Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski patryk kowal ON Tamten Tomasz Nowy (2637 niezalogowanych)
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Ponura_Panda napisał:
balum napisał:
Ku.wa! ponad 70mln wyświetleń!
Kto to? co to? co to ku.wa jest?
I tu można wyciągnąć jeden wniosek-na ch.j ludziom studia,stanowiska,pieniądze,udawanie mądrych,roztropnych czy inteligentnych-jak prawie każdy z nich po dwa razy wchodził na to to.

Znaczy ludziskom nie potrzeba nic więcej-tylko 12h w fabryce codzień,byle sobota wieczór była wolna do szaleństwa z gorzałą,disco z pola i golf III.
Uko,tak też widać trzeba traktować prawie wszystkich dookoła.

...a na dodatek ostatnio śpiewałem to na karaoke a i jeszcze był Biały Miś hehehe
a teraz na poważnie: czy muzyka której słuchasz czyni z ciebie kmiota czy ętelygęta ? Czy są jakieś kryteria w tym temacie? Czy np. Astor Piazzola lub Samuel Barber to dobrze, ale nie do końca bo to jednak komercha i często to grają , o tych wszystkich szarpidrutach i metalach nie wspomnę bo to przecież sataniści i jedzą koty. Rammstein i Oomph!!! - naziści bo śpiewają po niemiecku, no i rap... bezrobotne, zbakane, plujące, sterczące przed blokiem... techno, trance - ćpuny, oczy jak pokemon, naspeedowane to takie... czego tu słuchać???
[b][size=4]...tyle w temacie oceniania ludzi po ich gustach muzycznych

Dokładnie, Kowalski.
Poza tym kicz może być tak kiczowaty, że aż pociągający. Kwestia nastroju, dystansu i poczucia humoru. No ale, gdy komuś poczucie humoru sprowadza się do opowiadania dowcipów, to wtedy problem jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a od kiedy to kropka zastepuje akapit
Powstaje jakaś miałka, byle jaka,popowa papka!
to zdanie nie jest nosn ikiem nowej informacji ,ale kontynuacja informacji zawartej w zdaniu poprzednim

Powstaje jakaś miałka, byle jaka,popowa papka!No i tworzą się jakieś koszmarne Dody, tudzież wytwory DODOPODOBNE no i nasz narodowy skarb disco polo!

widzisz ze tu brakuje czegos wczesniej nie sa to zdania ktore moga istniec samodzielnie
jako wyrwane z kontekstu

no ale jesl dla ciebie takie totalne beztalencie jak doda potrafi spiewac ,to jestes na przeciwnym biegunie pojmowania swiata muzyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
kowalsky napisał:

Dokładnie, Kowalski.
Poza tym kicz może być tak kiczowaty, że aż pociągający. Kwestia nastroju, dystansu i poczucia humoru. No ale, gdy komuś poczucie humoru sprowadza się do opowiadania dowcipów, to wtedy problem jest...

Zawsze bylam przekonana, ze poczucie humoru jest przydatne w odbiorze i ocenie piosenki satyrycznej, a nie wydaje mi sie zeby "Ona tanczy dla mnie", czy "miauczenie" Dody mozna bylo do tego zaliczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patim napisał:
a od kiedy to kropka zastepuje akapit
Powstaje jakaś miałka, byle jaka,popowa papka!
to zdanie nie jest nosn ikiem nowej informacji ,ale kontynuacja informacji zawartej w zdaniu poprzednim

Powstaje jakaś miałka, byle jaka,popowa papka!No i tworzą się jakieś koszmarne Dody, tudzież wytwory DODOPODOBNE no i nasz narodowy skarb disco polo!

widzisz ze tu brakuje czegos wczesniej nie sa to zdania ktore moga istniec samodzielnie
jako wyrwane z kontekstu

no ale jesl dla ciebie takie totalne beztalencie jak doda potrafi spiewac ,to jestes na przeciwnym biegunie pojmowania swiata muzyki

Jeszcze trzyma co?

Zapytaj autorki niech ci napisze co miała na myśli ....

poza tym Rammstein jest w pyte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
brak pewnosci co do swojego stanowiska usilujesz zagluszyc nedzna proba dyskredytacji przeciwnika
bo jak wytlumaczyc te bezpodstawne insynuacje i osobiste wycieczki

nie kazdy Polak to pijak i zlodziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patim napisał:
brak pewnosci co do swojego stanowiska usilujesz zagluszyc nedzna proba dyskredytacji przeciwnika
bo jak wytlumaczyc te bezpodstawne insynuacje i osobiste wycieczki

nie kazdy Polak to pijak i zlodziej

Ja swojego stanowiska nie zmieniłem i jestem go pewny, więc to ty insynuujesz.

Gdzie napisałem że jesteś złodziej.... widać masz coś na sumieniu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
bo kazdy zlodziej to pijak

o piciu tez nie pisales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Ktoś tam pytał o odbiorców

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Mistrzem słowa nie jestem. Przeczytałam jednak ponownie swój wpis. Styl cudowny nie jest, ale uwagi patima są śmieszne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok