1 NOK
Witam wszystkich rodaków wędkarzy czy może się ktoś z was orientuje gdzie można połapać w Oslo i poza ŁOSOSIA i SJOORRET dzieki za wszelkie info.ps poszukuje wedkarza na wspólne wyprawy wedkarskie.
hej mam pytanie trzeba przepracowac 6 z 10 miesiecy rzeby dostac macierzynski w norwegii a jesli kobieta jest kieriwca autobusu to raczej nie moze pracowac i musi isc na chorobowe czy to chorobowe ...
marionetka O
23-09-2013 12:40
ahojte. Szukamy współlokatora do dostępnych pokoi. wolny w tę sobotę. Tylko kobiety pobliżu Sandvika (Oslo) o więcej informacji w raporcie ...... pilnie
jade samochodem z Oslo do Ystad- Swinouscie. Slyszlem ze przez niemcy jest szybciej . Moze ktos jechal przez niemcy i cos podpowie
Cześć, Planuję sie tam przenieść z rodziną dokładnie do <Leirvik>Mamy już domek, ale martwimy sie o pracę, Może ktoś z was orientujuę sie gdzie najszybciej znajdę pracę chodzi mi o np. ...
Witam mam pytanko gdzie najlepiej na fjordy w okolicy oslo chcialbym polowic jakies sztuki z brzegu obojetnie co?
Witam! Moze ktos podpowie gdzie najlepiej ubezpieczyc samochod oczywiscie w Norge
SAAB SAAB
22-09-2013 09:49
Ataki i zabojstwa z uzyciem nozy, maczet itp. staly sie w Krakowie prawdziwa zmora, a teraz z sadu zwial gangster. Wyskoczyl oknem wprost na samochod sedziego i oddalil sie pieszo ...
Sylwia Furmanik
21-09-2013 20:57
szukam mieszkania lub pokoju w Bergen od zaraz, PILNE
cześć, mieszkam w Drammen i mam ochotę w któryś weekend pojechać samochodem do Preikestolen na ambonę świata. pl.wikipedia.org/wiki/Preikestolen może by się ktoś znalazł do wspólnej 1 dniowej ...
tomnierajcuje.blogspot.no/2013/09/policj...pstwa-w-europie.html
Poszukuje osób oszukanych przez Krzysztofa Kaczor . Gość wyszukuje mieszkania bez kaucji po czym je podnajmuje pobierając kaucje której oczywiście póżniej nie zwraca.
Ciekawa lektura ,jak dobija sie gospodarkę Polski zaczynając od roku1989 www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&...39,d.Yms&cad=rja Co Wy na to?
Anna Bak
19-09-2013 15:36
Asia Krzysiek
19-09-2013 13:46
Witam, czy wraca ktoś z lotniska Torp do Kristiansand w sobotę 21.09 (po godz. 17.00) i miałby jedno wolne miejsce w samochodzie? Proszę o info. Pozdrawiam, Magda
mediewalia.pl/ksiazki/slowianie-zdobywcy-skandynawii/ Niezwykłym słowiańskim sukcesem była również rejza na Konungahelę – bogaty port pomiędzy Szwecją a Norwegią. Było to miejsce zjazdów władców (do ...
Pilnie poszukuje polskiego okulisty w oslo . z góry dziekuje
WITAM MAM PYTANKO CZY TRZEBA ZAMYKAC KONTO PO WYJEZDZIE Z NORWEGI
www.nrk.no/ostafjells/vestfold/_-mann-ar...r-skyting-1.11247612
Znajdz roznice
pati muzia
17-09-2013 18:14
fakty.interia.pl/historia/news-74-roczni...a-polske,nId,1027688
Anders B
17-09-2013 13:05
www.dagbladet.no/2013/09/17/nyheter/poli...pa/samfunn/29308913/ Autor odnosi sie do problemu braku programu integracji w Norwegii dla pracownikow ze Wschodniej Europy. Jesli nie nastapia zmiany ze ...
witam serdecznie, Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Dostalem pismo z NAVu ale nie mam pojecia czego oni ode mnie chca. Jezeli ktos bedzie tak uprzejmy i moze mi pomoc w przetlumaczeniu tego, o co im ...
witam jak w tytule szukam pracy w larvik
330 rocznica bitwy pod Wiedniem
Witajcie czy sa moze w Norwegii w rejonie OStfoldu schroniska dla psow?? Bardzo chcialabym przygarnac jakas psinke lecz niestety nie wiem gdzie jej szukac...
Antoni Perez
14-09-2013 19:20
czy ktoś wybiera sie do Londynu 15 października na mecz Anglia Polska ???? Właśnie zakupiłem bilet i chętnie dołączył bym to jakieś grupy pozdr
Kretyn? wyborcza.pl/1,75248,14594045.html
koledzy gdzie moge dostać lampe i kierunkowskaz do volvo v 40 może jakiś szrot w okolicach bergen
En norsk 45-åring utpekes som hovedmann. www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Her-er-...31.html#.UjHPw9LOFD0 strach dzieci z domu wypuscic
koledzy szukam pomocy potrzebuje części do volvo v40 w okolicach bergen lampa, błotnik, zderzak i kierunkowskaz bardzo proszę o pomoc
Nie dajmy sie zwariowac temu dniu.... wiec zacznijmy od piosenki Milego dnia zycze Wszystkim
Polska Akcja Humanitarna to organizacj terrorystyczna wiadomosci.onet.pl/swiat/izraelski-sad-z...pracownika-pah/rv1s0
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,14591645.html
Mam pytanko moze ktos tez byl w takiej sytuacji i mi podpowie co zrobic. Pracuje w prywatnej firmie 3-osobowej. Dostaje stala pensje miesieczna. Pracuje od 8-16. Ale chcialabym otworzyc firme ...
czesc ! zwracam sie z posba do was o przyblizenie mi mniejwiecej jak mozna znalesc prace w norwegii,potrafie co nieco w budowalance mam uprawnienia na wozki widlowe i porozumiewam sie w jangielskim i ...
Szukam znajomych w Oslo W temate : handel w Norwegii
coś się ostatnio naukowcy odwracają od teorii ewolucji jak tylko mogą jeszcze śwańcom brak jednak odwagi, aby oficjalnie się przyznać, że to była jedna wielka ściema i pora wracać do Bozi Zdaniem ...
Witam tak jak w temacie poszukuje instytucji socjalnej.Jak się ona nazywa?Gdzie ona się znajduję w Oslo?
Anna Bak
10-09-2013 16:03
www.oslo.kommune.no/tjenester/helse_og_velferd/sosialtjenester/
witam czy jest w norwegi taki srodek albo zamiennik i jak sie nazywa jesli jet_ ? A. ŚRODEK DO USUWANIA STARYCH POWłOK Środek na bazie rozpuszczalnika węglowodorowego NIE ZAWIERAJĄCY CHLORKU ...
Wiecie moze czy mozna w norwegii poruszac sie crossem po gorach ,lasach ,drogach , czy na cross potrzeba prawo jazdy na motor jesli chcemy jezdzic poza torem zamknietym?
Hej zakładam nowy watek bo nic przydatnego nie znalazłam Mieszkam z mężem w Norwegii on tutaj jest ponad dwa lata i auto jest na niego., z tego co wiem on już tym autem nie może jeździć. Mam pytanie ...
Jesli tak, to uwazajcie,zeby za bardzo nie dac sie wciagnac,bo skutki sa fatalne: ggozdawa.salon24.pl/532353,innosc-nadala
Zna ktoś kogoś kto robi tatuaże w Oslo.... Prosze o szybką odpowiedz!!
nacpany z szabelka poluje na losia Polak ? gdzie tam NORWEG www.dagbladet.no/2013/09/07/nyheter/elgjakt/narkotika/29135225/
Witam. Właśnie zabukowałem bilet do Amsterdamu od 1go do 3go listopada w NORWEGIAN z Gerdermoen - koszt ok. 800NOK + hostel na miejscu i zabawa i zwiedzanie. Pomyślałem,że fajnie by było gdyby ktoś ...
Hej, Gdzie w Bærum wyrzucamy styropian?
Mam proste pytanie czy jako 15-latek moge mieć prawo jazdy?? i jaki jest średni koszt??
hej poszukuje prywatnego nauczyciela 2 lub 3 razy w tyg niva 2 i niva 3 w rejonie sarpsborg fredrikstad, rakkestad, moss.pilne
...te wszystkie gnidy,ktorym nie podoba sie krytyka,policyjnego panstwa pt: kongerike norge. caly czas,sie tutaj udzielaja? przeca te wszystkie ...te wszystkie swinie,ktorym nie podobaja ...
markus d
07-09-2013 19:25
Witam wszystkich rodaków.Mam pytanie.Czy m.acie adres lub nr.telefonu lub jakieś namiary na skup złomu w Bergen lub okolicy.Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.
Witam, mam pytanko.. Czy mozna gdzieś oddać, zostawić stare lóżko, jakies wystawki czy cos podobnego w oslo lub okolicach, nie mówie o wysypisku śmieci bo tam trzeba zapłacić.. a nie sądze by ...
Witam mieszkam w okolicy stavanger i od jakiegos czasu slychac o grupie polakow ktorzy nachodza domy czy to prawda ? Czy ktos mial z tym stycznosc. Pozdrawiam forumowiczow