Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

dziewczyna w ciaży a norwegia - Norwegia

Czytali temat:
Sylwia Kosinska Katarzyna Szczepaniak anszafr (935 niezalogowanych)
8 Postów

(mannnone)
Wiking
Witam serdecznie. Prowadze wlasna jednoosobowa dzialalnosc w norwegii od pazdziernika zeszlego roku. w polsce mam dziewczyne, ktora jest w ciazy. mozlwe jest uzyskanie jakis swiadczen badz platnego urlopu tacierzynskiego ? dodam ze nie wchodza w gre narodziny dziecka w norwegii badz wychowywanie go tutaj. prosze o porady. jesli taki temat byl to przepraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a kogo podejrzewasz, że jest ojcem tego płodu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(mannnone)
Wiking
a chcialem dopisac ze tylko oczekuje sensownych odpowiedzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
mannnone napisał:
Witam serdecznie. Prowadze wlasna jednoosobowa dzialalnosc w norwegii od pazdziernika zeszlego roku. w polsce mam dziewczyne, ktora jest w ciazy. mozlwe jest uzyskanie jakis swiadczen badz platnego urlopu tacierzynskiego ? dodam ze nie wchodza w gre narodziny dziecka w norwegii badz wychowywanie go tutaj. prosze o porady. jesli taki temat byl to przepraszam.

Tak, jak sie dziecko urodzi, to bedzie, jak najbardziej mozliwe, uzyskanie zasilku rodzinnego na dziecko, pod warunkiem, ze bedziesz w Polsce zameldowany razem z dzieckiem. To tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mannnone napisał:
a chcialem dopisac ze tylko oczekuje sensownych odpowiedzi...
z wzajemnością
to jaki widzisz dalszy sens tej znajomości ze swoją dziewczyną?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
mannnone napisał:

i co teraz będzie?
Twoja dziewczyna nie bedzie zadowolona ze tak mało kasy dostaniesz..... jak wogóle coś będzie

Musisz się ożenić, bo inaczej jeszcze bykowe musisz dopłacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sensownie będzie wrócić do Polski i być razem z dziewczyną i dzieckiem
i tam budować dla nich dobrobyt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Następne szczęście na odległość. Dużo musiałeś pisać, że teraz jest w ciąży. Nie mogłem się powstrzymać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(mannnone)
Wiking
dla waszej wiadomosci wiekszosc roku spedzam w domu i buduje z dziewczyna dobrobyt.
mam jeszcze jedno pytanko. jak naliczaja stawke wyplaty za urlop tacierzynski? chodzi mi o to jaki okres biora pod uwage w wyliczeniu. dzieki za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Teściowa wie?

...ale afera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj