1 NOK
witam może ktos wybiera sie w tym kierunku potrzebuje zabrac 4 opony 13 tki oczywiscie odplatnie pozdrawiam
W 2012 roku norwescy celnicy zatrzymali 130 polskich samochodów, z których każdy wiózł średnio pół tysiąca litrów alkoholu i tysiące papierosów. - W ciągu zaledwie kilku dni w 32 samochodach ...
Masaż pomaga bardziej niż myśleliśmy Nie ma nic bardziej relaksującego po całym dniu pracy czy ciężkim treningu niż masaż, prawda? Według ostatnich badań naukowców jego działanie jest jednak o ...
Mam pytanie czy ktos wie jaki mam wypelnic formularz do navu aby dostac pomoc finansowa do rodziny.? Bardzo prosze o odpowiedz
22-letni Polak zastrzelony przez policję w Holandii Do tragicznego zdarzenia doszło w holenderskiej miejscowości Venlo. Miejscowy policjant zastrzelił 22-letniego Polaka, pochodzącego z ...
Szukam pokoju do wynajecia niedaleko tonsbergu bez kaucji od 12 listopada bardzo mi na tym zależy narazie zatrzymałem się u kolegi ale właścicielka każe mi się wyprowadzić mam prace koło tonsbergu i ...
Witam jak w tytule, czy moge wynajac swoje mieszkanie ?? dodam tylko ze kredyt mam z komuny...
Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą. Obecnie prowadzone są badania w ramach pracy doktoranckiej dotyczące problemów z integracją jakie napotykają polskie rodziny z dziećmi w Norwegii. Państwa ...
Anna Lisewska, 21-latka, która bije seksualny rekord, opublikowała na swoim blogu wyniki badań na HIV, zaprzeczając tym samym, że jest nosicielką. Dziewczyna od 24 maja jest w trasie, przemierzając ...
A więc witam, cześć i siema Mam pytanie dot. prawa jazdy samochodem. W Norwegii mieszkam i uczę się od 7-8 lat, i w przyszłym roku po osiemnastce chcę zdawać prawko. I tu przychodzi pytanie: ...
Witam zna ktoś może w Bodo jakiś bar w stylu rockowym??????? A może sie ktoś wybiera w piątek do takiego lub podobnego baru????????
krzysztof duśko
15-10-2013 22:53
Witam jest ktoś z okolic Fauske????? lub Rognan??????
krzysztof duśko
15-10-2013 22:22
Witam . Mam pytanie . Kiedy zaczynają się sezony wymiany opon .Raczej na południu . W okolicach Oslo , Stavanger , Bergen .
Witam wszystkich mam prośbę ma ktoś namiary na zakład wulkanizacyjny w Hosle Bekestua ? bardzo bym był wdzięczny za info
Znalazlam to na stronie nortus.pinger.pl i z gory informuje, ze jest to skopiowane, napisala to Sylwia Skorstad, tak przynajmniej wynika ze strony. A - asortyment Na półkach w sklepach wybór ...
Magg G
14-10-2013 23:35
Gdy agencja pracy np adecco załatwia nam prace za granicą , co ta agencja za to ma ? od wypłaty są odliczane dla niej jakieś % ? Czy np raz jej płacimy i później zapominamy?
Czesc wszystkim! Razem z grupa znajomych, szukamy ciekawego miejsca na weekendowy wyjazd. Mieszkamy w Drammen. Trasa do okolo 300 km. Czy mozecie nam cos polecic? Prosimy o nie podawanie ...
Witam. Poszukuje fiszek do nauki norweskiego. Wiem ze pojawila sie oferta jakies 8 miesiecy temu - komplet fiszki + plyta. No ale juz nie aktualna. Moze ktos ma a juz nie potrzebuje ?? Jestem z ...
