Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1225 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A od granicy do miejsca zamieszkania samochód na lawecie
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
PJo napisał:
albo jedzie bardzo szybko, tak, że go prawie nie widać
Zgłoś wpis
21 Postów
Artur Żukowski
(zuczekkg)
Wiking
jasta102 napisał:
zuczekkg napisał:
Brak słów na tych cholernych złodziei...

Jestem legalnie 2,5 roki, ale to nie ma znaczenia gdyż autem się nie poruszam w Norwegii, ani w celach zarobkowych, ani prywatnych, przejeżdżam jedynie z PL do NO i z powrotem, więc nie ma to większego znaczenia, samochód po prostu stał sobie spokojnie na parkingu...

masz rację
tylko cholerny wstyd, że się w tym polactwie człowiek musiał urodzić

Czy to Polacy, to z góry zakładać nie można, choć i takie szanse są
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
jasta102 napisał:
PJo napisał:
albo jedzie bardzo szybko, tak, że go prawie nie widać

Padlam
Zgłoś wpis
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
zuczekkg napisał:
jasta102 napisał:
zuczekkg napisał:
Brak słów na tych cholernych złodziei...

Jestem legalnie 2,5 roki, ale to nie ma znaczenia gdyż autem się nie poruszam w Norwegii, ani w celach zarobkowych, ani prywatnych, przejeżdżam jedynie z PL do NO i z powrotem, więc nie ma to większego znaczenia, samochód po prostu stał sobie spokojnie na parkingu...

masz rację
tylko cholerny wstyd, że się w tym polactwie człowiek musiał urodzić

Czy to Polacy, to z góry zakładać nie można, choć i takie szanse są

powiedz to celnikowi, to jebnie ze smiechu....

przyjezdzasz jedynie z PL do No

w sumie dobrze, ze zajebali ci te numery, bo taniej cie wyjdzie, niz podczas kontroli twoich papierów uprawniajacych cie do tylko jezdzenia zpl do no>zaufaj mi....
Zgłoś wpis
21 Postów
Artur Żukowski
(zuczekkg)
Wiking
Bylem już kontrolowany na granicy, przejechałem bez problemu
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zuczekkg napisał:
Bylem już kontrolowany na granicy, przejechałem bez problemu no to miałeś farta, a dlaczego na co dzień nie jezdzisz tym autem? też istnieje szansa ze sie uda
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
zuczekkg napisał:
Bylem już kontrolowany na granicy, przejechałem bez problemu no to miałeś farta, a dlaczego na co dzień nie jezdzisz tym autem? też istnieje szansa ze sie uda

nie jeździ bo nie chce łamać norweskiego prawa
no może bardziej to nie chce, żeby go złapali i kazali dopłacić
dużo dużo
jak by im naopowiadał na dzień dobry, że tak tylko od paru lat jeździ tylko do PL i z powrotem
to tak samo jak z AICEM
mniej panienek pukasz
mniejsze szanse masz
Zgłoś wpis
21 Postów
Artur Żukowski
(zuczekkg)
Wiking
AndersB napisał:
zuczekkg napisał:

Rzecz w tym, że nie liczę na to, że się uda, na co dzień mam firmowy, więc mój stoi...

Z resztą, nie o tym była mowa, proszę jakiegoś MODa o zamknięcie tematu, mój szef wszystko załatwił, więc już mam to co chciałem i wiem co robić dalej, dzięki za dyskusję, szkoda, że nikt nie napisał nic pomocnego... Może innym razem.
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
zuczekkg napisał:
AndersB napisał:
zuczekkg napisał:

Rzecz w tym, że nie liczę na to, że się uda, na co dzień mam firmowy, więc mój stoi...

Z resztą, nie o tym była mowa, proszę jakiegoś MODa o zamknięcie tematu, mój szef wszystko załatwił, więc już mam to co chciałem i wiem co robić dalej, dzięki za dyskusję, szkoda, że nikt nie napisał nic pomocnego... Może innym razem.
Nie tylko twój stoi, ja też nie mam z tym problemów

Chcesz coś pomocnego? nie możesz legalnie poruszać sie tym autem po terenie Norwegii, a firmowe auto nie możesz używać do celów prywatnych
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok