1 NOK
www.nrk.no/ostafjells/vestfold/_-mann-ar...r-skyting-1.11247612
Znajdz roznice
pati muzia
17-09-2013 18:14
fakty.interia.pl/historia/news-74-roczni...a-polske,nId,1027688
Anders B
17-09-2013 13:05
www.dagbladet.no/2013/09/17/nyheter/poli...pa/samfunn/29308913/ Autor odnosi sie do problemu braku programu integracji w Norwegii dla pracownikow ze Wschodniej Europy. Jesli nie nastapia zmiany ze ...
witam serdecznie, Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Dostalem pismo z NAVu ale nie mam pojecia czego oni ode mnie chca. Jezeli ktos bedzie tak uprzejmy i moze mi pomoc w przetlumaczeniu tego, o co im ...
witam jak w tytule szukam pracy w larvik
330 rocznica bitwy pod Wiedniem
Witajcie czy sa moze w Norwegii w rejonie OStfoldu schroniska dla psow?? Bardzo chcialabym przygarnac jakas psinke lecz niestety nie wiem gdzie jej szukac...
Antoni Perez
14-09-2013 19:20
czy ktoś wybiera sie do Londynu 15 października na mecz Anglia Polska ???? Właśnie zakupiłem bilet i chętnie dołączył bym to jakieś grupy pozdr
Kretyn? wyborcza.pl/1,75248,14594045.html
koledzy gdzie moge dostać lampe i kierunkowskaz do volvo v 40 może jakiś szrot w okolicach bergen
En norsk 45-åring utpekes som hovedmann. www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Her-er-...31.html#.UjHPw9LOFD0 strach dzieci z domu wypuscic
koledzy szukam pomocy potrzebuje części do volvo v40 w okolicach bergen lampa, błotnik, zderzak i kierunkowskaz bardzo proszę o pomoc
Nie dajmy sie zwariowac temu dniu.... wiec zacznijmy od piosenki Milego dnia zycze Wszystkim
Polska Akcja Humanitarna to organizacj terrorystyczna wiadomosci.onet.pl/swiat/izraelski-sad-z...pracownika-pah/rv1s0
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,14591645.html
Mam pytanko moze ktos tez byl w takiej sytuacji i mi podpowie co zrobic. Pracuje w prywatnej firmie 3-osobowej. Dostaje stala pensje miesieczna. Pracuje od 8-16. Ale chcialabym otworzyc firme ...
czesc ! zwracam sie z posba do was o przyblizenie mi mniejwiecej jak mozna znalesc prace w norwegii,potrafie co nieco w budowalance mam uprawnienia na wozki widlowe i porozumiewam sie w jangielskim i ...
Szukam znajomych w Oslo W temate : handel w Norwegii
coś się ostatnio naukowcy odwracają od teorii ewolucji jak tylko mogą jeszcze śwańcom brak jednak odwagi, aby oficjalnie się przyznać, że to była jedna wielka ściema i pora wracać do Bozi Zdaniem ...
Witam tak jak w temacie poszukuje instytucji socjalnej.Jak się ona nazywa?Gdzie ona się znajduję w Oslo?
Anna Bak
10-09-2013 16:03
www.oslo.kommune.no/tjenester/helse_og_velferd/sosialtjenester/
witam czy jest w norwegi taki srodek albo zamiennik i jak sie nazywa jesli jet_ ? A. ŚRODEK DO USUWANIA STARYCH POWłOK Środek na bazie rozpuszczalnika węglowodorowego NIE ZAWIERAJĄCY CHLORKU ...
Wiecie moze czy mozna w norwegii poruszac sie crossem po gorach ,lasach ,drogach , czy na cross potrzeba prawo jazdy na motor jesli chcemy jezdzic poza torem zamknietym?
Hej zakładam nowy watek bo nic przydatnego nie znalazłam Mieszkam z mężem w Norwegii on tutaj jest ponad dwa lata i auto jest na niego., z tego co wiem on już tym autem nie może jeździć. Mam pytanie ...
Jesli tak, to uwazajcie,zeby za bardzo nie dac sie wciagnac,bo skutki sa fatalne: ggozdawa.salon24.pl/532353,innosc-nadala
Zna ktoś kogoś kto robi tatuaże w Oslo.... Prosze o szybką odpowiedz!!
nacpany z szabelka poluje na losia Polak ? gdzie tam NORWEG www.dagbladet.no/2013/09/07/nyheter/elgjakt/narkotika/29135225/
Witam. Właśnie zabukowałem bilet do Amsterdamu od 1go do 3go listopada w NORWEGIAN z Gerdermoen - koszt ok. 800NOK + hostel na miejscu i zabawa i zwiedzanie. Pomyślałem,że fajnie by było gdyby ktoś ...