Witam Czy ktoś z was zna firmę która udostępnia stałe łącza w Miejscowości Klokkarstua? Potrzebuję Bredbånd a Mobilt Bredbånd odpada, mam już z ICENET więc porażka. Telenor, Get itp nie mają ...
szukam sprzątania w Oslo
Witam szukam opiekunki do 4 letnej dziewczynki na 3 godziny 2 razy w tygodniu wiecej informacji pod numerem tel 95228451
Witam wszystkich kochanych rodakow,jakis miesiac temu zona no forum prosila o pomoc w znalezieniu pracy w Norwegii.Zostala przez was kochani rodacy wbita w ziemie,zbluzgana i opluta na wszystkie ...
Witajcie ludziska. Znacie jakieś sklepy polskie w oslo bądz sklepy z dużym wyborem produktów polskich? Pozdrawiam.
Witam, mam na imię Emilia mam 25 lata i PILNIE poszukuje pracy w Oslo, . Chetnie podejme prace przy sprzataniu, opiece nad dziecmi . Rozwaze takze inne propozycje pracy. Jestem osobą pracowitą ...
We wrześniu najchętniej kupowanym autem w Norwegii było elektryczne auto Tesla model S i część kierowców dopłaca nawet, by nie czekać pięciu miesięcy na odbiór tego auta. W zeszłym miesiącu ...
widząc jak wielu tu się dręczy tym pytaniem szydziłem do tej pory zrozumiałem wczoraj, że ci ludzie są naprawdę tym udręczeni i nie dają sobie rady mają straszne rozterki moralne wszystko wina ...
Jesien, moja ulubiona pora roku
Witam, kupilem lodke norweska,nie wiem gdzie mozna ja przerejstrowac?? Slyszalem,ze na jakiejs stronie internetowej,ale nie wiem gdzie??
Są grzyby w Norwegii? Czy już po? Czy może dopiero będą?
don wasyl
09-10-2013 17:24
Jak to,czy sa? Przeciez norwegia to raj,dla (starych) grzybow!
Meczet W Polsce kontakt24.tvn24.pl/artykul,koniec-prac-n...ochocie,1583560.html
Witam. Mam mały problem, w nocy z 3 na 4 zniknęły mi Polskie tablice rejestracyjne z samochodu. Byłem zgłosić to na policję, niestety nie otrzymałem od nich żadnego kwitku, więc nie mogę starać się ...
Witam serdecznie. Prowadze wlasna jednoosobowa dzialalnosc w norwegii od pazdziernika zeszlego roku. w polsce mam dziewczyne, ktora jest w ciazy. mozlwe jest uzyskanie jakis swiadczen badz platnego ...
don wasyl
08-10-2013 22:16
...artykuł z dzisiejszej polskiej gazety. I nie chodzi tu, że uciekł do Norwegii tylko, że nie płacił alimentów. Sam płaciłem, bo płacić trzeba. Tyle w temacie przypomnienia pierwszego obowiązku ...
Witam. Gdzie można kupić ser zmielony - na sernik w Oslo? Wie ktoś może ? Szukałam w polskim sklepie ... Niestety nie mają. Z góry dziękuję za odpowiedź !
Jakość się nie liczy, tylko cena – by klient zapakował je do koszyka i zapłacił! Ale w takiej kiełbasie czy szynce zamiast mięsa są głównie skrawki, odpady, skóra czy tłuszcz... Kiełbasa śląska ...
hej szukam pracy jako sprzataczka pilnie czy jest ktos w stanie mi pomoc ?? mam 20 lat szybko nawiazuje kontakty jestem pracowita . mieszkam w oslo . Jesli ktos cos wie prosze o kontakt Martyna
witam szukam osoby w okolicach vest agder ktora moze udzielic szkolenia na mazaka pomoc w pisaniu programu na mazatrolu
Czy ktoś wie, czy można przebukować bilet na prom Unity Line, np. na następny dzień. Jakie są koszty i kiedy najpóźniej można zmienić rezerwację przed planowaną podróżą? Będę wdzięczna za każdą ...
Trafiłem dziś na to Ku.wa! ponad 70mln wyświetleń! Kto to? co to? co to ku.wa jest? I tu można wyciągnąć jeden wniosek-na ch.j ludziom studia,stanowiska,pieniądze,udawanie mądrych,roztropnych ...
Witam Poszukuję mieszkania dla 2 osób w Sandnes do 8.000 kr. Jeśli ktoś posiada informację na ten temat proszę o odzew na priv. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam
Witam, czy jest może na forum jakaś osoba, która aktualnie pracuje jako kierowca autobusu w Norwegii? Jeśli ktoś coś wie na temat tej konkretnej pracy, jak to wygląda w chwili obecnej to proszę o ...
Chetnie poznam przyjaciol mojego przyjaciela. Pozdrawiam.
polska.newsweek.pl/emigracja-praca-w-nor...tykuly,270325,1.html
Witam Wie może ktoś z forumowiczów , gdzie moge kupić w dobrej cenie jajka , piersi z kurczaka . Znacie może jakiegoś farmera , bądź sklep w okolicy Bryne , Gandal , Kvernaland , Kleppe . ...
Witam! Ktoś z forum uczęszcza na treningi MMA do Kick prosił bym o info jak wyglądają treningi, czy dużo rodaków uczęszcza i ogólne informacje Pozdrawiam
witam, poszukuję taniego noclegu, hostel lub pokój, póki co na 2 tyg od 20go października do 4 listopada, a od stycznia lub grudnia już być może na stałe. Sprawa pilna, dzięki.
Lukasz Kucinski
05-10-2013 23:43
Witam mam pytanko pracodawca odmawia mi wypłacenia ferie penge umowa rozwiązana została 30 września tego roku a ferie penge chce wypłacić w kwietniu 2014 co mam zrobić prosze o pomoc
Witam wszystkich, mam problem z moim kontem w sparebanku. Niestety z dnia na dzień musiałem wrocić do polski nie zdążyłem zalatwić formalności w banku, oraz co wazniejsze wybrać swoich pieniedzy. ...
Witajcie Przenieśliśmy się niedawno do Skien. Szukam dobrej i niedrogiej fryzjerki, może ktoś mi poleci? A może czyta ten wpis fryzjerka z okolic Skien/Porsgrunn, która świadczy usługi w domach ...
miałam nie dawno stłuczkę z mojej winy samochód jest zarejestrowany w norwegi czy to prawda że skoro ja zrobiłam stłuczkę to będę płacić 6,000 kor za to że ją zrobiłam
Hej szukam pracy przy sprzataniu drammen asker baerum czy też okolice oslo może ktoś wie gdzie się najlepiej udać lub coś pomozecie
Mam pytanko wiecie może gdzie w Oslo jest placówka Nordei gdzie mogę osobiście wypłacić pieniądze ?
Iza _
03-10-2013 23:35
Widział ktoś wczoraj ??
polecam wszystkim co znają komunikatywny angielski a i kraj większy, i o pracę łatwiej a i na pewno pogoda lepsza, samochody większe loteria-wizowa.pl/dv-2015/ Przyjmowanie zgłoszeń rozpocznie ...
Kłaniam się nisko, Na początku chciałbym zaznaczyć, że mój post jest prośbą o pomoc – nie chcę się w żaden sposób reklamować. Mam na imię Maciej i prowadzę małą agencję interaktywną w Polsce ...
Czy wiecie moze czy w Norwegii jest panstwowy rejestr nieruchomosci i ich wlascicieli/nabywcow? Czyli kto jest wlascicielem czego?
Hej. Dostałem z NAV-u list, że w mojej dokumentacji brakuje ww. dokumentu("OVERDRAGELSE AV LONNSKRAV". Co to jest za dokument i skąd mam go wziaść? Dodam iz skladalem wniosek o zasiłek dla ...