1 NOK
hej proszę o pomoc w temacie kontraktu z osoba u której się sprząta . Jak taki kontrakt wygląda i czy jest potrzebny numer personalny do podpisania takiego kontraktu . Dodam że to jest osoba ...
Martyna Gwis
09-12-2013 10:22
musze wynająć garaz ponieważ chcem naprawić samochod a nie mam gdzie ma może ktoś
Michał mi$
08-12-2013 20:35
Witam , poszukuję osoby która upiecze ciasta na święta typu : sernik , tiramisu , makowiec itp . najlepiej z okolic Ytre Arna , Indre , Asane . Proszę o kontakt : 93977237
mam tu na myśli Mameda Chalidowa i Aslambeka Saidova że reprezentując barwy Polski pokazujecie całemu światu, że Polak nie służy na ringu jedynie do bicia po ryju
jak w temacie - i czy w ogóle wolno wysłać piwo np. 4 puszki w paczce ?
j.w poszukuję osoby która, w najbliższym czasie jedzie samochodem z okolic śląska.... chodzi o zabranie przesyłki.....
Siemka Opisze ktos jak taka praca wyglada przy kontroli osobistej? Jakie kwalifikacje trzeba posiadac? Sikkerhetskurs wystraczy? Umiem biegle norweski i angielski. Oprocz wstawania rano o 4 i ...
Witam. Jak wycofać ogłoszenie z forum?
Witam w skrócie przedstawie sytuację : mam do sprzedania samochód i zgłosił się do mnie chętny zakupem ale chce go wziąć na raty i nie wiem co zrobić. Bo wiadomo jak każdy normalny człowiek obawiam ...
20 XII jade na lotnisko Torp mam miejsce w samochodzie jak by ktos chcial to pisac na priv wyjazd 05.00 - 05.30 z Røyse / Vik ew Hønefoss
Witam, Nie bardzo się orientuję jak to tutaj w Bergen czy w ogóle w Norwegii działa, a jestem zaineteresowana sprzedażą i/lub przekazaniem nieodpłatnym mebli, AGD i in. elementów wyposażenia ...
Iwona Topalović
02-12-2013 16:36
Taką oto wiadomość otrzymałam na prywatną skrzynkę: Wiadomość od : Derci 9 Listopad 2013, 01:29 Usuń wiadomość Przenieś do archiwum Dobry wieczor, przepraszam, ze pytam, czy bylby Pani ...
www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10148127
Orientujecie się która stacja w Norge pokazuje NHL?
Witam. Szukam transportu z okolic Oslo do małopolski dla dwóch osób w terminie 20 grudnia 2013 r. tel: 46217090
Mam pytanie do ludzi z Rogaland- jaki jest adres tej "wystawki" mebli na Forusie???
witam czy ktos z was ogląda polskie seriale w norwegi? moze ktos podeśle jakis link.
czy wie ktoś jak to wygląda ze zdjęciami z fotoradarow i przepływem informacji międzynarodowej dostałem zdjecie i to maly problem jest akurat ale nie mam dokumentów gdzies przepadl mi portfel i teraz ...
mateusz kregiel
01-12-2013 18:12
coraz bardziej sytuacja przypomina Libie
Na wstępie chciałem przeprosić za żart z tytułem,wzorowałem go na tych kretyńskich tytułach w Interii czy innym onecie-to portale pisane przez kretynów i dla kretynów,wchodze tam tylko po to żeby ...
Witam. Czy ktoś kiedyś natrafił na jakieś informacje odnośnie transportu paczek z okolic Piotrkowa Trybunalskiego lub Tomaszowa Mazowieckiego (ewentualnie Radomia) do Oslo? Potrzebuje jakieś ...
witam chciałbym się poradzić czy warto teraz sprzedac koronę po takim kursie tak szczerze mówiąc nie spieszy mi się na chwilę obecną czy poczekać do przyszłego roku
Na ulicach Warszawy narodzila sie nowa swiecka tradycja. www.gala.pl/newsy/edyta-gorniak-przyszla...acu-zbawiciela-13176
Witam moje pytanie czy ktos wysylal paczki z Norwegi do Polski lub korzystal z uslug przewozowych tej firmy ktora oglasza sie na Mojej Norwegi ??????? Dodam ze moja paczka ktora przekazalam juz 10 ...
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15041755.html Sikorski juz przeprosil?
zaczynają masowe media ujawniać historię Polski tym razem tę prawdziwą co prawda jeszcze poważne przekłamania Pięć dni później w Zakopanem, przed bramą FIS udekorowaną nazistowskimi flagami ze ...
dość już prześladowań największej mniejszości w Norwegii dość straszenia odebraniem zasiłków na dzieci w Polszy, brakiem darmowej nauki języka norweskiego, koniecznością oglądania ciapatych na ...
Opieka na dzieckiem, osobą starszą, sprzątanie, gotowanie , w pełni dyspozycyjna szczegóły możemy dogadać na priv Pozdrawiam
Witam serdecznie. Planuje wyjechac do Norwegii jestem po liceum i nie mam zadnego zawodu na papieze poniewaz wszystko robilem w polsce na czarno.... lecz mam doswiadczenie w budowlance, ...
Prosilbym o kontakt Strzyzenie , pielegnacja , modelowanie moze i farbowanie.
Hej wszystkim! Czy ktos z Was jest psychologiem? Czy ktos zna psychologa, ktory mowi w jezyku polskim i mieszka w Norwegii? Pozdrawiam Kasia
Hej, jestem ciekawa czy sa to jacys nauczyciele pracujacy w zawodzie lub tez nie. Chcialabym poznac wasze historie. Piszcie, pozdrawiam
Katarzyna Jakubowska
26-11-2013 21:01
Witam wszystkich, Poszukuje osoby ktora pomoze (oczywiscie odplatnie) przetlumaczyc testy na egzamin mysliwski z norweskiego na polski. przykladowy test mozna zobaczyc na www.jegerproven.no ...
W kwietniu Niemcy, Wielka Brytania, Holandia i Austria zwróciły się w liście do irlandzkiej prezydencji z prośbą o bardziej skuteczne sankcje za nadużywanie swobody przepływu osób przez "pewnych ...
Witam mam takie pytanie być może już gdzieś temat był ale mam wielką prośbę o pomoc! Jak po norwesku jest odrobaczenie psa ponieważ wszędzie szukam i nigdzie nie mogę tego znaleźć czekam na ...
Witam Od pewnego czasu zamierzam wyjechać do Norwegi. Z zawodu jestem Technikiem usług fryzjerskich i aktualnie pracuje w zwodzie. Chciałabym się dowiedzieć coś więcej na temat pracy w salonie ...
Witam. Może ktoś potrafi wyliczyć ile byłoby cła(opłat) za volvo 940 z 1993 roku i za volvo V70 z 2000 roku
Czeska kontrola weterynaryjna podczas trwającej przez trzy dni inspekcji 313 próbek w 25 znalazła istotne uchybienia. Większość zakwestionowanego drobiu pochodziła z Polski. W pięciu przypadkach były ...
Minister obrony podpisał z Niemcami umowę o zakupie 119 używanych leopardów za blisko miliard złotych. Czołgi mają szybko wzmocnić polskie siły pancerne. 105 sztuk Leo w wersji 2A5 i 14 nieco ...
Witam Jak w tytule poszukuję medalika z łańcuszkiem który mi zaginął jakiś czas temu. Jakiś czas temu zostawiłęm medalik w domu i mój współlokator zabrał go i wziął sobie na dyskotekę. PO ...
Stop dla łańcuszków podwykonawców na polskich projektach budowlanych. fundacjaprawbudowlanca.pl/aktualnosci/13...ojektach-budowlanych
gdzie? oczywiscie w Gdansku pijane norwegi sie uchlaly wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/gdansk-6-5...lampki-koniaku/mw5xs
Dostałem po 8 miesięcznym czasie pracy w firmie budowlanej wypowiedzenie z pracy miesięczne które kończy się 28 listopada ,chciałbym się dowiedzieć czy należy mi się wraz z ostatnią wypłatą ferie ...
mam już dość roboty Pokój o powierzchni 12 metrów kwadratowych z łazienką, telewizorem i lodówką, ogólnodostępna kuchnia, ogromna sala gimnastyczna wraz siłownią, biblioteka oraz park, gdzie można ...
Witam, Pracuję jako pedagog w jednym z norweskich przedszkoli. Mam za zadanie zorganizować wycieczkę pedagogów do Krakowa, żeby m.in. odwiedzić dwa polskie przedszkola. Nie znam Krakowa, ani żadnego ...
don wasyl
21-11-2013 22:37
kilka osób uważających się za tych kulturalnych Polaków, przeważnie pedagogów z Polski, czy magistrów od czegoś, przejawia oburzenie, że do serialu o Polakach wzięto prostych ludzi słuchaj hołoto po ...
Witam serdecznie. Czy aby dokonac przelewu z norweskiego konta bankowego na polskie konto bankowe, musze posiadac jakis specjalny rachunek walutowy? Czy wystarzy przeslac normalnie korony za pomoca ...
w pl allegro.pl w norge finn.no A jaka strona w szwecji, gdzie mozna znalezc to samo co na np: na finn.no ?
Szukam taniego pokoju do wynajęcia w oslo
Witam, pilnie poszukuję Polaków - najchętniej mężczyzn lub rodzin - do nowego programu TV. Program jest na licencji hiszpanskiego przeboju telewizyjnego "Madrilenos por el Mundo" stacji ...
"Kretynów należy bojkotować" - w tak niewybrednych słowach do bojkotu polskich towarów wzywa nacjonalistyczna rosyjska partia Rodina. Zdaniem jej członków, Polacy to rusofoby, czego ...
Szanowni Państwo, 5 sierpnia bieżącego roku, w Norwegii, w tunelu Gudvanga doszło do pożaru, w wyniku którego hospitalizowanych zostało kilkadziesiąt osób. Media poinformowały, że najpierw ...