1 NOK
Czy ktoś z forumowiczów zdecydował się na ten krok - staranie się o norweskie obywatelstwo? Jeśli tak to jak potoczyły się te starania? I inna ważna rzecz: jakie korzyści daje uzyskanie ...
Witam Tak tak to nasz pierwszy raz w Norwegii. Mąż jedzie do pracy jako operator żurawia na budowę i choć wstyd sie przyznać to nie wiemy za co się złapać z tym wyjazdem. Nasza wiedza opiera ...
łupkowego Polackom bo już całkiem ten burdel runie jak jeszcze do wydobycia gazu dopłacać przyjdzie Kompania Węglowa po półroczu ma ponad 100 mln zł straty netto - poinformowała dziennikarzy ...
HEJ moje pytanie dotyczy pomocy socjalnej dla rodzin z dziecmi. Tyle sie mowi jaki to kraj przyjazny rodzina, jak ich wspiera i pomaga.... a tak wlasciwie poza zasilkiem rodzinnym nie slyszalam o ...
Anders B
03-09-2013 20:32
Czy naleza mi sie pieniadze za urloptaciorzynski nie wykorzystany ale moje zona nie pracuje 2 lata,prosze o odpowiedz .
wiadomość pierwsza Katarzyna Waśniewska dostała 25 lat za zamordowanie swojej córki 6 miesięcznej Magdy wiadomość druga będą sądzić rodziców, którzy zamordowali malutkiego synka Szymona wiadomość ...
mam zamiar wyjechac do no.czy trzeba miec pozwolenie przed przyjazdem? i co jesli chce wynajac pokoj,musze miec kotrakt na wynajecie zeby dostac prace? pozatym to szukam znajomych z okolic oslo,Adam ...
www.na24.no/article3671695.ece Oto i sa fakty na temat socjalizmu i czerwonych. Wszystko opiera sie na kolesiostwie i ustawianiu podatkow tak aby nietrafialy w Stoltenberga a placili wszyscy inni. ...
"Polski ślad" w sprawie głośnego zabójstwa? Szukają zabójcy młodej kobiety w Norwegii wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Polski-s...51108,wiadomosc.html Odważni iz sami zgłosili na ...
Zna ktoś fachowca Od napraw np lodòwki?proszè o numer telefonu! Mieszkam w baerum
Szukamy pracy jako sprzątaczka w Bjorbekk i okolice .. oraz pracę dla mężczyzny jako malarz-tapeciarz oraz z uprawnieniami na rusztowania prosze o kontakt telefoniczny....47725661 ..pozdrawiam
Zgubilem telefon co robici?
Witam Mam do odstapienia domki do sprzatania w Stavanger i okolicach. Wiecej info udziele na prv. Pozdrawiam
Jak w temacie.. jakie sa stawki w drammen za sprzatanie prywatnych domkow??
Witam wszystkich. Wlasnie przeprowadziłem sie do Bodø. Będę wdzięczny za tzw. dobre rady. Piszcie jak zabijacie czas w mieście, jaki uprawiacie sport i gdzie. Gdzie tańczycie bądź chodzicie po ...
Szukam realnej wiedzy i konkretnych info jak to naprawdę jest z pracą w Norwegii? Widzę że jest dużo ogłoszeń dla specjalistów, ale jeśli ktoś jest nauczycielem jogi i angielskiego francuskiego a ...
Jesli ktos potrzebuje informacji jak to zrobić krok po kroku służę pomocą. Wbrew obiegowym opiniom da się to zrobić bezboleśnie i co ważne jest to opłacalne choć pod kilkoma warunkami
Witam, Poszukuje kogos kto jedzie samochodem ze szczecina lub gorzowa wlkp w ostatni weekend wrzesnia i moglby przywiezc mojego kotka. Kot posiada wszelkie dokumenty na wjazd do Norwegii... Prosze ...
Malvi ...
