jasta102 napisał:
kurnikx napisał:
Osobiście dla mnie forum nie jest jakimś domem, czasem tu tylko bywam w przelocie, ale jeśli komuś na tym zależy to sposoby na to są.
zatem domyślam się polaczku, że tak tylko z normalnej polskiej zawiści i złości
...przypuszczenie na miejscu, choć nie trafione.
A dlaczego, otóż widzę związek pomiędzy tym, co dzieje się na takim portalu, czyli w wirtualu, a tym jak to się ma do realu. Z jednej strony wirtual to odwzorowanie rzeczywistości, a z drugiej ma wpływ na odwzorowanie. Nie mówię, że przemożny, ale ma: na zasadzie rzeczywistość realna, a uczucia prawdziwe.
Daleko szukać? właśnie przeczytałem coś w innym wątku, cyt.:
gabriel napisał:
grzes333 napisał:co sie stalo ,braklo kobiet na forum zeby im dopierdolic czy tez elokwencji brak ,ze takie scierwo znowy szuka zaczepki ,co nie napisze to jedna wielka plama
damski bokser ,dzieci tez katujesz?
Pewnie i jedno i drugie ...
---
Ścierwo jest zawiedzione , że nie odpowiedziałem na jego pyskówkę ...
---
Problem jednak jest w tym , że Ja z Padliną , nie Mam chęci dyskutować ...
A oto jego Liścik ...:
---
Wiadomość od : DratilHelvete
23 Wrzesień 2013, 11:59
mam nadzieje smieciu ze uda ci sie przeprowadzic do horten.
wtedy osobiscie przyjade i upierdole ci ten zawszony leb
zobaczymy jak wtedy bedziesz szczekac psie !
---
Osobiście tak się tą wiadomością sfrustrowałem iż pojechałem na wycieczkę dookoła Horten by znaleźć odpowiednią kwaterę z POLEM do BITWY ...
Wszak jak pisał Imperator ... To ścierwo potrafi wyręczyć się innymi typami jego pokroju ...
---
O Ile Imperator pisał prawdę , a nie jedynie ściemniał ...
To jest przykład najbliższy, ale możnaby mnożyć.
Choć trudno powiedzieć na ile akurat w tym przypadku są to czcze gadki, ale na temat związków między wirtualem a rzeczywistością są nawet jakieś badania naukowe - więc jak ktoś nie jest przekonany a ma dobrą wolę niech se poszpera.
Myślisz, że ta banda, co lata z maczetami po Krakowie wyrosła na drzewach? Nie siedzi w necie? Nie napędza się tam emocjonalnie, bo się tam czuje bezkarnie? Trzeba być ograniczonym by tego nie widzieć. No ale ja okulistą nie jestem, niech każdy sam sobie to przemyśli.
I niech sobie przemyśli, czy polityka tego portalu jest fair pozwalając na to co tu się dzieje, a o czym jest ten wątek.
Więc, wracając do rzeczy, nie zawiść przeze mnie przemawia, a trochę cywilnej odpowiedzialności i trochę obawy o swoją dupę, bo i mnie może coś się trafić z ręki jakiegoś opętańca na ulicy, któremu się miesza wirtual z realem, mnie czy mojemu dzieciakowi.
To tyle, żegnam.