Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski patryk kowal ON Tamten Tomasz Nowy (2636 niezalogowanych)
30 Postów

(KlubPolskiegoInteligienta)
Nowicjusz
1011 napisał:
KlubPolskiegoInteligienta napisał:
Podaliście ten hicior norweski, ale to jest zgrywa. To są komicy i prześmiewcy. Właśnie z funkcjonowania mediów się nabijają.

nie ważne kto i o czym ,,, istotne jest to ze stało sie hitem i jeszcze na tym zarabiają ... mi to sie wogole nie podoba ...

Edytowałem u góry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Podaliście ten hicior norweski, ale to jest zgrywa. To są komicy i prześmiewcy. Właśnie z funkcjonowania mediów się nabijają /nabijaja się też z tych co ich samych słuchają, wot paradoks/.

otoz to ........ zgrywa stala sie hitem , chlopcy sa wysoko na liscie billboarda, to jest wyczyn jesli sie nie myle pobili wyczyn zespolu a-ha z roku 85-ego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Podaliście ten hicior norweski, ale to jest zgrywa. To są komicy i prześmiewcy. Właśnie z funkcjonowania mediów się nabijają /nabijaja się też z tych co ich samych słuchają, wot paradoks/.

No własnie to jest fajne jako ciekawostka, wyolbrzymienie debilizmu w komercyjnej muzyce i takim czymś powinno zostać, a tu hit list przebojów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Joseph napisał:

No własnie to jest fajne jako ciekawostka, wyolbrzymienie debilizmu w komercyjnej muzyce i takim czymś powinno zostać, a tu hit list przebojów...

dokladnie taka sytuacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
balum napisał:
Trafiłem dziś na to
Ku.wa! ponad 70mln wyświetleń!
Kto to? co to? co to ku.wa jest?
I tu można wyciągnąć jeden wniosek-na ch.j ludziom studia,stanowiska,pieniądze,udawanie mądrych,roztropnych czy inteligentnych-jak prawie każdy z nich po dwa razy wchodził na to to.

Znaczy ludziskom nie potrzeba nic więcej-tylko 12h w fabryce codzień,byle sobota wieczór była wolna do szaleństwa z gorzałą,disco z pola i golf III.
Uko,tak też widać trzeba traktować prawie wszystkich dookoła.

Takie smutne wnioski można wyciągnąć. Załamywały mnie discopolowe koncerty na juwenaliach.
O gustach się nie rozmawia, ale one o czymś mówią.
Denerwuje mnie jak ludzie, którzy słuchają takiej muzyki mówią, że 'każdy' zna te piosenki, mimo że wielu nie przyznaje się do ich słuchania. Słyszeć o piosence, a słuchać jej to nie to samo. To samo z disco po angielsku, sorry, ale dla mnie dicho to dicho, angielski niczego nie poprawia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
mateusz Tulta
(Mateo85)
Nowicjusz
disco to jedno ale ta piosenka wpadała w ucho i nie bez powodu cieszyla sie taka popularnościa, bo w dzisiejszych czasach zadna inna disco polo takiego wziecia nei miala. bylem akurat na baletach jak oni byli i powiem ze jak zaczeli grac to takiego szału nie widzialem. kazdy dawał ostro, nawet ci co wczesniej stali pod scianami potupywali do tej piosenki. nie zebym był fanem ale akurat ta nuta wpada. chociaz jej czas juz minął i teraz raczej mało kto słucha tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
widzę, że lubisz ten język
a podobno i Radio Maryja ma nadajniki za Uralem
ach wy polskie patryjoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wroga nie nalezy lekcewazyc
a piosenki maja fajne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
kłaniaja sie braki edukacyjne. Lekcje muzyki w szkołoch to kpina...przestarzałe....i dlatego mamy w PL tak wielki procent (ujme to najdelikatniej jak potrafie) DYSLEKTYKÓW muzycznych!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok