe ...
Wiitam, czy ktos wie gdzie i u kogo mozna zalatwic kurs przedmalzenski w oslo lub okolicach?? lub gdziekolwiek w norwegi ? potrzebuje tego jak najszybciej. Wiem, ze w oslo w kosciele sw olafa ...
witam, bede miala w nastepnym tygodniu kontrakt.zarejestrowalam sie w udi.mam termin na 2 wrzesnia.i co teraz? mam 7 letnie dziecko. czy bedzie moglo isc do szkoly w sierpniu? jestem samotna matka, ...
Jestem 2 dzien w Norwegii i zastanawiam sie czemu jak przejezdzam autem to jakis zielony krzyzyk sie wyswietla. czy musze na niego najechac i sa za to jakies punkty promocyjne?
Dzień dobry! Mój mąż niedawno wyjechał do Norwegii do pracy w okolice Bergen. Chcę wysłać mu paczkę i nie wiem czy wszystko co chcę w niej umieścić jest dozwolone do przewozu. Chciałabym prosić ...
Szukam uczciwego dostawcy paczki do Stavanger. Mozecie mi kogos polecic ?
no i juz mamy ,jak przewidywalem ,teraz beda oskarzac POLSKE o wywolanie drugiej wojny swiatowej i holokaus i obrucenie Niemiec w gruzy ...
SECRET LASHES to przede wszystkim wyłączny dystrybutor firmy "BLINK Lash Stylist", która jest światowym liderem w dziedzinie produktów do przedłużania i stylizacji rzęs. Centrum ...
Witajcie Zna ktoś cenę tony żółtego piasku i całego drzewa ?
Przeprowadzam sie z rodzina do Norge pytanie brzmi co kupic w polsce aby przygotowac dzieci do szkoly. Dzieci to chlopcy 7 i 13 lat.
Kto ladowal eu-pakken kupilem to jak zawsze dostawalem 200 minut do poland i 200 kr na koncie teraz bez grosza jestem mycall nie chce nawet pszeciesz bralem to co zawsze i dostawalem cos sie zmienilo ...
Wiec tak jak kupilem mycall eu-pakken za 200 nok to powinnem dostac 200 nok tez , czy nie?-.- bo ja nie dostalem
Od jakiegos czasu obserwuje ruch uliczny i zastanawiam sie jakbyscie zareagowali aby wyegzekwowac swoje prawo. Sytuacja czesto spotykana - dwa samochody z naprzeciwka na jezdni dwupasmowej lub w ...
co za tragedia moto.onet.pl/24-tony-piwa-rozlalo-sie-po-autostradzie/xrb0p
no i trafilo mnie...mam zapalenie ucha...boli jak skurw......poszedlem do lekarza i dostalem cudowny lek na wszystko czyli Paracet... znacie jakies domowe sposoby??? zwariuje.....napieprza jak ...
Witam,mam do wynajecia pokój w dzielnicy Grorud,czynsz to 4.000 nok + prad bez kaucji..
Witam wiecie gdzie dokladnie dzis i jutro jest tractor pulling w Bryne jest jakas stonka co mozna bilety kupic ? wie ktos co st na ten temat szukalem u wojka google ale slabo
kurierwilenski.lt/2012/06/11/kolejny-nap...%80%9Epolonii-wilno/ Po środowej napaści na kibiców „Polonii” w Wilnie policja nikogo nie zatrzymała, a następnego dnia wydała komunikat, że bójka nie ...
hej pisze z zapytaniem gdzie w Norwegi mozna trenowac lekkoatletyke chodzi mi glowie o region Hamar , lillehammer , gjovik , brumunddal o te rejony mi chodz oczywiscie Nes tez : ) czekam na odp.
Dostałam dzisiaj pismo z przedszkola do podpisania żeby wyrazić zgodę na wizytę psychologa do mojego dziecka bo niby maja z nim jakieś problemy nie będę sie tu rozpisywać, ale miej wiecej chodzi o ...
Ura, ura, ura, Czapajew gieroj, Za rodinu, Za Stalinu, na boj, na boj, na boj, ... ... mat', my kulturnyj narod, My Germańców nie boimsia, my wsiegda idiom wpieriod Kagda ja był ...
Blisko 58 tys. osób, w tym 500 duchownych, zebrało się na Stadionie Narodowym w Warszawie na rekolekcjach z charyzmatycznym katolickim kaznodzieją z Ugandy Johnem Bashoborą. "Gdyby w trakcie ...
gdzie w Oslo lub w poblizu mozna kupic talerz satelitarny 90 cm?? nie chce shitu z Biltemy tylko cos pozadniejszego....i unikam sklepow internetowych... jestem klientem typu "macant", ...
Witam. Bardzo pilnie potrzebuje karte do telefonu z norweskim numerem. Jesli ktos przyjezdza/przylatuje do PL do poniedzialku wlacznie i moglby mi przywiez takie cos to prosze o kontakt. Oczywiscie ...