Hej, Gdzie w Bærum wyrzucamy styropian?
Mam proste pytanie czy jako 15-latek moge mieć prawo jazdy?? i jaki jest średni koszt??
hej poszukuje prywatnego nauczyciela 2 lub 3 razy w tyg niva 2 i niva 3 w rejonie sarpsborg fredrikstad, rakkestad, moss.pilne
...te wszystkie gnidy,ktorym nie podoba sie krytyka,policyjnego panstwa pt: kongerike norge. caly czas,sie tutaj udzielaja? przeca te wszystkie ...te wszystkie swinie,ktorym nie podobaja ...
markus d
07-09-2013 19:25
Witam wszystkich rodaków.Mam pytanie.Czy m.acie adres lub nr.telefonu lub jakieś namiary na skup złomu w Bergen lub okolicy.Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.
Witam, mam pytanko.. Czy mozna gdzieś oddać, zostawić stare lóżko, jakies wystawki czy cos podobnego w oslo lub okolicach, nie mówie o wysypisku śmieci bo tam trzeba zapłacić.. a nie sądze by ...
Witam mieszkam w okolicy stavanger i od jakiegos czasu slychac o grupie polakow ktorzy nachodza domy czy to prawda ? Czy ktos mial z tym stycznosc. Pozdrawiam forumowiczow
Mam pytanie: Jaki potrzebuje formularz aby dostac rodzinne na dziecko jsk skonczy 1rok za wszystkie odpowiedzi dziekuje ...
oto jak premier Brytani otpiera domniemane pomowienie Cameron przypominał rozliczne zasługi swego kraju. Wielka Brytania "pomogła oczyścić Europę z faszyzmu, znieść niewolnictwo, wynalazła ...
znalazłem miejsce do gry. przy "Rommen School and Cultural Center" znajdują się 2 boiska do plażówki. chętni?? przebudowa metra - z Sinsen autobus zastepczy 5C w kierunku Vestli. Najlepiej ...
jakim trzeba byc lewakiem zeby stosowac podwojne standarty za to samo Polakow szkalowac a norwegow chwalic
da sie zlożyc konto bez paszportu
Bonus 50$ za poddanie wieczoru !!! Bravo Piotrek , jesteśmy dumni !, Warto było czekać do 2 w nocy i nie wyspać się do pracy na 6
Poszukuje pokoju lub małego mieszkania do wynajęcia w Drammen dla pary.
wpolityce.pl/artykuly/61815-komisarzom-u...skiej-floty-morskiej Komisarzom Unii Europejskiej sen z oczu spędza stan węgierskiej floty morskiej
Witam poszukuje osoby a mianowicie Piotra Szulge. Osoby mające kontakt bądz adres zamieszkania aktualny bardzo proszę o info na priv.Każda wiadomość mile widziana
Paulina Mazurek
05-09-2013 08:45
www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10105315
Orientuje się ktoś może, czy należy się zasiłek na dziecko w przypadku kiedy..... jest się na chorobowym? Kolega choruje w Polsce od 5 miesiecy i od 4 miesiecy zaprzestali mu wypłacać zasiłek na ...
Witam poszukuje pilota do dekodera polsatu Samsung szary starego typu do przyuczenia pilota uniwersalnego w okolicach Drammen za pomoc z góry dziekuje.
polski po Paetzu naciął się na świecu Nuncjusz apostolski na Dominikanie arcybiskup Józef Wesołowski został odwołany ze stanowiska w związku z oskarżeniami o pedofilię - tę wiadomość mediów ...
Hei.Mam pytanie.Leczę się w Polsce i i z tamtąd też posiadam zwolnienie lekarskie (mieszkam i pracuję w Norwegii),czy mogę teraz zarejestrować się do Norweskiego lekarza i dalej kontynuować ...
Hei.Mam pytanie.Leczę się w Polsce i i z tamtąd też posiadam zwolnienie lekarskie (mieszkam i pracuję w Norwegii),czy mogę teraz zarejestrować się do Norweskiego lekarza i dalej kontynuować ...
ma może ochotę jakąś koleżanka wpaść do mnie w weekend na drineczka?
Witam! Jak w temacie, szukam instruktora nauki jazdy samochodem kat. B w Oslo (i okolice)/ Sandvika. Kontakt na priv.: )
witam poszukuję księgowej księgowego zajmującego się firmą typu ANS w okolicach Drammen nie koniecznie Polskiego ale znającego język angielski bardzo proszę o jakieś namiary z góry dziękuję