01-09-2013 17:53
Witam, mieszkam w Drammen i szukam kogos chętnego na spacerki wieczorami, kilka razy w tygodniu. A dokladniej to chodzi mi o jakies kolezanki Czekam na odp
Dziecko skończyło 18 lat i uczy się w szkole średniej w grupie dzieci niepełnosprawnych.Odebrano mi zasiłek i opiekuńczy dodatek.Chce starać się z NAV o rentę.Mam pytanie,czy mogą odmówić przyznania ...
magdalena kowalska
01-09-2013 14:08
W przyszłym roku idę na studia ale już teraz wiem że pracował będę za granicą. To jest bardziej niż pewne bo nie po to idę na politechnikę żeby w polsce robić za psie pieniądze. Zastanawiam się nad ...
Tak jasta102, tak szybko jakas "kur(pi..)a nedza" mnie minusuje zza krzaka, ze za kika dni bede w czolowce, a Ty za daleko za mna Jak sie nie udzielam na forum, np. tydzien, to mam 40 ...
Polski chamie przepros litewskiego pana w zydowskiej gazecie. Przepraszamy Litwinów Podczas czwartkowego meczu piłkarskiego Lecha Poznań z Żalgirisem Wilno stowarzyszenie kibiców "Wiara ...
szukam imprezy w Asker?
gregory gregory
31-08-2013 20:25
antifa.bzzz.net/artykuly/poradniki/item/...k-zaczac-dzialalnosc
Roman S. i Krzysztof D. zostali skazani wczoraj na 8 lat więzienia za gwałt na 19-letniej studentce w brytyjskim mieście Kingston upon Hull. "Przepraszam nie wystarczy" - oświadczyła po ...
witam jak w tytule mam pokuj do wynajecia wszelkie informacje pod numerem 46223380
Ma ktoś ochotę wyskoczyć jutro wieczorem na piwo do baru????
Kim Kolwiek
30-08-2013 19:53
Przeglądałem dziś neta i natrafiłem na relację dwóch młodych (chyba) Polek z pracy w ośroku wypoczynkowym malselvfossen: youmakemybrainwrong.blogspot.no/
jakby się trochę ogarnęli to co by zrobili z Polish Jokes znaczy dowcipami o głupich polaczkach
maz oczekuje na azyl - prosze o pilna pomoc rodakow w Oslo 28 sierpnia moj maz zlozyl prosbe o azyl, prosba jako zasadna zostala przyjeta przez UDI i Dzisiaj UDI dalo nam informacje, ze w ...
Zapraszam do jednominutowego seansu w wersji HD.
Hej. Prosze o pomoc razem z mezem i corka szukamy mieszkania z jedna sypialnia malego, moze ktos wie cos o jakims mieszkaniu lub ma znajomego ktory pomaga w szukaniu. Oslo i okolice
Mariola Rzasa
30-08-2013 14:47
Oddam za darmo w dobre rece krolika razem z klatka, miska, domkiem, pojemnikiem do picia, szczotka oraz siankiem i trocinami. Wiecej informacji na priv. Do odebrania w Drammen.
Katarzyna Piechowska
30-08-2013 09:07
Hej, witam wszystkich, którzy tu zagladneli poszukuje od jakiegoś czasu osob, które robią doktorat na którejś z norweskich uczelni: Oslo, Trondheim , gdyż chciałabym się u źródła zorientować jak ...
Nowa reklama mojejnorwegii.pl : Jak zaciągnąć Norweżkę? do łóżka? to proste! zobacz image url To jak w końcu? bo odpowiedzi braki a link goo.gl/sXZqeQ kieruje na forum
hej zna ktos dobry kurs angielskieg w oslo
Hej. Jestem z Gdańska i przyjechałem do Norwegii na wakacje do znajomych Norwegów w Drammen. Wczoraj padła mi skrzynia biegów i pewnie coś jeszcze (Saabi 900 NG). Domyślam się, że mechanicy tutaj są ...
Iza _
29-08-2013 11:39
Witam mam pytanie gdzie w okolicach oslo do 40 km lub samym oslo mozna połowić na fiordach ryby ze skal lub z brzegu prosze o pomoc bede wdzieczny
wojna w Syri przez Norwegie russian.rt.com/article/7186 jasiu przetlumaczysz Kilka lat temu firma poszukiwawcza z Norwegii znalazła w Syrii złoża ropy naftowej i gazu, które ...
Czy w Bergen mogę kupić liquid do e papierosa ?
WACLAW RAS
28-08-2013 20:21
www.nettavisen.no/politikk/article3669145.ece Prosze mozna dokladnie przeczytac co uwaza FrP. Zupelnie sie niezgadza to z tym co probuja ludzia wmawiac czerwoni pseudonauczyciele i inne ...
Witam. Mam pytanie . Moja siostra jest na rocznym urlopie zdrowotnym i chce przyjechac do norwegii do swojego meza, czy ktos sie orietuje jak to tu wyglada z ubezpieczeniem ,z lekazami itp? Ona ...
mam pralke na oddanie za mala przysluge. Potrzbuje odebrac z Holmen Maxbo 5 szt drzwi i nie mam transportu. Pralka jest w dobrym stanie, nie najnowsza ale do uzytku ,oddaje bo zmienilam dom i kupuje ...
Chcialem zobaczyc kolejny artykul i pojawil sie taki komunikat. Nie rozumiem dlaczego? Mowa o artykule Historie klientow NAV.......
A Norwegia robi sobie jaja w Polsce z polskich tradycji i poszanowania zmarlych Założony w 2010 roku w Norwegii portal Victoria Milan, norweski portal randkowy, który słynie z szukania rozgłosu ...
jest szansa, że będzie miał kto pracować na polskie emerytury że w ogóle komuś się tam będzie chciało robić Polska jest jedynym krajem w Unii Europejskiej, który zezwala na zatrudnianie pracowników ...
zapewne niedługo będą organizowane konkursy tego typu przez organizacje pseudo polonijne proponuję zatem pamiętać o tym człowieku genialnym wręcz wieszczu który wskazał drogę rodakom jak wyjść z ...
Wzywam wszystkich antyfaszystow na forum Mojanorwegia do zainteresowania sie sytuacja w Czechach.Dlaczego spicie i nic nie piszecie? Gdzie jest wasze swiete oburzenie na to, co tam sie dzieje? ...
witam mam takie pytanie czy worki na papier kupuje sie czy dostaje die bo sie nie orientuje ,a chodzi mi o wuwoz smieci.
pewnie nie byl kibicem ale byl zydem Zarzuty dla dwóch Rosjan za pobicie 35-letniego Polaka Z relacji świadków wynika, że wczoraj był on pod wpływem alkoholu i zaczepiał Rosjan. Mężczyzna ...
polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/ne...surferow,1944546,223 wiadomosci.wp.pl/kat,1019379,title,Akcja...23679,wiadomosc.html wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/zakonczono...wojga-surferow/lrebr ...
Sam nie dowierzam zdjęciom ,no cóż coś jest jakby Ufo może ktoś podpowie co to jest.Te zdjęcia są na Google Erath / Hundvåg jest ich więcej i można zobaczyć.
Bunia D.
25-08-2013 19:03
wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-lewacy-n...nej-partii-afd/snlxr ewacy napadli na wiec wyborczy Ośmiu napastników uzbrojonych w pojemniki z gazem łzawiącym i pieprzowym oraz co najmniej jeden nóż ...
Jestem młodą pracowita,punktualna osoba szukam pracy jako opiekunka do dzieci ,mogę rownież posprzątać mieszkania,domki lub pomóc w pracach domowych.Posiadam bogate doświadczenie.Jestem osoba nie ...
Witam szukam pracy w NORWEGI, mam 27lat, kucharz pizzer, słaby angielski. Tel +48788628648.
lub inny park ze zwierzątkami albo fajne miejsce dla dwulatki ???